Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
:-) jah DAC-os

Réteg igény ,ezzel kezdtem, hogy csak azoknak éri meg akik lossless zenét akarnak hallgatni !!
Mint telefon, hogy jobb-e a többinél ? ezt egy szóval sem említettem, sőt a szintetikus tesztekben számtalan jobb van ! Ebben az egyben jelenleg, a V-10 jobb a hangban, semmi egyébben ..
Mindenki olyan telefont vesz amilyen tetszik neki , én örültem ,hogy nem kell a lossless zenékhez egérmozi képernyőjű vacak UI-val rendelkező (Fiio,iBasso stb), túlárazott, külön ,,téglát,, hordanom, mert ez all in one , mellesleg telefon is ..téma lezárva a részemről
de én 32BIT DAC -ra gondoltam!natív DSD ready ..és a felsorolásban szereplő telefonokban nincs (a Lenovo,Vibe,Xaomi me note ..bár ,hogy ezek DSD ready-e,, azt nem tudom ) ..max 16-..a jobbakban 24bit lehet talán a Wolfson stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest