- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
Darkrage #11335 üzenetére
Ezért szoktuk javasolni a hr -t a flash előtt és a flash után is.
A recovery és fastboot eltünése már érdekesebb .
Tehát egy recovery -s rom után feltettél egy gyári romot . Ez megerősíti azt az elképzelésemet , hogy a visszaállás a gyári romra recovery-s után készülékfüggő és nem a rommal van valami gond.
Milyen romok jártak a telefonodon , lehetőleg sorrendben .
Ha kamera gombot benyomva tartod akkor felbootol a telefon normálisan bekapcsoláskor akkor is ha recovery és fastboot engedélyezett rom van a telefonon ? Mi történik akkor , ha a recovery-s rom feltétele után nyomsz egy hr-t és utánna próbálsz meg fastboot módban lépni (kamera+bekapcs) ? -
Naras
őstag
válasz
Darkrage #11264 üzenetére
A flashelés leírása az első hozzászólásban linkelve van, az itt fórumozók közül már 75% flashelte a telefonját, vannak, akik több tucatszor.
A hozzászólásod, és segítőkészséged mindenképp egy nagy Piros pontot érdemel, és grat, hogy ilyen jól sikerült megoldanod a problémát... mások csak hisztiztek...
Ezek után lehet érdekel Joestone blogja, érdemes végigolvasnod... összedobott már 1-2 tuning ROM - ot...
-
Birki
tag
válasz
Darkrage #9463 üzenetére
Hello!
Igen, így is lehet friss system-et feltenni, vagy parancssorból is, ugyanezeket a sorokat külön bepötyögve. Én is próbáltam, de nekem hibával elszállt a system.img feltöltése.
Sőt, ilyen módon lehet cserélni a boot-ot is. (bár nekem ez sem eredményezett változást) -
norbi93
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest