- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
Hogy mit irtál?
"Kiegészíteném: Pl. PartNero-nál már csak 127 eFt! (3 hete vettem, akkor még 132 volt!)
Mobilkerewskedes.hu: 128 + 2,5 eFt postaköltség = 130,5 eFt.
Különbözet 3,5 eFt"
Ez csak abban az esetben állja meg a helyét,ha tudod,tudjuk,hogy a kérdező budapesti.. De még ez esetben is érte kell mennie.Mivel a partneroról volt szó irtam,hogy tőlük még csak 0%-os számlát se kaptam...Amit te úgy irsz le ide,mintha egy üzlet csak 27%-os,meg 0%-os számlát adhatna. Holott van a sima jótállási jegy is melyet nem fogad el az LG..
Ez esetben vállalod a felelősséget,ha a kérdezőnek ajánlod a partnerot,,vagy egyéb számla nélküli helyeket és csődbe megy a bolt?
ezért is kezdtem rögtön a mobilkereskedést ajánlani,amit meg is erősitettek.. A partnero ellenében,melyre te ezt irtad "Kiegészíteném: Pl. PartNero-nál már csak 127 eFt! "Szóval elhiszem,hogy 0%,meg 27,de az én esetemben nem láttam ilyen számlákat a partnerotól átvéve a telefont.
Itt a vége
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest