Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
Most nem egész 8$-ért látok, egy kollégám szokott a haverjainak ilyet csinálni, ahogy nézem minimális műszaki érzékkel és kézügyességgel megoldható, szerintem inkább ez az opció mint 45k-t kifizetni vagy esetleg emiatt kidobni a telefont. Nem akarlak rábeszélni, de én a helyedben megpróbálkoznék vele, vagy megkérnék egy havert akinek nem remeg a keze..
-
Diopapa
addikt
válasz
CoroStar86 #13627 üzenetére
Ebayen árulnak külön digitizert, szóval valószinüleg lehet cserélni külön (bár én nem próbáltam). De ha ez nem felel meg, kijelzővel együtt 15k. Egy kollégám szokott ilyesmit csinálni, annyira nem ördöngösség. Türelem és kis műszaki érzék kell hozzá.
-
Diopapa
addikt
Sziasztok! Tudtok olyan gyári programról / beállításról, amivel el lehet érni, hogy bizonyos időkben kapcsolja le az automatikus szinkronizálást? Mintha rémlene, hogy van ilyesmi, de nem találom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SSD kibeszélő
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest