Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • seawolf570

    aktív tag

    válasz Gzolo #5073 üzenetére

    Örülj neki, hogy egyáltalán "okostelefont" kaptál, én pár éve egy 5800-as Nokiát vittem be javításra, amit kiküldtek Hollandiába és egy 20 Ft-os telefont akartak cserébe adni, ami úgy nézet ki, mintha a pöcegödörből vették volna ki. Illedelmesen csak annyit mondtam, hogy köszi van tartalék telefonom, majd küldjétek az SMS-t ha kész az enyém. Ennyit a pécsi T-ről, meg egyébként is ilyenek szinte mindenhol. Igen náluk néha rájuk kell borítani az asztalt, ha máshogy nem megy.

    Egyébként véleményem szerint érdemes inkább a márkaszervizekbe vinni ha van mint pl. a Nokiánál, ha meg csere a telefon, akkor ők úgy is kiállítanak egy papírt róla, amivel be lehet menni pl. a T-be, ott pedig nyalhatnak sót. Sajnos ha szolgáltatónál veszi az ember a telefont, akkor csak a szolgáltató jogosult a cserére, a függőség miatt, az más kérdés, hogy néha ők is csak függetlenre tudják cserélni. De az igazolást minden esetben ki tudja állítani a márkaszerviz a cseréről és ez ellen a szolgáltató nem tud semmit tenni, köteles elfogadni, mivel a márkaszerviz a gyártó "keze". Természetesen ilyenkor a szolgáltató pampog, hogy miért nem hozzá vitted ők is megvizsgálták volna (az én esetemben is ez volt), a válasz ilyenkor egy mosoly és "azért mert ehhez volt kedvem" (belül meg "egyébként bek@phatjátok"). És ami érdekes még, a márkaszervizben elém raktak kb. tíz telefont, mert olyan pont nem volt és megkérdezték, hogy arra az egy napra melyiket szeretném elvinni (volt olyan ami sokkal jobb volt).

    Na de nem akarom szét OFF-olni a topikot, a lényeg, hogy érdemes körülnézni a lehetőségek között, mert minden vert helyzetből ki lehet jönni jól és nagyon rosszul is.

    Az L9-et illetően pedig nagyon meg vagyok elégedve, még így fél év után is, nem bántam meg, hogy ezt választottam. Jobb, nagyobb tudású,minőségibb telefonok vannak ennél, de nem ezen az áron. Ár/érték/tudás/minőség arányban, szerintem még mindig ez az egyik legjobb a kategóriájában. Ha most kellene választanom, megint ezt választanám, pedig az életben nem volt LG telefonom előtte, sőt ettől a márkától mindig is elhatárolódtam, ha telefonról volt szó.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A

Új hozzászólás Aktív témák