- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ez annyira letisztult hogy már unalmas.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
wolfman
veterán
"a Lian Li egy állítható dőlésszögű terelőlapot is felszerelt az egység mögé, amely segítségével hatásosan csökkenthetők a házből kiszűrődő zaj"
Amióta csendes gépet akartam magamnak, ez volt az egyik leg fájóbb pont, hogy a kiáramló levegő a gép mögötti falról erősen visszaverődött, és nem lehetett mivel elnyomni, végre valaki meglépte ezt a problémát!
Idegesítő az is, hogy tömegesen a légkiömlő nyílásokon lyukak vannak és süvít a levegő az éleken, míg mondjuk egy lekerekített rácsnál ez jelentősen kevesebb (sőt nincs is csak a ventinek).
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
vjozsef
senior tag
válasz Silentfrog #11 üzenetére
Hat igen. A zajos alkatreszeket kellene eleve halkitani, nem hiaba megelozni kell a zajt mintsem hogy utokezelni.
-
Szokásos Lian Li minőség!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
hibavissza
veterán
ha ventilátorral lefelé szereled be a tápot nem túl sok levegő jut neki ahogy nézem...és oda a "csend".
(#19) banhammer: hát ja.. kb. mint légy a levesben...[ Szerkesztve ]
-
vinibali
őstag
jó lett
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
coll3ctor
tag
Az enyhe kifejezés.
-
törölt tag
A legkisebbek között van már néhány, csak azok elég kompromisszumosak.
-
coll3ctor
tag
Alumíniumot nem illik festeni.
Ha nem a tetejére tették volna a gombokat+usb-t akkor tökéletes lenne(az ízlésemnek)!
A terelő hasznos lehet ha közel a fal,bútor vagy bármi felület ami visszaverné a hangot. -
macilaci78
nagyúr
A terelő ad plusz zajt, az összes zajt pedig tompítja. Akkor járunk jól, ha az utóbbi hatás az erősebb.
A házzal szemben kifogást emelnék.
Nincs benne sok HDD hely, és ahogy elnézem a keret tetjét, vagy az 5,25-ös rekesz alját, nem megoldott a bővítése gányolás nélkül.
A tetején az I/O panel eléggé piacosra sikerült. Könyörgöm, azt az USB-ajtót hogy gondolták? Az egészet besüllyesztettem volna a a fedlap síkjába (a gombokat egy hajszálnyival lejjebb). Így ha ráteszek egy kemény borítós könyvet (mert miért ne?), akkor leshetem, hogy Reset, vagy Power gombot találtam-e el.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Srodney
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #2 üzenetére
végre sikerült vmi igényeset alkotni
-
Silentfrog
veterán
Én ugy vagyok a "csendes házakkal" ,hogy inkább a hardver legyen csendes. Egy jó összeválogastott konfig sokkal többet ér mint a direkt erre kihegyezett házak.
-
Raucher
tag
Ha megnézed, a nagyított képet arról a hátsó izéről, látni fogod a terelőlap, szivacsos belső borítását.
A hatásfokára nincs tippem, de biztosan csendesebb, mint az egyszerű légkiáramlás.PS:
Bocsi Lian Li, lenyúlom magamnak az ötletet és kipróbálom a saját gépemen.Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
b.lajos
tag
A légterelő hátul lehet valóban nem kellett volna, de előfordulhat, hogy azt le is lehet szerelni. A dizájnnal meg, hát én sehogy nem tudom megunni a Lian Li külsőket, persze vannak szép és kevésbé tetszetősebb külsejű házaik de a nagy általánosságban a maguk egyszerűségében nagyon jól néznek ki, szívesen lecserélném egy ilyenre (pl) a HAF 212-es házikót.
b.lajos
-
kromatika
veterán
az a "állítható dőlésszögű terelőlap, amely segítségével hatásosan csökkenthetők a házből kiszűrődő zaj" na ezt kötve hiszem,a hátsó venti szélzaja akkor a leghalkabb ,ha minnél egyenesebb utún tud távozni a házból.ha valami az útjába áll bármilyen dőlésszögben az zajt generál.szerintem ennek az újításnak semmi értelme.És őszintén szólva már ez az évek óta teljesen azonos "letisztult" dizájn is kezd nekem kissé unalmas lenni a Lian tól.Ennek ellenére jó ház,de nem ezen az áron.
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
az a hatso kemeny az mi? es hol van rola a kek led?
hüllő
-
Angel1981
veterán
Szép darab!
-
bulbaa
tag
Végre egy olyan ház amit nem csak csendesnek mondanak, hanem látszik rajta, hogy a tervezésnél a halk működés tényleg fontos volt!
A hátsó terelő szerintem inkább csak parasztvakítás, meg az ára is kissé magasnak tűnik, de a verdiktet mondják ki a tesztelők és a tesztek! -
T_Stark
őstag
Jól néz ki, bár nem tudom mi akadályozta meg őket hogy akkor már hátul meg belül is feketére fessék.
Meg a Lian-Li házakkal általában egy bajom szokott lenni: ár. -
PR0JECTNR56
addikt
Külsőre elég megnyerő lett számomra.
-
nihill
őstag
Kíváncsi vagyok mikor fog majd kijönni egy ODD-kivágás nélküli ház.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest