- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
-
inkubator
aktív tag
Nekem mutatta az egyik debreceni fórumtárs a fodrozódó kijelzőjét. A jelenség egy kisujj körömnél is kisebb helyen tapasztalható, nem kellet nagyon nyomni hozzá a kijelzőt, egyértelmű gyári hiba. Ettől függetlenül bámulatos hogy másnak sose volt még garanciás baja ezzel a telefonnal! Respect!
dave: Amikor Telenoros telefont akartam venni, a honlapjukon volt, de egész Debrecenben nem lehetett kapni.
-
inkubator
aktív tag
Még hogy az S3 hátlapja sz@r gagyi, ha valami történik csak az marad életben mint az alábbi [hirdetés] is mutatja. Kommenteket is olvassátok el!
-
inkubator
aktív tag
gyári rommal nekem is eldobálja a netet (wifit és szolgáltatósat egyaránt) és gsm jel sincs pl wc-ben izgis hogy a router 2 méterre van és 2 faajtó van köztünk
-
inkubator
aktív tag
Telenorra én is vártam 2 hetet anno, aztán sufni gsm lett a vége. Megjöttek a tokok, fóliák, majd rakok fel képeket!
-
inkubator
aktív tag
válasz
ferrari1 #4257 üzenetére
Köszi!
Kavarjuk fel az állóvizet! Kimentek a lányok??? Beszélgessünk egy kicsit a hüvelygombáról! Akarom mondani az LG Optimus GJről, ami elvileg ugyanaz mint a G csak vízálló!!! Na jah meg levehető a hátlap??? NA de Mónika! Ahogy nézem elég játéktelefon színű a piros. Valaki több infót róla? Miben tud többet vagy kevesebbet. MErt ha levehető a hátlap akkor átvariálható esetleg indukciós töltésre is? (Ez az én vesszőparipám
) És 100 tehát olcsóbb mint a sima G DÁÁÁÁÁÁÁ NEm akartam lecserélni az új telót de ha sok lesz az előnye lehet elgondolkodok rajta.
-
inkubator
aktív tag
milyen programmal lehet a reklámokat megszűntetni?
-
inkubator
aktív tag
A G Pro-ban az a kihúzható antenna mi célt szolgál?
-
inkubator
aktív tag
válasz
jooker82 #3495 üzenetére
Aki esetleg ráér szedje már össze hogy mik azok a tulajdonságok amikkel több a G Pro mint a sima G!!!
Fejből ennyi:
- első kamera 2.1 mp
- bővíthető memória
- kb majdnem 2x annyi készenlét, vagy a full hd miatt csak 1,5x
- kivehető akku
- wireless töltés -( nekem hasznos lenne mert nekem S3 nál a csatlakozó résznél ment tönkre a panel)
- pixel sűrűség nagyobb
- képernyőméret nagyobb
- full hd felbontás
- gyorsabb proci
- infra
Más?
Nagyon kíváncsi lennék hogy a valóságban mennyivel bír többet az akkuja mint a G-nek! Miért nincs egy magyar teszt? -
inkubator
aktív tag
Szerintetek Galaxy S4 vagy Lg optimus g? Vagy ma megveszem az S4-et 130-ért vagy holnap Lg optimus g-t 135-ért a Telenortól.
-
inkubator
aktív tag
Sajnos itt Debrecenben nincs normális áron (108) csak 118-120. Műszaki cikket csak boltból veszek, én már csak ilyen régi módi vagyok.
-
inkubator
aktív tag
Köszönöm a sok és kimerítő választ, egyre jobban húzok az LG felé, láttam tesztet S3 és S3 LTE között alig volt 1000 pont különbség Antutuban, de az LG meg magasan veri az S3-at és kilogikáztam hogy akkor teljesítményben is jobb mindkét S3-nál.
Szóval holnap tuti veszek LG Optimus g-t, csak azt nem tudom még hogy megéri e a 2 év garanciás Telenor változat (137.000) (meg abban +1 tok + parasztvakító nyomtató) vagy helyi sufni gsm boltba vegyem 1 év garanciával (120.000).Ha a második változat lenne akkor van olyan tok ami csak keret és jól véd az eséstől? Mert bár még nem láttam élőben és nem is fogtam ilyen telefont, de úgy gondoltam ha már a háta is szép akkor azt is csak lefóliáznám meg az elejét is és akkor csak a keretet bukom esztétikailag, de legalább védve lesz.
Sport program téma:
Én Endomondot és Sport tracker-t használok, ilyenkor mindkét telefon nálam van (S3 és LG L3) és a végégn megnézem melyik adott reálisabb képet.Sógi: Képek engem is érdekelnek!
Holnap remélem találok olyan telenor üzletet ahol végre megtapizhatom a készüléket, vagy ha nem vakon megveszem vagy berendelem!
-
inkubator
aktív tag
A telenor-nál 135.000 kártyásan (tokkal, nyomtatóval), sufni boltban meg 120.000. A telenor-nál vajon 2 év garancia van hozzá? Ha igen akkor talán megéri a felárat, bár tudom hogy a nyomtató nem sokat ér mert 100 ft egy kép, a tok hasznos viszont.
Ami engem nagyon aggaszt hogy csak 700-szor lehet az akksit újratölteni? Van nekem S3-nál olyan hogy egy nap kétszer töltöm ha hotspotot is adok a kollegáknak és közben netezek is sokat. Akkor lehet hogy 1-1,5 évet bír majd? Sokba kerül egy akku csere? -
inkubator
aktív tag
Valaki váltott esetleg S3 LTE készülégről LG Optimus G-re? Összességébe melyik volt a jobb? Nem tudok dönteni hogy melyiket vegyem. Jelenleg S3 van, de kinőttem a ram méretét és váltanék feljebb 2 gb-ra. Szóval mik a tapasztalatok? Sajna mindenhol a sima S3-al hasonlítják amit lealáz a kamerát kivéve.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest