- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
bucsupeti #1016 üzenetére
Nekem elég kevésnek tünik az a 12-14 óra . Direkt teszteltem a telefont hogy meddig bírja óvatos használattal, ~7 nap volt a rekord töltés nélkül. Most pl 2 napja és 14 órája volt 100%-ra töltve. Jelenleg 29%-on áll. A töltés óta hallgattam vele zenét kb 2-2,5 órán át. Volt benne kb fél óra navigálás a hárombetüssel kocsiban, még nem vettem hozzá autós töltőt. Netezés is volt benne wifivel vagy 2 óra + telefonáltam vele, meg sms, illetve progikat telepítgettem rá. Szóval volt azért babrálva.
Igaz nekem wifi nincs alapból bekapcsolva.De ha gondolod kipróbálom nekem bekapcsolt wifivel meddig bírja majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Zelda Játékok
- Milyen házat vegyek?
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest