-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
Ha garis a készülék és ezt szem előtt akarod tartani, akkor úgy is hozzájuk fogod bevinni. Nem kell nagyon aggódni, ha mégis be szeretnéd biztosítani magad, a leadásnál úgyis kitöltetnek veled egy papírt, ott ráírod pontosan a hibát és kiemeled, hogy ezen kívül más problémát nem tapasztaltál. Amikor átveszed szintén kapsz egy papírt, előtte a helyszínen kipróbálod alaposan, és ha valami nincs rendben, szólsz és leírod szintén a papírra. Saját példányod legyen mindkettőből.
Ha a javítás költségét neked kellett állni, és mégis valami gáz van a telóval, akkor azért szólsz, hisz vizettél érte.. ha ők állták a költségét a garancia miatt, akkor meg azért, mert garis.
Ez a munkájuk, értenek hozzá, biztos vannak a linkelt videónál pontosabb, hivatalos leírásaik. Persze van, hogy mégis gányolva kerül ki egy készülék a szervizből.. lehet h épp sürgette az idő, vagy már úgy is fel akart mondani.. vagy péntek délután volt.. vagy akármi.. de ez bárhol előfordulhat, minimális az esélye.
Szerintem első körbe a hivatalos, garis szervizbe vidd, ha önköltséges, legalább egy árajánlat kérés idejére. -
-Mosquito-
őstag
Szia,
Több gyártó is Telemaxnál javíttatja a készülékeit. Az más kérdés,hogy elvállalják-e hogy hozott anyagból megcsinálják-e neked. Ez addig nem derül ki míg meg nem kérdezed. Igaz a videót nem néztem meg de nem lehet nagy ördöngösség kicserélni. Én speciel a saját Omnián I-en cseréltem ki 30perc alatt. De az Omnia II-en sem tartott tovább Próbálj meg egy GSM boltot a környékeden keresni aki ezt megcsinálná. Aki elvégzi általában garanciát szoktak vállalni egy ilyen csere,javítás után. A másik. Ne majrézz ennyire.
-
Takhanto
őstag
1 éve vettem optimus pro-t, már az elején lecseréltem a szoftvert cyanogenmod-ra, véletlenül letégláztam. Elküldtem vodafone-nak ők meg Telemax-nak. Alaplap cserés volt, így tuti hogy teljesen szét kellett szerelnie. Most is ezt a telefont használok, semmi baja. Az összes szólgáltató Telemax-nak küldi ha rossz a telefont, szerintem nagyon jó szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest