Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
válasz
Rover623 #20859 üzenetére
Általánosságban biztos igazad lenne, de én nem az a típus vagyok aki azért ír ide, mert kényelmesebb neki, mint megkeresni. Egyszerűen nem találtam választ a kérdésemre a gugli segítségével, ezért fordultam a fórumtársakhoz.
Egyébként ezt a témát a másik irányból is meg lehet közelíteni. Az "öregek", ha nem adják át a tudást a fiataloknak, akkor nem lesznek okosabbak és így valóban az lesz, amit írtál.
Ergo nem a kérdezőkkel van a baj, hanem akik nem válaszolnak, pedig tudnának. Tudod nem mindenki ért mindenhez.Ui.: "Ki a f*sztól fogtok kérdezni, ha kihal a mi generációnk...és pláne arra leszek kiváncsi, hogy mit fog szólni a kölykötök, amikor minden kérdésére csak kamilláztok...
"
A válasz nagyon egyszerű: Megmondjuk, hogy ott a google, keresd ki.
Tudod a "gyerek" tanul az "öreg"-től.Ui2.: Részemről befejeztem, nem akarom ennél jobban összeszemetelni a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest