- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi hangfal építés
- Monitor hiba topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz
bubus66 #5099 üzenetére
Az első kérdést nem értem...
Jó topicba írok ne aggódj,igen volt L9-em is.Onnan tudom hogy az általam említett paraméterekkel a büdös életben nem fog 13 óra alatt 6%-ot fogyasztani,de akkor is kíváncsi voltam h az én készülékemben van-e a hiba vagy ez ilyen...akkor sem tudott semelyik okos reagálni arra csak annyit hogy nekünk jó.Szubjektív persze h kinek mi a jó,ezért is kértem akkor is h csináljon valaki screenshotot összehasonlítási alapként...
Az utolsót meg nem értem h jön ide, ha ez most valami kifigurázás akar lenni akkor baromi gyenge
Régebben is megmondtam, nem lenne rossz készülék bár ekkora kijelzőmérethez azért már elkell a HD felbontás,a nyöszörgő házat meg a vékony és tepsi méret miatt csak-csak elnézném de ez a wifivel való fogyasztás baromi nagy vicc.A képek minőségéről inkább nem beszélnék,mindenki tudja nem éppen ez a teló erőssége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vallás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest