- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Utánanéztem a 3rd party firmware-nek, DD-WRT-t ezek szerint fel lehet rakni rá. Ki fogom próbálni.
-
Bash
őstag
Most olyan 100 méterre lehetek a routeremtől, van köztünk kb. 7-8 fal, ide még elvisz biztosan. Azt hiszem, hogy Amazon.com-ról rendeltem pár hónapja.
Yany!
Igen, jól gondolod. Olyan konzolokat vagy egyéb vezetéknélküli hálózati kapcsolattal nem rendelkező eszközöket tudsz vezetéknélküli hálózatba kapcsolni vele, amik csak vezetékes hálózati interfésszel vannak felszerelve.-FreaK-!
Gigabites LAN-t, 802.11n-t tudja, azt nem tudom, hogy 3rd party firmware telepíthető-e rá. Szintén nincs információm a belső felépítéséről sem, nem is igazán érdekel, amíg ellátja a feladatát.klambi!
A WRT600N dual-band-en működik (2.4GHz-en és 5GHz-en, akár egymástól függetlenül is). Van rajta egy storage link, ami azt jelenti, hogy USB-s háttértárolót kapcsolhatsz vele a hálózatba, amit akár médiaszerverként, akár ftp-szerverként, akár csak sima hálózati meghajtóként is használhatsz, illetve gigabites LAN-nal rendelkezik.
A WRT350N ugyanezt tudja a dual-band kivételével.
A WRT300N-ből kivették a storage link funkciót is.
A WRT150N-t pedig a gigabites LAN-tól is megfosztották. -
-FreaK-
veterán
Pont ezt akartam kérdezni h van-e a gyártó jelenlegi kínálatában olyan model ami gigabites lan-t, 802.11n-t(gondolva a jövőre, de azért annyira nem létszügséglet) miközben a wrt54gl-hez hasonlóan rárakható 3rd party fw, mint pl tomato. Ezek szerint akkor a tiéd megfelel ezeknek a követelményeknek?
Ram, proci mennyi, milyen benne?
-
Yany
addikt
Ezt a Gaming Adapter micsodát nem értem. Az mi az?
De komolyan, az most egy drótos csatlakozó-helyre dugható wireles hálókártya-szerűség? Vagyis sima LAN-ból wifi-t csinál, vagy nagyon eltévedtem és hagyjam már abba ezt az önégetést?
-
quby
őstag
háááát igen... a wrt54gl nálam "A" router, de most kell vegyek a 1 giga switchet is...
Integra: nem tod hol lehet a wrt54-hez fali konzolt??
-
Cyrin
addikt
Ideje volt a változtatásnak, a régi "dizájn" elég fröccsöntöttnek nézett ki, alig hittem a szememnek anno.
-
TeeJay
félisten
engem meg az érdekelne hogy a beépített antenna vajon tudja-e ugyanazt mint ami mondjuk a WRT54GL két mozgatható állítható antennája tud
-
klambi
addikt
itthon mikor mennyiért?
-
Bash
őstag
Érdekes az új forma, néhány napja már láthattuk őket más hírforrásokban. Körülbelül ennyiben ki is merül az újítás, abból a szempontból nem tetszenek, hogy ezeket minden bizonnyal nem lehet élükre állítani, ezáltal kevésbé helytakarékosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest