Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bortolinni
csendes tag
Hmm de gondolom nem valami 512 vidikari mellé
-
Espla
aktív tag
ha fixen adnák érte, akkor vásárolnék
-
- = Zk = -
félisten
-
zapok
aktív tag
Nem leszek szószátyár (pedig volt már jó MSI hardverem), de ez a "játék" egy egyszerű földi halandónak FAIL!
Még, hogy novemberi számla, kacc, kacc...Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
gyiku
nagyúr
mar nem azert, de itt inkabb a szamtech boltosok, alkalmazottak fognak inkabb nevezni. mezei usernek fingja sincs rola, hogy lehet jatszani.
milka neked ugy is van telszamod a kekekhez, irasd at a szamlat novemberre, csooooo.
hüllő
-
(ÉN)közPONT
őstag
Nemgond
VGA vétel elött vagyok....+ lapot is cserélnék....Csak pénzt nem adnak a vásárláshoz
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
shteer
titán
-
sampe
aktív tag
én inkább várok a gtx 6xx szériára, hátha hoznak valami újat és jobbat
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
ez FM1.. nem AM3+. amúgy tetszik....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Móci
addikt
És még vásárolni is kell? Oh lol.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
csapee
őstag
-
- = Zk = -
félisten
sajnos nem.... de jólenne
na majd vmi am3+ -t" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
- = Zk = -
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #11 üzenetére
Még nem nyertem meg a másodikat. Szerintem nem is fogom. ASUS fan vagyok.
⭐ Stella
-
- = Zk = -
félisten
ha az egyik dobozos, akkor én vinném!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
brian1987
tag
Szerintem Mo.-on nem túlzottan fognak tolakodni.
Csak azért mert van rá esély hogy nyerhet(benne leszek a tíz szerencsés között )
Megveszem a játékot eredetiben, dlc-t meg töltök hozzá.Régi értékeléseim :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=brian1987
-
gyiku
nagyúr
gaming evolved, de csak akkor nyerhetsz, ha nv meg intel cuccot veszel?
hüllő
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mit csinálnék két db játékkal.
Kutya meg nem venné tőlem.⭐ Stella
-
Barbarics
tag
Szerintem ennek Magyarországon nincsen sok értelme...Mert összesen vesznek majd 10 db-ot kb. (bár nem biztos)
-
Daywalker
addikt
válasz BloodyEddie #4 üzenetére
Jajaja, bár azok általában nem limitált kiadások szoktak lenni. Bér szerintem ezzel sokan meg tudnának barátkozni Én annó COD2-vel vettem MSI kártyát. Picit drágább volt így (3e ft), de szénné játszottam azt a gammát.
tiborandras: Vigaszdíj?
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
BloodyEddie
őstag
Ehhez ma mar nyeremenyjatek kell? Regen ezt promonak hivtak.
-
shteer
titán
előző hónap nem játszik? :/
szerintem jónak tűnik..
-
mghltm
addikt
en a helyukben az x79 melle alapbol csomagolnam a jatekot: "Vessünk egy pillantást a chipkészlet és PWM hűtőbordájára, amik leginkább a Rambo filmekből lehetnek ismerősek: utóbbi egy forgócsövű gépágyúra, előbbi pedig egy lőszertartó övre akar hasonlítani."
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
leonejoci2
tag
Nofene!
Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest