- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AaronOS
tag
válasz
^Clown #28593 üzenetére
"A fájl, amit próbál letölteni többé már nem elérhető."
Azért fogalmaztam úgy, hogy működő linket. Emiatt öregezem le a telefont. Sok link nem működik már.
De még itt is felmerül a kérdés, hogy az én 4.1.2-es rendszerem megfelel a bootloader unlockoláshoz?
Toolkit fórumából:
"Unlock Bootloaders (For EUR-xxx)"Az én rendszerem pedig P88020B-216-01. Ez nem tűnik EUR-xxx-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netflix
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Vivo X200 Pro 16GB/512GB Blue, Global változat (új, csak kipróbált!)
- iPhone 12 Pro 128GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 89%/p27e
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest