-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Szakiii #2021 üzenetére
(#2021) Szakiii Válaszért lásd téma-összefoglaló / FAQ/GYIK / Akkor az LG V10 mikroprocesszor tekintetében nem is használható csúcsmobilként?
Értem én, hogy újra és újra fel kell tenni ugyanazokat a kérdéseket, csak mégsem értem.
(Amúgy szinte minden dolog, amit a TIR-ben olvasol, le lett tesztelve, vagy alaposan utána lett járva a kérdésnek. Ebből következően tetemes idő és energia lett arra fordítva, hogy az általad is olvasható formában ott legyen a topik legelején, felette pedig a két soros figyelmeztetés. Tehát nyugodtan veheted referenciának azt, ami oda lett írva.)
Legközelebb virtuális körmöst osztok az ilyenért, nagy, fából készült háromszög vonalzóval, ahogyan azt a ma már "retro" kornak nevezett időben élt kisiskolások megtapasztalhatták.
Amúgy nagy valószínűséggel életed eddigi legjobb okostelefonjának vétele előtt állsz. (Nem túlzás.)
(#2022) gretzky77 OK, nem is kérdőjeleztem meg a hozzászólásod hitelességét, csupán érdekesnek tartom. Viszont jómagam azért írtam át a téma-összefoglalóban ezt a részt (704 helyett 703) mert ha valami nem működik azonnal, azt nem ajánlom nyugodt szívvel, emellett a 704 és 703 között nem
látokhallok füllel hallató különbséget.
A lényeg, (Off- topik szinten) hogy egy "alfa hím" telefonhoz jár a Poweramp-alpha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szemüveges topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest