Új hozzászólás Aktív témák
-
tyutyu73
tag
válasz
asdf19 #10158 üzenetére
Sziasztok.
Nem voltam itt aktív ezen a fórumon,de mindig olvastalak benneteket.
Leírnám szervizes tapasztalatomat.
Beadtam szervizelésre telefonomat ,elsősorban amiatt ,hogy töltésnél rendszeresen kifagyott ,és forrósodott.
Hiába raktam fel rá a v10d euro romot ,nem segített,v10c-vel vettem használtan,gondoltam nem ért hozzá az előző gazdája ,majd én,hát nem.
Második hibának beírtuk a szervizbe,hogy az lcd elvált a ragasztástól,két felső sarok,és a két oldalrész,ez a hiba igazából nem zavart,de gondoltam próba szerencse,hátha kicserélik miatta.
Egyszer már volt a telemaxban,még az előző gazdája adta be,szintén fagyás miatt,akkor kapta meg a v10c softot.
Na akkor idézem ,mit írtak nekem a telemaxból,egy hét szerviz után.
"Az ügyfél által jelzett jelenséget tapasztaltuk,azonban a jelenség a készülék működését nem befolyásolja, afentiek alapján a készülék javítását nem tartjuk indokoltnak. "
A fagyásról egy szó se esett.....
Kaptam egy v10d softot rá.
Magyarul a hiba létezik szerintük,mármint az lcd ragasztás hiba,de leszarják.
Namost időközben úgy tettem ahogy skynet,vettem egy s2-őt.
Most azon morfondírozok,hogy háborúzzam e le velük a dolgot (fogyasztóvédelem),
vagy hagyjam az egészet a pcsába,és adjam el.
Egyébbkén még mindig az a véleményem,hogy közel olyan jó telefon lenne mint az s2-ő,ha nem lennének ilyen gondok
Kiváncsi vagyok a véleményetekre,erről az egészről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest