Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Utánanéztem a 3rd party firmware-nek, DD-WRT-t ezek szerint fel lehet rakni rá. Ki fogom próbálni.
-
Bash
őstag
Most olyan 100 méterre lehetek a routeremtől, van köztünk kb. 7-8 fal, ide még elvisz biztosan. Azt hiszem, hogy Amazon.com-ról rendeltem pár hónapja.
Yany!
Igen, jól gondolod. Olyan konzolokat vagy egyéb vezetéknélküli hálózati kapcsolattal nem rendelkező eszközöket tudsz vezetéknélküli hálózatba kapcsolni vele, amik csak vezetékes hálózati interfésszel vannak felszerelve.-FreaK-!
Gigabites LAN-t, 802.11n-t tudja, azt nem tudom, hogy 3rd party firmware telepíthető-e rá. Szintén nincs információm a belső felépítéséről sem, nem is igazán érdekel, amíg ellátja a feladatát.klambi!
A WRT600N dual-band-en működik (2.4GHz-en és 5GHz-en, akár egymástól függetlenül is). Van rajta egy storage link, ami azt jelenti, hogy USB-s háttértárolót kapcsolhatsz vele a hálózatba, amit akár médiaszerverként, akár ftp-szerverként, akár csak sima hálózati meghajtóként is használhatsz, illetve gigabites LAN-nal rendelkezik.
A WRT350N ugyanezt tudja a dual-band kivételével.
A WRT300N-ből kivették a storage link funkciót is.
A WRT150N-t pedig a gigabites LAN-tól is megfosztották. -
-FreaK-
veterán
Pont ezt akartam kérdezni h van-e a gyártó jelenlegi kínálatában olyan model ami gigabites lan-t, 802.11n-t(gondolva a jövőre, de azért annyira nem létszügséglet) miközben a wrt54gl-hez hasonlóan rárakható 3rd party fw, mint pl tomato. Ezek szerint akkor a tiéd megfelel ezeknek a követelményeknek?
Ram, proci mennyi, milyen benne?
-
Yany
addikt
Ezt a Gaming Adapter micsodát nem értem. Az mi az?
De komolyan, az most egy drótos csatlakozó-helyre dugható wireles hálókártya-szerűség? Vagyis sima LAN-ból wifi-t csinál, vagy nagyon eltévedtem és hagyjam már abba ezt az önégetést?
-
quby
őstag
háááát igen... a wrt54gl nálam "A" router, de most kell vegyek a 1 giga switchet is...
Integra: nem tod hol lehet a wrt54-hez fali konzolt??
-
Cyrin
addikt
Ideje volt a változtatásnak, a régi "dizájn" elég fröccsöntöttnek nézett ki, alig hittem a szememnek anno.
-
TeeJay
félisten
engem meg az érdekelne hogy a beépített antenna vajon tudja-e ugyanazt mint ami mondjuk a WRT54GL két mozgatható állítható antennája tud
-
klambi
addikt
itthon mikor mennyiért?
-
Bash
őstag
Érdekes az új forma, néhány napja már láthattuk őket más hírforrásokban. Körülbelül ennyiben ki is merül az újítás, abból a szempontból nem tetszenek, hogy ezeket minden bizonnyal nem lehet élükre állítani, ezáltal kevésbé helytakarékosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 256GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest