Új hozzászólás Aktív témák
-
manoarc
senior tag
-
manoarc
senior tag
Már nincs meg a teló, de elment 4 napot is ha csak esténként volt egy kevés wifi. Egyébként pedig hozzá sem nyúltam. Ha volt játék is , meg egy kis telefonálás , akkor 2,5-3 nap.
Zenét sosem hallgattam vele. A 3 inkább akkor ha , éjjel repülő módba volt.[ Szerkesztve ]
{。^◕‿◕^。}
-
-
-
manoarc
senior tag
válasz FET-MEN #35788 üzenetére
sztem csak azért mert még nem jött ki rá a hivatalos 2.3 , vagy ha igen akkor mindenki kísérletező kedvű
ha lenne egy 2x-em tuti a gyári romot használnám , abba a telefonba az akku időn kívül nem sok rossz lehet amin mindenképp változtatni kell
ennek ellenére ace-n gondolkodom , és csak azért nem defy-n mert már volt pár motom és samsungom még 1se{。^◕‿◕^。}
-
manoarc
senior tag
-
manoarc
senior tag
-
manoarc
senior tag
Egy kis off :
Samsungba samsungos csókának :
- milyen samsungot vegyek ami megbízható ?
- nokia van ráírva{。^◕‿◕^。}
-
manoarc
senior tag
Akit érdekel,hogy mi lett a gari intézéssel :
Csereutalvánnyal vissza kellett mennem oda ahol lett véve a teló , vissza is vittem rögtön . 55k-ig választhattam LG telcsit , vagy pénz vissza opció is volt . Egyedül az optimus one volt ami árban is normális volt , de közel sem érte el az 55k-t az ára, szval bluetooth headsetet vagy vmi mást még adnak mellé , hogy kijöjjön az összeg amennyiben a pénzvisszafizetést nem sikerül elintézniük az LG-vel és a nagykerrel. Ez még a héten elválik. A lényeg, hogy aki GT 540-et cseréltet , megnyugodhat mert már nem kapni hála az égnek
[ Szerkesztve ]
{。^◕‿◕^。}
-
manoarc
senior tag
válasz hackeeeee #35214 üzenetére
Ezek a csomagok a legnagyobb lehúzások.Én is majdnem beleszaladtam egy ilyen hülyeségbe. Kicsit számolgattam és rájöttem,hogy a napi 2 rss frissítésre , 1 időjárás frissítésre, és arra a pár db spam-re amit kapok e-mailben , bőven elég az itthoni vagy mhelyi netkapcsolat a szgépen
{。^◕‿◕^。}
-
manoarc
senior tag
válasz joestone #35207 üzenetére
Nekem postán jött a válasz , amiben a nevemet hibásan írták és érdemi dolog nem volt benne semmi. Úgy néz ki a levél mintha csak a nevet cserélték volna ki benne , kb. mint egy automata üzenet. A másik vicc,hogy az LG-nek nincs 1 olyan irodája,vagy pontja , ahova személyesen bemehetek ügyet intézni avagy reklamálni , csak hívhatom a telefonszámot ahol mindig ugyanazt az ürgét kapom a telefon végére , vagy vihetem a telefont a szervizbe, ahol a gyerek nem tudta,hogy kell levenni a hátlapot. Érdekes,hogy a mostanában legjobban savazott Nokiának bemegyek az ún. Customer Care pontjába , és egy hozzáértő , intézkedni tudó , normális embert kapok aki nem lehúzni akar pénzzel hanem tényleg segít.
{。^◕‿◕^。}
-
manoarc
senior tag
válasz Sir Riccio #35104 üzenetére
Érdemes kicserélni 2 - 3 évente , lépjétek meg. Ingyen van
{。^◕‿◕^。}
-
manoarc
senior tag
válasz BRIKLY #34317 üzenetére
nekem a T-mobilba egy kivételesen tényleg hozzáértő eladó srác azt mondta,hogy a bladeből fogy a legkevesebb a kategóriájában , meg az egész nagyon "kínai" szerinte ne vegyek olyat. Most lehet hogy csak túl sok LG-volt és ki kellett szórni , de vhogy hitelesnek tűnt a fazon
Egyébként a One nem tetszik?[ Szerkesztve ]
{。^◕‿◕^。}
-
manoarc
senior tag
válasz joestone #34188 üzenetére
nekem volt vagy 4-5 zárt rendszeres telefonom , soha egyikkel se volt semmilyen baj , és még csak software-t se frissítettem. A családban van egy w880i sonyericcson , már 4 éves kb, az akku még mindig 5 napot lazán bír , képminőségbe , hangminőségbe , anyaghasználatba , gyorsaságba , mindenben veri az optimust ,ami azért elég vicces. Ja és 25 volt kártyásan....akkor...
{。^◕‿◕^。}
-
manoarc
senior tag
elrepedt a 3. akkum yeeeeeeee
{。^◕‿◕^。}
-
manoarc
senior tag
Lassan kihal a topic ha mindenki elpártol
{。^◕‿◕^。}
-
manoarc
senior tag
válasz Heimdallr75 #33744 üzenetére
Még jó,hogy egy GT 540 topicba nem szidod !!!
Egyébként tényleg biztos megéri, csak nekem nem, mert a GT 540-et se használom ki.
{。^◕‿◕^。}
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti