-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konyika
senior tag
válasz
FelkeloPanda #24398 üzenetére
Akkor bocs. Nálam úgy jelent meg, hogy nekem válaszoltad
Nálad mennyi a RAM-használat?
Jajj bocsika, most olvastam vissza
-
75lion
tag
Valaki próbálta iodak 9.9 kernelét?
-
Konyika
senior tag
válasz
FelkeloPanda #24394 üzenetére
Ez nem rekord döntés volt, csak az volt a kérdés melyik proginak higgyek?
Az én rekordom az a AnTuTu 18376-on pontszám volt:
Hsz:24302
-
JulesC
tag
Hanics v2. Átlag 550-620mb RAM szabad.. ez nem tudom, hogy sikerült. Ebéd után kezembe vettem és ez fogadott..
-
siletto
tag
Üdv!
Megvan a probléma oka
A memóriakártya, hogy is nem gondoltam rá. Már mióta megvan a telefon nem formáztam tisztára, pedig bőségesen volt azóta firmware-csere, úgyhogy biztos az akasztotta be ennyire. Minden esetre memkari nélkül pöpecen fut, úgyhogy vagy leformázom, vagy ha van rá mód, akkor megtisztogatom(van?) a kártyát, és akkor remélem ujra működik majd -
tdk.112
aktív tag
válasz
pulutodurumo #24385 üzenetére
Ó, hát úgy mindjárt más.
-
bullw
tag
Srácok, nekem az alap hanics Rom van fent, és nem nagyon tapasztalam olyan dolgot, hogy ne indulna el egy app. Focal, Apex sz@rakodott, de megoldottam a dolgot máshogy. Természetesen Art-ban használom a telefont. Szóval ezzel most meg is vagyok elégedve.
Reggel húztam le a töltőről a telót, 11 órája megy, 64%-on áll az akksi, és majdnem végig ment a 3g, meg lesegettem is rajta netes oldalakat, meg ment a viber is, időkép stb. szóval el lehet vele lenni. 24 órát így kibír, ahogy én használom. Ha játszok, meg olyan dolgokkal használom ami meríti, akkor magamra vetek.
Idővel kijön a hanics rom újítása is, azt meg megvárom türelemmel. Én is jeleztem már neki pár dolgot, hogy mi az amire figyelhet esetleg, mert kiszúrtam, hogy nem úgy működik. Nem szeretem minden nap újra ROM-olni a telót amúgy sem. Minden sz@rt rátelepítek, mert én azt szeretem. Hibernálom, amin úgy látom, hogy jobban zabálja a cuccot. Szóval nem egy rossz ROM ez, főleg, ha belegondoltok, hogy első próbálkozás, ráadásul úgy, hogy az ART is kíséreti stádiumban van. Szóval tetsztelgessétek, és többet ne várjatok el tőle, mint amennyit a készülék tud. -
tdk.112
aktív tag
válasz
pulutodurumo #24382 üzenetére
Hmm, mondjuk az is lehet, hogy a VLC nem egészen ART kompatibilis. Te is ART-ot használsz?
-
hanics
aktív tag
válasz
Rosszfiu1981 #24379 üzenetére
megfogod ölni a telefont nagy eséllyel....
Én azért is nem mertem még a kernellel foglalkozni.
Ki lehet belőle hozni bár mit is akár 4x 5 GHZ is. De pillanatok alatt elfüstöl a cucc benne -
tdk.112
aktív tag
válasz
pulutodurumo #24372 üzenetére
Nem használok feliratot, egyszerűen csak megszokásból VLC...
Megnéznéd, hogy nálad is force close-ol, ha bekapcsolod a hardveres gyorsítást?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Rosszfiu1981 #24375 üzenetére
VMware-rel bármikor lehet virtuálban linuxon dolgozni.
-
Rosszfiu1981
tag
válasz
FelkeloPanda #24376 üzenetére
Én játékra optimus prime kernelt használom 3500 pont 3d teszten a többi kernel 3000pontot tud) evvel a kernelel az összes játék ákadás mentes
-
FelkeloPanda
csendes tag
hali! játékra melyik a legjobb rom/kernel páros?
-
hanics
aktív tag
válasz
Rosszfiu1981 #24373 üzenetére
Linux al lehet írni semmi program nem kell hozzá csak is Linux.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
tdk.112 #24369 üzenetére
Én a gyári lejátszóval néztem a CPU használatot, de gondolom neked felirat vagy más miatt kellhet a VLC. BSPlayer-t használtam még (khmm nem a playről...) azzal sem volt problémám. Bár azóta leszedtem mert nem használtam ki a plusz szolgáltatásait. Egyszóval a h.264-nek gond nélkül kéne mennie.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
pulutodurumo #24368 üzenetére
H264.
Bár most hogy mondod, eddig nem volt bekapcsolva a VLC-ben a hardveres gyorsítás...
---
Amivel viszont force close-ol.
-
tdk.112
aktív tag
Nálatok hány MHz-en fut a proci? Múltkor a vonaton nem tudtam egy 40 perces sorozatepizódot végignézni, mert folyton túlmelegedett... 1200 MHz ilyen szempontból már megfelelő?
-
pulutodurumo
őstag
Rendszer betűtípus megváltoztatására miket használtatok? Persze a gyári megoldást kivéve. Nem akarok minden nap váltani, szóval lehet hogy az egyik gyári font felülírása is jó lenne. Ez okozhat galibát?
-
hanics
aktív tag
Tisztán látás végett írok nektek pár sorocskát az Androidrol...
Ez a 4.4-s android merőben más mint az eddigi androidok. Kezdjük ott hogy Az ART móddal teljesen más rendszerre épül. Ergo itt leszögezném az érdekesnél érdekesebb kérdéseket, hogy ezt meg azt nem e lehet berakni a romba illetve az meg amaz miért nem működik.
Fent a Wikipédián megtaláljátok az android történelmét így elsőre és ott látni is fogjátok hogy a készülékek nagy része még csak JB 4.1.2-vel rendelkezik a világon. Utána kis rész százalékban a 4.2-s széria majd egy kis szelet a 4.3...
4.4 még merőben szinte alig foglal el helyet az Android világában ezért ne csodálkozzatok azon ha van egy fél kész vagy kész 4.4 és kiakad vagy nem indul el vagy idegbeteg módon merül gondolom itt nem sorolom tovább mert mindenki tudni fogja hogy a szarokra gondolok.
Play-en is csak nagyon kevés alkalmazást fordítottak át 4.4-s rendszerre, idővel ezek majd javulni dognak ,de ahhoz idő kell, kb fél év és már tudtok gond nélkül mindent felrakni a telefonra.
Mindenki jön sorba az akkumulátor idővel. Na akkor erről is egy kicsit beszélünk. Van a rendszered 4.4 + gapps hozzá amelyiket felrakod ,na ha itt meg is állsz és nem vered tele a telefonodat feleslegesen minden alkalmazással akkor láss csodát egész jól bírja a telefonod.
Mihelyt a retardált alkalmazásokat felrakod lásd Facebook + Messenger+Viber+EZ+AZ már merőben meríteni fogja a ketyerét rendesen. Itt szeretném leszögezni végül is hogy nem a telefon szar és nem is a kernel, csak a szükségletes alkalmazásokat ha felrakjátok akkor láss csodát fele annyira fog merülni a telefon. Valamint persze ha fényerőnél a lux értéket is beállítjátok.
Kernel ről egy kicsit. Szép és jó az IODAK9.5 Kernel de csak teszt képen mondtam hogy rakjátok be 1700-ra. Párszor már szerintem le írtam, hogy nézd meg aztán rakd vissza 1500-ra vagy ha spórolni akarsz nagyon 4 magon bőven elég az 1000Mhz is....
Túl sokat pörgetitek 1700-n bent van a pakliban hogy lehet megsül szegény telefon. Mint hogy az is számomra érdekes hogy jó rendben pörög mint a barom és megy szépen de nem kell minden 10 percben kiposztolni képet a Quadranrt-ról vagy épp a Nédd meg aaaa uuu azannyát figyelede a a a Antutuuuu huuucccezer....
Romot meg ahogy időm engedi készítem. De azt szerintem véssétek a fejetekben, hogy én ezt egyedül csinálom.... Míg az AOSP / CM / AOKP / és a többi custom romos részleg több tízen sőt a cm-nél több százan is vannak már...
Jó munkához idő kell. egyedül meg pláne. Az ötleteken és mi kellene még bele és ez meg az nem jó ( persze ez is elég ) egymagam próbálom megoldani valahogy. Van Páróm, van életem. van munkám és a maradék szabadidőmet fordítom erre a dologra....
Na de remélem senkinek sem léptem bele a lelkivilágába nem az volt a szándékom.
Csak úgy gondoltam ezt megosztom veletek -
Lacika0002
aktív tag
-
Konyika
senior tag
válasz
Lacika0002 #24359 üzenetére
Köszi
A kernelre egy linket tudnál dobni? Csak régebbieket találok
-
cettlee
őstag
válasz
siletto #24356 üzenetére
én direkt kitkatra valo micro kiszerelésü gappsot töltöttem.
wipe és factory reset, aztán 27edikei cm11, és egyböl a micro gapps. nekem minden oké, meg sem reccen. appok is müködnek, tegnap még raktam alá egy 9.5 iodak kernelt. most levettem a proci max-át 1000mhzre, talán javul az akksi. játszani nem játszom vele.
-
siletto
tag
válasz
Lacika0002 #24348 üzenetére
Üdv!
Nekem sajnos nagyon nem akar működni.
Vanirt használtam, gondoltam megnézem milyen a 4.4.2 cm.Felraktam, működött. Nem volt kedvem gappsot flashelgetni, ugyhogy letöltöttem egy play store apk-t és azt tettem fel.Mondanom sem kell, nem működött.
Töltöttem hozzá valami pa-4.4.2-stock gappsot, és innentől kedve meghülyült az egész teló. Iszonyat lassú lett az egész és fűtött ezerrel. Gondoltam nyomok egy factory resetet, meg akkor már teszem a legjabb vanirt. Hát csak rosszabb lett. Gapps nélkül is elfűti az agyát a teló, vagy a böngésző, vagy a play zene, vagy mindkettő nem működik, beragad, és nem kel fel a kijelző, stb. Azóta mindent csináltam, flash az eredetileg használt cm11-re, régebbi Vanirra, soksok reset, de ugyanolyan eddig.
Nektek csinált ilyet? És ha igen mi a megoldás? Egyáltalán milyen gappsot kell, hogy használjak azon belül, hogy 4.4.2est? Univerzálisak ezek, vagy külön van Vanirra,cm-re stb? -
Konyika
senior tag
válasz
Lacika0002 #24348 üzenetére
Előtte olyan volt, hogy összeomlott
Felvétel alatt elkezdett csíkozódni a kijelző majd leállt!
-
Konyika
senior tag
válasz
Lacika0002 #24346 üzenetére
A kamerát próbáltad már? Milyen?
-
-
cettlee
őstag
az mi hogy 45 % az akksihasználatnál az Android OS nevü dolog? vmi beragadt? képernyö 20%. de valamelyik feltöltés után ezaz android os dolog csupán 10% alatti. van egy olyan is hogy android rendszer, azis csak pár %
-
bullw
tag
válasz
hanics #24340 üzenetére
Most már legalább mindenki látja, hogy milyen keményen nyomja a programozó úr, és miért nem készül a ROM
A GPS-ről meg annyit, hogy nem tudom mi lett a programom beállításival, de valamiért nem akarta a műholdakat navigációra használni, így viszont a kékfogas GPS vevőm használtam, szerencsére nálam volt. Nem volt kedvem Tihanyban a metsző szélben a beállításokkal vacakolni, így még adós vagyok vele, de ahogy már írtam is, nagyon szépen tartotta a jelet, mikor egy másik alkalommal használtam.
-
hanics
aktív tag
Epp ulok a nyugatiba a mekibe ea azon gondolkodam hog este kitegyem-e a v2 Hanics romot
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
az mitől lehet, hogy nem megy fel az iodak kernel?
v8-at felraktam cwmből, bár nem tudom felment-e mert a szoftverinfóknál nem azt írja.
azután a 9.5-öt akartam felrakni de az hibával megállt. 20b stock rom van fenn.
köszi -
Zavo
tag
válasz
pulutodurumo #24329 üzenetére
Nem tudom, kikapcsoltam az elején aztán annyi... Mondd meg te...
-
tdk.112
aktív tag
Feltette valaki a tegnapi CM11 nightly-t? A home screen beállításai abban is eltűntek (elvileg ugye kivették a Launcher3-at és visszajött a Trebuchet)? A Nexus S-emen próbáltam, de ha ezen is ilyen, akkor még hanyagolom felrakni az újabb nightly-kat.
-
macii97
senior tag
Sziasztok! Szerintetek melyik a legjobb ROM átlagos használatra, ill. egy-két kisebb játékra (temple run, subway surfers pl.)? Jelenleg a Zaiben van fent a kernelével, de nem túl meggyőző. Olyat szeretnék, amiben nagyjából minden működik, smooth és viszonylag jó az akkuidő is. Javaslat?
-
pulutodurumo
őstag
Az előző HSz-hez csatlakozva kérdezném: az MLT letiltása mennyit jelent? Jó lenne kicsit gyorsabb rendszer, egyelőre még nem romolgatnék.
-
-
Zavo
tag
válasz
teszler #24325 üzenetére
Szia!
020b -t eszerint rootoltam:
http://www.lg-optimus-4x-hd.de/lg-optimus-4x-hd-jelly-bean-firmware-v20-rooten-howto/
Röviden magyarul :
1: Töltsd le, csomagold ki és telepítsd az LG USB Driver-t.
2: Töltsd le és bontsd ki a Root kit-et (P-880-JB-Root.zip) a "C:\p-880" könyvtárba.
3: Kapcsold ki a telefont.
5: Tartsd nyomva a "Hangerő le" és a "Power" gombokat két rezgésig. Ezzel belépsz az Android Recovery-be.
6: Csatlakoztasd a telefont USB-n keresztül a számítógéphez.
7: Válaszd ki az “apply update from ADB” menüt a hangerő fel-le és power gombokkal.
8: Indítsd el a PC-n a root.bat-ot.
g. A művelet végeztével indítsd újra a telefont a hangerő fel-le és power gombokkal.Manuális Firmware frissítés után, a Rootjog megszűnik, tehát a folyamat újra csinálandó !
Ha az ADB out of date vgy egyéb más hiba van, akkor le kell tölteni az Andrid SDK-t pl innen:
http://downloads.puresoftware.org/files/android/SDK/
( a legnagyobb verziószámú installer_r**.*.*-windows.exe kell )
majd ez letölti a platform-tools-ot, ami gyakorlatilag a frissített ADB.exe és társai.Zavo
-
teszler
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, van egy Optimus 4x HD-m már több, mint egy éve és nagyon lassú, eddig nem nagyon törödtem vele, de most már akarok.
Android verzió: 4.1.2
Alap verzió: L6260_MODEM_SIC_02.1233.00
Kernel: 3.1.10
Cikkszám JZO54K
Szoftver: P88020b-216-30Rootolni is szeretnék, de ahogy próbáltam az egyik leírás alapján, mindig ki lép a SystemBackupTestből.
Köszönöm szépen.
-
Fen van hanics v2 de nem latom a sim sz
amokat
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lacka89 #24314 üzenetére
Probléma, hogy vagyunk páran, akik szeretik, ha rend van 1-1 topikban? Amíg valaki nem faszkalapozik, meg suttyóparasztozik, addig szerintem megfogadni kellene a tanácsát, nekem meg nem lázítani a népet. Ja és igen, regisztrációval együtt elfogadod az alapelveket, amit a jó emberek 90%-a el sem olvas, pedig egy fórum esetén ez nem hosszú általában, és tényleges dolgokat közöl.
Pl, hogy nem sormintázunk smileyval, és nem írunk csak smiley hozzászólást. Ezt nevezzük hozzászólás gyűjtésnek.
-
Konyika
senior tag
Most nézem kvázi tag lettem!!!!
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
letöltöttem egy iodak kernelt, cwm.ből felraktam.
a szoftveradatoknál a kernelnél 3.1.10szerepel, ezek szerint nem települt? -
Konyika
senior tag
válasz
Sienthe #24304 üzenetére
Ha All-in-one-toolkittel nem sikerült, akkor másik megoldás:
Töltsd le ezt a zipet: https://www.dropbox.com/s/ml0jzjob7q7k8nx/BL-unlock.zip
3.1. Beállítások/fejlesztői opcióknál engedélyezd ezeket:
--USB hibaelhárítás (pipa be)
--Nem valós helyzetek engedélyezése (pipa be)
3.2. Zip kitömörítése
3.3. Csatlakoztasd a telefont USB kábellel a géphez.
3.4. BL_unlock_edited.bat futtatása.
3.5. Ha nem indul újra a telefon, akkor akksi ki, akksi be, majd kapcsold be a
telefont és kész. -
Sienthe
tag
-
Konyika
senior tag
Benchmark-ban jobbak vagyunk mint Samsung Galaxy S3 és Nexus 4
-
Konyika
senior tag
válasz
FelkeloPanda #24297 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest