-
PROHARDVER!
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
TomBoy1986 #7881 üzenetére
Szia! Én csak EZT ismerem és alkalmazom is. De bizony ehhez root jog kell, hiszen a háttérfény LEDekhez a systemen keresztül hozzáférés kell a programnak. Tudom ez számodra nem vígasz.
Egyébként annyit kell még tudni erről a programról dióhéjban, hogy az L9-t 100%-n nem támogatja, ugyanis a program P940-nek detektálja az L9-t a P760 helyett. (Remélem a supportot bővíteni fogják majd továbbra is.) Ez azt eredményezi, hogy a 3 alapvető értesítésből (nem fogadott hívás, SMS, Email), az emailt nem képes érzékelni, kiértesíteni.
Az alsó gombsor fényeinek értesítésre szánt beállításai a programban szinte végtelenek, azaz kinek mi a szájíze. Én úgy állítottam be, hogy 1 mp felvillanás/1 mp kialvás.
A 3 alapvető funkción kívül még rengeteg alkalmazás változásait képes kiértesíteni (pl.: facebook). Igaz, ezeket én nem teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest