- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer81
csendes tag
Magyarországon csak garanciális problémád ne legyen! Ritka kivételektől eltekintve, ha garanciát akarsz érvényesíteni, vesztett pozícióból indulsz. Egy 1 GB-os RAM-om kb 5 éve van a szervízben, mert nem hiszik el nekem, hogy rossz. Én pedig addig nem hozom el, amíg rossz. Meg már persze a büdös életben nem fogom elhozni, mert kenjék a hajukra. HP nyomtató gariérvényesítéséről is tudnék mesélni. Gondolom nálunk az LG sem más, de nem is számítok másra és maximum kellemeset csalódok, ha mégis. Ebben azért az almacsutka sokkal jobb. Kollégám iPhone 4-ét, amit Magyarországon vett, Franciaországban cserélték neki garanciálisan, szó nélkül. Miért? Mert épp ott adta meg magát.
Az O2X nem szar, nekem bejött. Még akkor is ezt mondom, ha legutóbb asszem 2 napja indult újra magától.
A verdámon nem fog rendesen a hátsó fék, de ezért még nem fogom lecserélni egy másikra, amin rendesen fog. Inkább megcsináltatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest