- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optika01
tag
Sziasztok
Eldöntöttem, frissítek. V10d van fent jelenleg. Van olyan progi, amivel le tudok menteni úgy mindent, h utána egy az egyben vissza tudjam tölteni a telefonra a mentett adatokat (képernyő, alkalmazások, SMS, widgetek, stb).
Előre is köszönöm.
üdv: -
Optika01
tag
válasz
lesli.h #10004 üzenetére
Én nem beszélnék ilyen egyértelműen.
Nekem egy ATRIX2-m volt garis hibával. Körülményesen (de ez a távolságnak, a karácsonynak, és a futárnak volt köszönhető) de cserélték volna újra, én ráfizetéssel 4X-et kértem. Az aktuális új áron beszámolták az Atrix-et, és kaptam az új 4X-et. EUT-kértem, korrekten jelezte a srác, hogy csak ázsiai van.
Szóval nekem nincs rossz tapasztalatom.üdv:
-
Optika01
tag
válasz
lukaszokni #9821 üzenetére
Köszi most már OK
. akku fogyasztásban ez mennyire észrevehető?
-
Optika01
tag
Én még Atrix2-n használtam ilyet, csak feketében.
Igazából meg voltam elégedve vele, a telefont védte, kicsit vastagított a telón, de valamit valamiért.
Viszont az Ebay-en én kevesebb mint 2$-t fizettem érte, igaz 3-4 hét mire megjön.
Most rendeltem a 4X-hez is, ha nem jön be, buktam ~ 400 HUF-ot. -
Optika01
tag
Sziasztok
Meg jött a teló!
10 perc alapján nagyon "fajin" .
Ázsia, a doboz alapján : CWT, de gondolom a boltban magyarították.
Jelenlegi szoft: V10d
Kérdés: ha már megismerkedtük egymással, töltsek rá másikat?
Kamera nekem nem gond, mert nekem még a ZTE blade-el készült képek is elfogadhatóak voltak.
üdv: -
Optika01
tag
Üdv mindenkinek.
Holnaptól csatlakozom a klubhoz. Elméletileg ázsiai, ( de hátha pozitív meglepi lesz és európai gyártmányt kapok ) .
Próbáltam olvasgatni a fórumon, de az összes hozzászólást nem tudtam átnézni.
Első kérdésem, hogy milyen autós tartót használtok hozzá?
Jó lenne valami olyasmi, ami valamennyire fix, és nem ezek az univerzális, méretben állíthatók, mert azokról sok jó véleményem nincs.
Előre is köszönöm.
üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Egyedi ékszerdobozka
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest