- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Monitor hiba topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
Nikopollen #28482 üzenetére
az ám a lista
szerintem tömeggyártásnál előfordul, hogy valaki hibás terméket fog ki. Én a tévémmel voltam úgy, hogy volt egy samsung tévém amivel csak szívtam mert mindig tönkrement meg időszakos hibákat generált. Aztán vettem egy másik márkát DE tavaly ismét visszatértem a samsunghoz és ez tökéletesnek bizonyul
Pedig ha lett volna ilyen listám, mint neked akkor soha többé nem kellett volna samsung
Visszatérve a világvégéhez... nekem egy olyan telefonom sem volt ami ilyen listára került volna. Szerettem mindegyik telefonom és egyik sem ment tönkre
-
rgeorge
addikt
válasz
Nikopollen #28480 üzenetére
Kb. két évig volt ilyen telefonom, sose csinált ilyet. Nálad vagy a telefon, vagy az akksi volt hibás.
-
AliasB
senior tag
válasz
Nikopollen #28478 üzenetére
Nem zavar hisz ez a fórum pont ezért van
Szerintem root kell hozzá hisz a gyári recoverybe nincsen benne. Van olyan alkalmazás amivel lehet törölni (nem recoveryből) de azokhoz is kell. Lehet nem jól tudom de ki fognak javítani ebben az esetbenNem tudom miért vagy root ellenes hisz azzal nem teszel rosszat és vissza is tudod zárni ha nem kell. Mondjuk én azért rootoltam, hogy a számomra felesleges gyári alkalmazásokat töröltem amitől stabilabb és gyorsabb is lett a telefon.
-
AliasB
senior tag
válasz
Nikopollen #28475 üzenetére
A teljesség érdekében írok valamit a gyártás helyéről is. Ne foglalkozz vele, hogy egy márkás terméknél a készítés helye Kína, Korea vagy Vietnám mert van minőség ellenőrzés. A probléma akkor van ha a saját fejük után mennek és más anyagokat használnak amik nem mondhatók minőségieknek. De egy nagyobb márkánál odafigyelnek a minőségre bár hol is gyártatnak bár mit.
-
AliasB
senior tag
válasz
Nikopollen #28475 üzenetére
Akkor most már tudod, hogy a 4.4 sokkal "okosabban" tudja kezelni a ramot
Az pedig nem képezi vita tárgyát, hogy a Lítiumion akkumulátorokat kell-e formázni vagy sem ugyanis NEM kell! És a túlmerülést sem preferálja ezért ha kiírja a telefon, hogy tedd fel töltőre akkor tedd is fel
ja és a túltöltést sem szereti ezért kapcsolja ki ha fel van töltve.
Ha nem tudod feltölteni az akkumulátort 100%ra az azért van mert az android készít statisztikát az akkumulátorról. Azt kell tenned, hogy törlöd az akkumulátor statisztikákat ugyanis az előző akkumulátor adatai vannak benne (minden akkumulátor cserénél kell minden androidnál) ha jól tudom feltöltött akkumulátornál kell ezt megtenni de valahol ott lesz a kutya elásva szerintem. Olvass utána szerintem mert a neten szinte bár mire lehet megoldást találni
tudod "a válaszok készen vannak csak jól kell kérdezni" /Én a robot/
-
AliasB
senior tag
válasz
Nikopollen #28468 üzenetére
Az akku merüléséhez annyit tudok hozzászólni, hogy ha feltölti az akkut akkor kikapcsolja a töltést. Ha töltőn hagynád és pl 23órára feltölt akkor reggelig hiába van rajta a töltő mert onnan kikapcsolja és merülni fog, mint ha rá sem lenne dugva.
A lassú töltést pedig akkor írja ki ha töltés közben használod vagy futtat valamit a háttérben és nem tudja emiatt gyorsan feltölteni hisz elég nagy fogyasztást is tud produkálni a telefon.
Ha úgy véled, hogy túl gyorsan merül a telefonod akkor ki kell deríteni mi okozhatja. Én sokat szívtam egyszer egy alkalmazás miatt ami nem engedte alvó állapotba a telefont és az elég hamar merítette. Amúgy a rendszerbe elég sok olyan beállítást próbálnak "eldugni" ami folyamat gyűjthet adatot a felhasználoról. Csak egy-két példa. Helymeghatározás van a "beállítások-hozzáférés a tartózkodási helyhez" résznél valamint a "Google beállítások-Hely" résznél. De itt van fiókelőzmények is ami adatokat gyűjt rólunk amihez hozzáférhetnek illetéktelenek is és megtudhatják milyen oldalakat nézünk. És ugyan itt a google beállításoknál van "Hirdetések" rész is de mindenki nézze meg maga a beállításokat és nem csak az általános beállítás résznél hanem a google beállításoknál is ha nem akarja, hogy kövessék és megfigyeljék. NAGYON AJÁNLOM MINDENKINEK!
-
AliasB
senior tag
válasz
Nikopollen #28470 üzenetére
Üdv!
A két telefon más kategória és más paraméterei vannak. Elég ha megnézel 3 adatot (processzor, kijelző, akku) l70: 2x1,2Ghz 480x800 2100mah és a 4X HD: 4x1,5Ghz 1280x720 2140mahszóval már itt látszik, hogy a 4X HD nagyobb teljesítménnyel bír szinte ugyan akkora akkuval.
Valamint az újabb android is sokat segít az l70-es telefonnak. Nem véletlen több a szabad RAM sem ugyan annyi (1GB) mellett. Igazából ez a legnagyobb problémája a 4X HD-nek, hogy nincs rá újabb gyári rendszer.
Pedig sokkal gyorsabb is lenne és tovább is bírná egy újabb rendszerrel ami nincs minden félével telepakolva gyárilag. Nálam 1-2 napig bírja normál használat mellett mert rootoltam és a számomra felesleges gyári alkalmazásokat töröltem. Ezt javaslom mindenkinek mert ennyit lehet tenni a gyorsasága az akkuja valamint a stabilitása érdekében. Nekem már 24 napja megy egyfolytában újraindítás akadás és lassulás nélkül ugyanis havonta azért újraindítom.
-
Nono76
tag
válasz
Nikopollen #28470 üzenetére
Szia!
A chrome sajnos ilyen, eszi a telefont. Én azonnal kukáztam és mást használok helyette. (Pl: CM Browser)
Ez a telefon egyébként is sokkal gyorsabban merül, az 1 nap/töltés normál használat mellett teljesen normális.Üdv!
-
Nono76
tag
válasz
Nikopollen #28468 üzenetére
Szia!
Nincs semmi baja, az enyém is ilyen. Szerintem ilyenkor teljesen kikapcsol a töltő és csak egy bizonyos szint után kapcsol vissza. Én is reggel húztam le és csak 95%-n volt.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest