Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
És ha megnyomódik a zsebedben? Induljanak az appok meg tarcsazzon ha odanyomódsz? Marhaság, kell az extra zár.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Tecsa
aktív tag
válasz #19617792 #13896 üzenetére
Az a baj hogy az ilyen hálózatos dolgokhoz nem nagyon értek:
Annyit tudok, hogyha a teló és a gép 1 routeren függ elindítom a programot az kiad egy ftp címet azt beírom a windows intézőbe akkor működik.
ezt fogod látni:Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
Tecsa
aktív tag
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
Tecsa
aktív tag
-Lehúzható-e a felső tálca?
Természetesen megfogod a tálcát és lehúzod, vagy menügomb értesítések.A 2.1ben lehet-e gyárilag fájlokat küldeni-fogadni Bluetooth kapcsolaton keresztül (ha igen, hová kerülnek a bejövő fájlok?)?
Igen megoldható beállítások wireless beállítások bluetooth be és a láthatóság is, az sd kártyára fogja menteni a Bluetooth nevű mappába-Továbbá van-e olyan lehetőség, hogy akár Bluetooth, akár Wifin keresztül, a gépről tallózzam a memóriakártya tartalmát, kábelek nélkül, külön keretprogram nélkül, egyszerűen Windows intézővel (ne adj' Total Commander segítségével)?
Van rá lehetőség, de csak programmal:
Swiftp nevű program egy ftp kapcsolatot hoz létre a géped és a teló között annyi a dolgod hogy a windows intézőbe beírod a telefon FTP címét nekem pl: ftp://192.168.2.101:2121-A telefon kikapcsolt állapotban képes az ébresztésre?
Nem tudom, nem szoktam kikapcsolni a telefont, lemerülni se hagyom, az előző winmo telefonom 2év alatt 2x volt kikapcsolva, restart természetesen volt több is.-AVRCP kompatibilis a készülék, vagyis a zenelejátszót lehetséges-e BT headsetről teljes mértékben vezérelni (hangerő, számváltás, tekerés, megállítás)? Elvileg igen, azt olvastam, de biztos, ami biztos.
Erről lövésem sincs, de ezt mondjuk lehet ki is tudod próbálni, vigyél magaddal headset et, meg a saját telódról küldjél át pár zene számot 10 percet ha piszkálod a kiállított telefont meg is tudod.-A gyári 2.1 ugyanolyan gyors és lagmentes, mint az "eredeti" 1.6?
Nem ugyanolyan hanem sokkal gyorsabb de lehet méggyorsabb is ha főzött romot használsz processzor órajel állítással akkor még még sokkal gyorsabb is lehet.Am keresni is tudsz a fórumban, felére egy részére lett volna válasz.
[ Szerkesztve ]
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
I.papi
tag
válasz norbi93 #13884 üzenetére
akkor még várok,a recovery menü nem gond,nekem is az van,2 napos,gari ugrott is
ha lesz tökéletes kipróbálom,nekem ez a 2.1 nagyon bejött,setcpu sem kell,elég gyors és stabil.Féltem milyen az érintése hd2 után,de kellemesen csalódtam,valahol a hd2,toshiba tg01 között van...köszi az infót. -
Tecsa
aktív tag
-
Felteszek még egy kérdést, hátha most választ is kapok rá...Na szóval:
-Lehúzható-e a felső tálca?
A 2.1ben lehet-e gyárilag fájlokat küldeni-fogadni Bluetooth kapcsolaton keresztül (ha igen, hová kerülnek a bejövő fájlok?)?
-Továbbá van-e olyan lehetőség, hogy akár Bluetooth, akár Wifin keresztül, a gépről tallózzam a memóriakártya tartalmát, kábelek nélkül, külön keretprogram nélkül, egyszerűen Windows intézővel (ne adj' Total Commander segítségével)?
-A telefon kikapcsolt állapotban képes az ébresztésre?
-AVRCP kompatibilis a készülék, vagyis a zenelejátszót lehetséges-e BT headsetről teljes mértékben vezérelni (hangerő, számváltás, tekerés, megállítás)? Elvileg igen, azt olvastam, de biztos, ami biztos.
-A gyári 2.1 ugyanolyan gyors és lagmentes, mint az "eredeti" 1.6?
Nagyon megköszönöm annak, aki választ ad a kérdéseimre. Tudom, tök átlagos, egyszerű kérdések, de ezt sajnos a bemutatókészüléken nem tudom kipróbálni...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Tecsa
aktív tag
válasz darál0w #13880 üzenetére
Nem igazán értem mit kérdezel...
A keep screen nem tudom hogyan működik, amit meg én mondok az pedig:
Én ezt szeretném kikerülni. Ha felélesztem akkor éledjen fel. Ez kicsit olyan winmos utánérzés.
-
molbali
tag
válasz molbali #13876 üzenetére
Most a Beluu féle rom van fent a telefonon. Abban benne van ez a keep screen, de ebben nem találtam a telefonálás közben részt. Csak az appok vannak felsorolva benne. Vagy azt automatán ébren tartja?
(Ezt a 13873-as postra válaszoltam. Nem a sajátomra.)
[ Szerkesztve ]
-
-
I.papi
tag
Sziasztok!
Milyen appal oldható meg,hogy ne zárjon a képernyő telefonálás közben?
-
ERPY
őstag
Meglehet azt oldani valahogy, hogy ha a tel talál nyitott wifi hálózatot, automatikusan bejelentkezzen rá?
És egy olyan kérdésem is lenne, hogy képernyőzár alatt, mikor kikapcsol a kijelző, hogy ne szakadjon le a csatlakoztatott wifiről? Skype esetében nemtúl jó dolog, mert ilyenkor eldobja a wifit. -
robertel
senior tag
Gyári appokat, hogy tudok törölni?
Hivatalos 2.1-em van.[ Szerkesztve ]
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Sanee
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a görög romot, majd fel akartam rakni a moddolt görögöt, majd megállt a telepítés 69%-nál, elég sokáig így ált. Gondoltam rágyújtok, kiszáltam a fotelemből és véletlenül kirántottam az usb kábelt. A telefon az lg logonál megáll se tovább. Mit csináljak? Hogy tudom megint életre kelteni a telót? Segítsetek legyetek szívesek. -
törölt tag
válasz darál0w #13861 üzenetére
Tanulok (Óbudai Egyetem), amennyire csak bírok, de fizikából segghülye vagyok, valszeg másodjára is meghúznak belőle... Most egy öreg, romos SE K800 van. Nem is gondolkoztam nagyon komolyan egy telón sem, csak kíváncsi voltam rájuk. Valamikor csak lesz belőle valami...
Viszont, hogy némi örömöm legyen:
NSTIP1SANC - Objektum orientált programozás - Jeles - 2010.12.10.
[ Szerkesztve ]
-
adamikus
tag
Sziasztok !
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet a google fiók szinkronizációt megszüntetni, és letörölni azokat amik onnan jöttek le ? Mert vettem egy ilyen a húgomnak, és leakartam tölteni neki Market-ből dolgokat, amihez bejelentkeztem az én Gmail hozzáférésemmel, de letöltötte az e-maileket, a névjegyzéket, meg mindent. És hát nem szeretném, ha ezek is ott lennének a telefonján, és látná őket. -
törölt tag
válasz darál0w #13849 üzenetére
Pénzem az nem nagyon van, az is kell az egyetemhez, pl tárgyfelvételhez (kreditenként 5000Ft...). Aztán a GT540 a T-nél ~38k (függetlenül ~50k), míg a One nincs is még (ha meg lenne, az is jóval több lenne), aztán az függetlenül meg ~68k... Nekem annyit nem ér egy telefon, akármilyen is. Ha 38k-m sincs, akkor hogy lenne 68k? Ösztöndíj, szociális támogatásról csak álmodhatok... Nekem az, hogy alapból Froyos meg, hogy kapacitív a kijelzője, messze nem ér meg annyit.
[ Szerkesztve ]
-
Tecsa
aktív tag
válasz balintka #13854 üzenetére
Hát hogyha nincs lehetőséged tölteni akkor nem tudsz mit csinálni. Ha tudod akkor inkább tett fel töltőre mert az jobb.
Nagyon szeretem a HTC-mert mert annak az alján volt a töltő csatlakoző és egy szép bölcsőben lehett az asztalon tartani, tölteni. És trükkös programokkal a számítógépen egérrel irányítani.
[ Szerkesztve ]
-
ittahelye
csendes tag
Egyébként én azt nem szeretem ebbe a telóba, hogy levagyok halkítva a suli miatt és nem szoktam sokszor otthon se normál profilba tenni és amint idejövök a gép elé elkezdi azt a hangot adni a gép mintha hívnának és mindig bedőlök neki előveszem a zsebemből és megnézem, de azért idegesítő is szerintem. Van amikor többször is eljátsza ezt egy nap.
-
balintka
addikt
válasz #19617792 #13847 üzenetére
Nekem 3 napos cserével lett még egy új telóm 1 héten belül, annak alig nyöszörög a gombja, az elsőnek jobban nyöszörgött. Szóval ez telónként változik sztem, mennyire sikerült jól az adott készülék. sőt, az elsőnek a kijelzője is picit ferdén állt, a mostanié tökéletes.
-
ittahelye
csendes tag
Köszi mindenkinek a választ.
-
törölt tag
Voltam ma megnézni a WestEndben lévő T-Pontnál a GT540-et, és meglepődtem, egyrészt nyoma sem volt a nyiszorgó érintőgombnak, nagyon jól össze van rakva, egyik oldala sem lötyögött és ahhoz képest, hogy rezisztív kijelzős, meglepően jól (nagyon jól, még szövegbevitelnél is) lehetett kezelni.
-
Naras
őstag
válasz ittahelye #13842 üzenetére
A lithium aksiknak az a jó, ha minél kevesebbszer merülnek le, illetve csökken a feszültségük alacsony szintre.
Azt hiszem ezzel megválaszoltam a kérdést.
iGO mellett meg nyugodtan lehet az autós töltőn, hiszen az amúgy is zabálja az energiát, miért hagynád közben lemerülni?
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Tecsa
aktív tag
-
ittahelye
csendes tag
Tényleg ezt akartam is kérdezni, hogy az aksinak melyik a kímélőbb megoldás(élettartalmilag), ha teljesen lemerül utána töltöm csak fel vagy bármikor mondjuk 60% nál is felrakhatom pl igo megy és vezetek szívja az aksit és mondjuk van autóstöltöm felrakhatom vagy jobb ha megvárom még lemerül és majd csak utána töltsem fel? Elvileg mindegy, mert teljesen úgyse várom meg míg lemerül 2% vagy 50% elvileg mindegy ezeknek az újabb aksiknak, de hallottam olyat is, hogy sokkal jobb a telóknak, ha megvárom a 10% alatti értéket. Kicsit hülyén sikerült, de remélem érthető.
-
Naras
őstag
Szoktam látni (hallani) 1-2 ilyen hülyegyekeket... mennek az utcán, azt bömböl a telefonjukon a zene (vagy valami hasonló)... akarom mondani, cincog, ezek meg beképzelt fejjel, nagy lazán sétálgatnak (valahogy mind ilyen), azt hiszik menők... elég szánalmas látványt szoktak nyújtani...
Mellesleg egy-két fokkal vissza kell venni a hangerőből, akkor nem fog torzítani a hangszóró, de ez a része a telefonnak igazság szerint valóban csak telefonálásra van kitalálva (talán ez az utolsó ilyen eleme), úgyhogy miért is várunk többet tőle?
Mellesleg én Windows Mobilokról eddig jót nem nagyon hallottam, az Android viszont üt...
A fentebb hozzászóló (teszter) kollega nem tudom mit művelt azzal a telefonnal, nekem a jelzett hibák nem szoktak előfordulni
Az aksi meg már csak ilyen jószág: ha agyonterheled, kevesebbnek érzékeli a töltöttséget, mintha csak áll ott magában, terhelés nélkül.
Kameránál, fényképezőgépnél, stb ugyanúgy megfigyelhető eza jelenség, nem kell parázni rajta.
Ha kb. a felénél jár a töltöttségi szint, szépen fel kell dugni a töltőre, a Lithium úgysem szeret nagyon lemerülni... azt szereti, ha töltve vagyon[ Szerkesztve ]
-
Latza
aktív tag
válasz rep3at #13836 üzenetére
A Sims3 azon egyszerű oknál fogva nem indul el, mivel a rom kizárólag a parancsikonját illetve az indító appot tartalmazza, az adatfájlokat (korábban ingyen le lehetett tölteni az LG honlapjáról de már egy ideje leszedték ha jól tudom) nem. Ezeket külön kell az SD egy megadott könyvtárába másolni és csak akkor fog működni a dolog. Semmilyen telepítést nem igényel (2.1-ről beszélünk természetesen), csak másolgatni kell.
Nekem egyébként megy, bár nem igazán szoktam játszani vele.A videókat általában áttömörítem Android-kompatibilis formátumba, de speciel a South Park feliratostól simán megy a telón minden hókuszpókusz nélkül.
"A hangszóró bizonyos számoknál meglehetősen torzít" - ki hallgat zenét a hangszórón...?
[ Szerkesztve ]
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
Sanee
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a görög romot, majd fel akartam rakni a moddolt görögöt, majd megállt a telepítés 69%-nál, elég sokáig így ált. Gondoltam rágyújtok, kiszáltam a fotelemből és véletlenül kirántottam az usb kábelt. A telefon az lg logonál megáll se tovább. Mit csináljak? Hogy tudom megint életre kelteni a telót? Segítsetek legyetek szívesek.
-
veterán
válasz rep3at #13836 üzenetére
az akkuszint kijelzése az akku által leadott pillanatnyi mV-októl függ... emiatt nagy terhelés esetén ez csökken, de kis idővel összébbszedi magát... ugyanez volt a helyzet haverom omnia 2-esével is (sőt a régi E250-es samumnál is), szóval ez annyira nem meglepő. Annyiban más, hogy nagyobb terheléseknek van kitéve az akksi mint régen az e250-emnél, szóval a szívó dolgok egyszerre jobban megcsappantják, de vissza-visszatér... ráadásul sok függ attól is, milyen alkalmazás rangsorolja a %-okat... van, ami pl 20%-onként mér, értelem szerűen az 100-ről egyből 80-ra esik... más meg kisebb léptékben, 5 vagy 1%-onként (de mivel ugye ugrál a mV, ezért az 1% pontosság sem ér sokat... De azt tudni kell természetesen, hogy a wifi, a kijelző nagyon sokat eszik... emellett azért a gps is kajál... én pl úgy szoktam spórolni (főleg télen most), hogy mivel úgyis sötétebb van gyakran, elég kisebb fényerő is... pl 20-30%-os fényerő mellett éjszaka teljesen 100%-nak néz ki minden, csak sokkal kevesebb áramot eszik... ha meg épp nem látom, akkor feljebbveszem... Jah, és kezdetekben az akksi sem bír olyan sokat, nekem az első 1-2 hétben elég hamar lemerült, mostmár 1-2 napig elég jól bírja (nem megy 30-40% alá), pedig azért sokat nyomogom, telefonálok, stb... persze ha az ember játszik mondjuk max fényerőn pl tower defense-es játékot, max 2-3 óra alatt le lehet nyomni 0-ra...
a lemezmeghajtóként való használathoz a memória kezelő alatt be legyen kapcsolva az usb adattár. ez kikapcsolja az alkalmazások->fejlesztés->usb hibaelhárítást, tehát ilyenkor nem mint telefon eszköz, hanem mint tárhely jelenik meg... ha kikapcsolod az adattárat, nem kapcsolódik vissza a hibaelhárítás, így ha kell, kézileg kell bekapcsolni. Mondjuk érdekes módon egy régebbi romnál ment minden, szóval nem kellett ennyit kapcsolgatnom, de most ez van... kibírom
a gyári Sim3 nálam sem indult, de alapból még telepíteni sem engedte nekem tárhelyhiányra hivatkozva, amit az lg oldaláról leszedtem... azóta nem is próbáltam, pedig már van app2sd-m
a saját hangszórója arra való, hogy az ember telefonáljon... hifi hangzásra ne számítson... a csengőhang is arra van, hogy felvegye az ember a telefont, nem azért, hogy hallgassa... szóval spec engem emiatt nem zavar, hogy kissé torzít-e, meg hogy kicsi a középtartományban a dinamika ha meg mindenképp zenét akar az ember hallgatni, akkor 3.5-es jacken rádugja valamire, aminek hangfalai is vannak, nem csak az a kis 1-2 centis, ami ebben van...
a DivX lejátszás merőben kodekfüggő... volt olyanom, ami noha divx-be lett tömörítve, mégsem játszotta le, másban tök jól futott... xvidben meg 700x400 körüli videók is akadásmentesen mentek (de persze ebben is volt olyan tömörítés, ami nem ment). Tisztában kell lenni azzal, hogy ez nem pc, itt nem 10-20 megás programok dekódolják a videóanyagot, nem tud bármit megenni gyárilag... én úgyis át szoktam tömöríteni a videóimat ha telóra teszem, mivel sooookal kevesebb helyet foglal úgy, mintha egyből rádobnám a monitorra szánt 1,5 gigás avit...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
rep3at
őstag
Éppen most van nálam egy ilyen készülék kipróbálásra, eddig nagyrészt tetszett amit láttam, de van pár hiba is amivel nehezen tudok megbarátkozni így az első nap után, íme:
Tegnap este kaptam meg a készüléket, kb. 35-40% akkuszinttel, kb. negyed órát zenét hallgattam rajta és kipróbáltam a zene ritmusára mozgó háttereket. Nem is volt ezzel baj, amíg be nem kapcsoltam a mobilhálózatokat, pár perccel ezután már kiírta hogy 15% alá csökkent az akkumulátor, ezért egy gyors Facebbok után ki is kapcsoltam, ez után csodák csodájára zöldre váltott az akkuszintjelző. Ezt utána még próbáltam párszor, akkor is ugyanígy viselkedett, érdekes módon a GPS vagy a wifi bekapcsolása nem járt ilyen jelenséggel.
A készüléket lemezmeghajtóként nem mindig találja meg a gép, hiába kapcsoltam be rádugás után a háttértár aktiválását, de ez a hiba egy újracsatlakoztatással meg szokott szűnni.
A gyári alkalmazások között talált (még teljesen tiszta a készülék, szoftver semmi nem volt rátéve) Sims 3 játék az indítóképernyő után egyszerre ki is lép, erre nem is tudok mit mondani..
A hangszóró bizonyos számoknál meglehetősen torzít, recseg és a középtartomány is elég halvány, inkább csak a sípoló magas hangok hallatszanak, ez eléggé zavaró.
A DivX videók lejátszása sem ment zökkenőmentesen, lejátszás közben meglehetősen darabos, akadozó a kép, nem volt zökkenőmentes a lejátszás (egy Californication és egy South Park résszel próbáltam).
Ezeket az a apró hibákat persze el tudom nézni a készüléknek (főleg a Blade fórum olvasása után), összességében eddig meg vagyok elégedve a készülékkel, többek között tetszik a készülék sebessége, a kijelző minősége, bár a külseje nekem túl jellegtelen, ebből jobbat is ki lehetett volna véleményem szerint hozni.
Összességében eddig megelégedéssel használom a készüléket, bár engem a rendszer nem térített át a Windowsosok táborából. Nekem egy Asus P525 és egy HP 514 típusú készülékem van, tökéletesen meg vagyok velük elégedve, ezért egy darabig nem tervezem az Android rendszerre való váltást.
Forward thinking. كرر
-
H2o-pok
senior tag
válasz miselin #13826 üzenetére
Hú.
Na akkor elmondanád a lényeget hogy mit is csináljak?Hálás lennék!! Mert ebben nem igazán vagyok otthon. Mert pl. még a rádió is hiányzik, meg a sim szolgáltatás, gtalk.
A feleségemnek is ilyen telója van, 1x-re vettük. Már arról is kimásoltam a nekem hiányzó programokat, de telepíteni nem tudtam. ? -
-
miselin
tag
válasz H2o-pok #13814 üzenetére
Ez egy recoveryből telepíthető update.zip, tartalmazza az összes gyári alkalmazást. A magyar (AHUNBK) gyári romból csináltam. Ha nem módosított (recoverys) romot használsz, akkor is vissza tudod rakni a gyári alkalmazásokat, csak rootolva kell lennie a telónak, és fent kell lennie a Root Explorernek. Ebben az zipben, a system/app könyvtárban vannak az alkalmazások, a telón szintén a system/app könyvtárba kell másolnod a hiányzó appokat, de ha Te törölted őket, akkor nyilván tudod ezt.
Ja, 2.1-es!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
bobace
addikt
Ezt a frissítést sem mi kapjuk..
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
veterán
valami ötlet, hogy mit állíthatnék az 1.4.2-őmön, hogy ne rebootoljon, ha rajta akarok programozni? a program fordításánál, amikor elvileg szerintem push-olná át az adatot usb-n, akkor rebootol, illetve amikor épp nem, akkor meg szimplán timeout-tal leáll a fordító, hogy nem tudja átrakni...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
H2o-pok
senior tag
Már vagy negyedjére próbálok segítséget kérni, ITT. Máshol mégúgysem kapnék, főleg mert ez az adott telefon topickja. Hátha most....
Hogyan lehet az eltávolított gyári programokat visszatelepíteni? Mivel a marketbe nem tudok regezni, hibával leáll. A gtalk, gtalkservice is törölve lett. Próbáltam újratelepíteni, sikerül is, de van úgy hogy indításnál lefagy a telefon jó pár másodpercre,(nem reagál semmire) majd hibaüzenet és magához tér a telefon. A system/app-ból is hiányoznak a programok. A titánium backup-pal lett eltávolítva, előtte mentés volt, de visszaállítani nem lehet sajna.
Valaki esetleg segíteni ebben?!
Köszi -
exXxer
csendes tag
Valaki anno belinkelte ide a recoveryböl feltehetö gyári nem módosított rom-ot...de most nem találom sehol sem..
be tudnátok linkelni újra?...vagy az aki feltette... -
afro9
tag
válasz miselin #13806 üzenetére
Hát az értékelések alapján nem valami biztató, de azért köszi!
App-ot most már óvatosan rakok fel, csak ha megbízható, mert eléggé úgy tűnik, hogy az egyik GPS app miatt faogyatott pl. a telefonom.Tokból miért kéne kihúzogatni a telót? Olyan nincsen ami ki van lyuggatva ahol gombok, kamera, van?
-
robertel
senior tag
Én ezt rendeltem meg:[link]
Plussz van hozzá fólia is, majd beszámolok róla, hogy milyen.
Ja és erről a fülesről mi a véleményetek? [link]
Csak mert ezt is emgrendeltem„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
GhostBear
csendes tag
JoeStone 1.4.2b friss telepítés, Market->Search->Reboot
-
GhostBear
csendes tag
válasz Blokkolnam0 #13807 üzenetére
Ez nem tok, hanem "gumiborítás". A gyári nagyon jó csak egy hibája van, tejfehér. Az e-bay-es fekete de nem passzol rá, itt ott lötyög.
-
Blokkolnam0
aktív tag
hát én is próbáltam tokot használni, de 1 hét után hagytam a fenébe. Sokkal kényelmesebb , mikor kell a teló, csak előkapom a zsebemből, nem kell még tokból húzgálni, stb...Ja, és nem karcolódik, legalábbis nekem nem...
Motorola Moto x
-
miselin
tag
Próbáld ki ezt: SMS Manager Pro
A jelenlegi smseket sajna nem kezeli, de a jövőben írt vagy kapottakat talán igen, nem teszteltem még.Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
Naras
őstag
válasz AXisBOLD #13799 üzenetére
Ezt a baromságot! Már elnézést... de, ha valaki akar egy PayPal accot, akkor regisztráljon, adja meg a bankkártya számát, fizetési módot, stb, és kész is!
Olyan lehetőség is van, hogy közvetlen a kártyáról fizetsz, azaz úgy működik, mint egy dombornyomott kárty (és ez megy nem dombornyomottal is). A másik lehetőség, hogy a paypal accodra felutalsz X összeget, ami utána ott tárolódik, és abból gazdálkodhatsz...
Baromi egyszerű az egész...nem ám majd utalgatok egy vadidegen embernek, hogy majd ő a saját paypal - jával rendel nekem... lol
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával