- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
válasz
fondorlatos #33 üzenetére
A hangtalan és a 10dB-között azért van némi különbség
Nagyon nem mindegy, 10dB-t is lehet hallani, igaz egészen közel kell kagylózni hozzá -
fondorlatos
aktív tag
Tetszik a dizájn.
Viszont nem hiszem hogy szinte hangtalan terhelés közben, hisz dolgozniuk kell azért azoknak a ventilátoroknak amikor 170 wattnyi hőt kell elkergessenek a kártya közvetlen közeléből. -
Boxi88
őstag
Jól néz ki nagyon.
-
kpal
nagyúr
válasz
J.J. András #18 üzenetére
anno volt ilyen probléma de mára megszünt.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Megfontolandó....a csendesség is szempont !
-
monosz
őstag
Ez mind szép és jó,csak a fedélzeti memória kevés.
1280MB Vram-al már ütőképes lehetne,pláne Sli-be.
Kár érte. -
retfirg
tag
Lemásolták a Gainward PHANTOM-ot, de ez egyrészt várható volt (sőt, az a csoda - ás kellemetlen is egyben
- , hogy eddig senkinek nem jutott eszébe, hogy nem a kártyára kéne fújni a meleglevegőt), másrészt jótol lopni nem szégyen.
Ráadásul nem úgy szép, mint az, de remekül néz ki.Jár érte a pont.
-
Angel1981
veterán
Jól néz ki, meg minden, de nem értem, hogy ebben az árkategóriában miért adnak ki limitált példányokat?
Az a felső kategóriához illik, ha ide kitalálnak valami hasznosat / szépet, azt nagy példányszámban kéne nyomni... -
proci985
MODERÁTOR
hm, úgy néz ki a palitnál találkoztak a thermalright HR03al
-
Prison85
senior tag
Tetszik ez a kártya. Kíváncsian várom a teszteket vagy legalább néhány alapadatot. Remélem, hogy nem csökkentették a gyári 560TI órajeleket és nem így próbáltak spórolni a hőtermelésen. Ha netán ilyen kártyám lenne, akkor egyből a LEDes ventik cseréjével kezdeném. A gémervilágítást leszámítva jobban tetszik, mint a Phantom
Szerk:
Palit oldalán van részletes specifikáció -
V.Dave
senior tag
válasz
J.J. András #18 üzenetére
Nekem volt 8800GT-m de nem tapasztaltam ilyet soha, viszont mintha a rendesen alulméretezett videomemória alatt rémlik nekem ilyesmi, mintha a 8800GTS 320mb és 256megás kártyákkal lehetett ilysemivel találkozni.
És nem egész biztosan nincs ilyen már az új Geforce-okkal, lévén új GDDR5-ös memória és rögtön 1giga belőle
-
J.J. András
őstag
sziasztok, én az ATi 8500-as sorozata óta csak ATi-t veszek, de erősen gondolkozok most egy ilyen GeF 560Ti vásárlásán...
van az az effektus még a Cuda felépítésű GeF GPU-knál, mint anno a 8800GT-nél, hogy valami memóriatúlcsordulás vagy mi miatt, meg-meg akadt a kép és leesett az FPS 4÷5 környékére egy pillanatra ?
üdv: András
-
V.Dave
senior tag
Tök jó szép meg minden, csak hát az a venti a palit "gondozásában" nem biztos hogy fél év múlva is halk marad ha egyáltalán halk a kezdetekkor.
Akinek volt már palit kártyája tudja miről beszélek.
De a bordát azért elfogadnám és ráapplikálnék 2db 8centis scythe ventit úgy már istenes lenne -
D.Orion
veterán
Ez nagyon jól néz ki és kifejezetten örülök, hogy nem foglal el még 3 helyet, de! Ha ventilátorral együtt ilyen vékony az egész cucc, akor az a keskeny borda biztos le tudja hűteni rendesen a vga-t?
Nagyon örülök ennek a megoldásnak, mert én mindig is azt szerettem, hogy ha a vga hűtője nem takarja ki az alatta lévő 2-3 slot-ot.
-
zazahoho
őstag
nem sok különbség lehet a gainward phantom és e között
-
Logitech76
csendes tag
Ezeket a ventilátorokat külön lehet választani a kártyától
Mert amennyiben nem, meglátásom szerint egy élmény lesz takarítani...már, ha lehet egyáltalán!
-
Recon666
Közösségépítő
Jól néz ki.
-
Silentfrog
veterán
Szeretem ezt a hűtési megoldást.
Az én gépem belseje állandoan kábelkupacos,de igy nem tud beleérni a ventibe egy kanoc sem. -
szab.tam
nagyúr
egyik oldalról értem, hogy a friss levegőt szívva a nyákont hűti, és aforró levegő a vga-tól elfelé fúvódik.
másfelöl nem értem, hogy már megint egy hűtési megoldás ami a fizika törvényei ellen dolgozik. meleg levegő menjen fölülről lefelé. pont ellentétesen, ahogy magától közlekedne.
és a lefelé kifújt levegő, amikor fölfelé áramlik, a venti újból bekapja.
tesz madj 3-4 kört, mire kiszédül valahol...az ilyentől mindig hullik a hajam...
szerk:
bocsánat! nincs is tisztázva. mi egyáltalán a ventilláció iránya??? -
DEJVID
őstag
Megeröltető lett volna a fosszar d-sub helyére display portot tenni.
-
törölt tag
Ha hosszútávon is megmarad 10dB alatt akkor állat, ha lehet hozzá valahonnan tartalék ventilátort venni akkor meg még állatabb, ha 5K-val drágább mint a stok akkor meg kész orgazmus
-
BioNiCMaN
addikt
Nagyon jól néz ki.
-
XuChi
addikt
Ez tényleg jó. Tetszik. Csak ne legyen horror áron.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
sing1ep1ayer #1 üzenetére
+1 tényleg nagyonjó lett
-
sing1ep1ayer
őstag
Meseszép lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Twin Light Turbo jelzésű termék elsősorban az alacsony zajszintjével lehet vonzó.
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest