- Projektor topic
- UHD filmek lejátszása
- HP notebook topic
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
csaabz
őstag
válasz
berbatov2 #206 üzenetére
Tegnap este óta használom, többnyire pozitiv, mégis kicsit felemás érzéssel. Legalább 20 perc volt újra beállitani mindent, ami persze várható volt.
Kicsit átrendeződött a menü, megjelent pár új beállitás, vagy kiegészült valami újjal.
A bootolás/kikapcsolás pár másodperccel rövidebb lett és a felület letisztultabbá vált. A kezdő oldalon zavart a google kereső, nem tudtam eltűntetni, végül öcsém oldotta meg úgy, hogy az alkalmazások között letiltotta. Picit gyorsabb, simább lett a menü (eddig is gyors volt)
Azt továbbra sem tudom, hogy ha létrehozok egy új mappát a belső memórián miközben rá van csatlakoztatva a számitógépre, akkor a leválasztás után azt a mappát és a benne lévő fájlokat hogy találom meg a mobilon. (nincs fájlkezelő, vagy csak én nem találom)
A weboldalakat kicsit gyorabban tölti be, wifit nem próbáltam.
Ötletes a menüben a widget fül, ahol rengeteg ilyet lehet kiválasztani és bármelyik kezdőlapra behúzni. Persze nagy része adatforgalmat generál.
Bizom benne, hogy az akksi használat csökkeni fog az új rendszernek köszönhetően.
Szóval összességében oké, de forradalmi változást nem hozott. Vagy csak én nem jöttem még rá. Szokni kell még az átrendezett menüt, meg ezt-azt, utána rendben lesz. -
csaabz
őstag
válasz
berbatov2 #161 üzenetére
Köszi berbatov2!
Te a felkinált frissitéseket telepited a mobilra? (amiket wifin akar letölteni)
Más: Kikapcsoltam a képernyőérintés hangját, de ha nincs teljesen lenémitva a mobil, akkor hangot ad ki például sms irás közben a karakterek lenyomásakor. Ezt ki lehet állitani valahogy?
Egyébként nagyon kellemes kis telefon, igényes összeszerelés, stilus, fantasztikus zeneléjátszás...
-
pisze
tag
válasz
berbatov2 #125 üzenetére
Szia ! Én is ilyet vettem, nagyon bevált, nézz szét a gigatel.hu-n [link] A ts4-es méretet keresd a Pierre Cardinból. Valódi, minőség bőrtok, övre fűzhető ill. csatolható. Nekem még minden pda-hoz ez volt, praktikus. Fólia szerintem nem kell rá, mert úgy láttam gyárilag is van rajta, de nem vagyok biztos benne, nekem úgy tűnik !
Alink csak az egyik tipust hozza, de ha rákeresel van belőle 3 fajta barna ill. fekete színben is !
-
pisze
tag
válasz
berbatov2 #113 üzenetére
Igen, néztem ! A Vibert azt hiszem pont Te nem ajánlottad, a Skype pedig még nem az igazi. Az lenne a jó, ha már eleve megjelenne a videohívásgomb a tárcsázón, mint a Win 6,5 esetén a PDA-k ban, és mindenkivel lehetne társalogni akinek erre képes a készüléke, op rendszertől függetlenül. Nekem még meg van a jó kis SE K800i-m, már azzal is sokat vidiztünk a gyerekeimmel, no ezt nagyon hiányolom az androidos kütyükből ! Ennyivel is sz@rabb az okosteló ? Visszafele fejlődünk ennyi pénzért ?
-
pisze
tag
válasz
berbatov2 #111 üzenetére
Gugli a legjobb barátod jelszóval elkezdtem keresgélni, rá kellett jönnöm, sajna nem is lesz a droidon egyhamar videótelefon, legalább is olyan szinten nem, mint amit az O 2-n megszoktam. Tényleg csak parasztvakítás az előlapi kamera a droidokon, ez is olyan mint az NFC képesség. Van de minek, kinek és miért ?
Ezek szerint 3 dolog van feleslegesen a világban - pápa pöcse, apáca csöcse és a Pradába az előlapi kamera !!!
-
jooker82
nagyúr
válasz
berbatov2 #100 üzenetére
Nekem is pont azért nem tetszenek a samoled szinek,ezt már én is többször leirtam.... De láttam már egymás mellett SOl-t és SGS2 őt...másabb a fehér,majd nézd meg.... a Solnál nincs az a zöldes szin...
várom a tesztet..Nézd csak ööö 1,20-nál a Solban nincs az a zöldes árnyalat,egyérteműen látszik....Szóval ezt csakis a Samsung cseszte el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest