- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Nem sok új CPU-t hoz már idén az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz FireKeeper #3784 üzenetére
Attól, hogy Aveo-val futkoztok, még ne szóljátok le a Swift-eseket (bár azt hiszem, az LG másik neve a Swift, most viszont a tucatautóra gondoltam)! Ár/érték arányban döntöttek, akik megvették ezeket a telefonokat. Az LG pedig 45-48 körül van listaárban, Vitamax-szal (lehet, hogy tévedek, de tudtommal az egyetlen hivatalos magyarországi forgalmazónál, természetesen hálózat-függve), míg a Huawei 29-31-ban megáll azonos feltételek mellett. Azt pedig ne feledjük, hogy a 845-re már millió féle ROM létezik (köztük jópár magyar is). Én is a kettő között vacilálok, szerintem azt a +15-öt elő tudnám teremteni, de még mindig nem vagyok meggyőzve 100%-ig, hogy jobb az LG support-ja. Külsőre számomra jobban tetszik, jópár hardveres funkcióban pedig objektív tényekkel alátámasztva is jobb az Optimus (erősebb, 3D-re alkalmasabb proci; kicsivel fizikailag nagyobb, 2x annyi képpontot megjeleníteni képes kijelző, aminek az érintős része is jobb; AF-es 3,2-es kamera), ezekkel tisztában vagyok. De ha már ellenfelet keresünk az LG-nek, akkor inkább ez az, mint a Vodafone 845. Kártyafüggetlen árak: GT540 és Z71.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem teljes az Exynos 2500 tudáslistája
- Autós topik
- Metal topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 1TB!!! Gyári független 2025.02.16. Apple jótállás akku 100% /65 ciklus
- Apple iPhone 16 128GB 2027.11.05-ig Euronics Garancia
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone 12 64gb Független
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest