Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
szentkuti11 #2529 üzenetére
Minden KP500-asnak egyébként fényes a burkolata?
Mert az én Vodás, piros oldalúém fényes, nem gumiszerű, mint az 501-es. Sajna ez sokkal sérülékenyebb.
Ezek a legújabb szoftverek miben jobbak, mint a gyári, illetve mennyire rizikós feltenni őket? Ehhez van vmi leírás?
-
nova001
senior tag
válasz
szentkuti11 #2507 üzenetére
hol találok még további támákat ??? és ha cserélni akarom midnig ujra kell irni a szoftvert ?
-
westcoastog
veterán
válasz
szentkuti11 #2505 üzenetére
Köszöntem.
-
westcoastog
veterán
válasz
szentkuti11 #2502 üzenetére
Esetleg egy linket kaphatnék a v10e-hez?
Az lg utils-al való szoft frissítéshez van leírás? -
GrandeP
addikt
válasz
szentkuti11 #2488 üzenetére
Ezt írtad....
.Nekem a rezgőmotor romlott el,és arra megoldás volt a szoftcsere
Ez így ebben formában hülyeség.... ha tetszik, hanem... értem h mit akartál írni...csak hát nem állja meg a helyét....
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #2488 üzenetére
Igaza van abban, hogy nem árt hozzátenni, hogy nyugodtan lehet hardveres eredetű hiba is, amin egy szoftvercsere valóban nem segít. Adott (talán ritkább) esetben persze lehet, hogy épp a szoftver hibás a hardver helytelen működtetéséért.
-
GrandeP
addikt
válasz
szentkuti11 #2484 üzenetére
Tudom h genyó dolog, de muszáj beírni, illetve lecsapnom a labdát, mert mást félrevezettek vele...
Szóval, ha én egy kalapáccsal agyonverem a pc-et, meg körbe flexelem az alaplapot, a wincsiket meg mikróba teszem....
Akkor nagy valószinűséggel egy új windows 7, nem fogja kifogástalan állapotba hozni a cuccot!
Na szóval csak ennyi....
Egy szoftver , egy kézzel nem megfogható "dolog", nem tud (még) megjavítani egy élettelen fizikai (!) , kézzel fogható tárgyat!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #2474 üzenetére
De factory resetnél elvész az összes adat, nem?
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #2475 üzenetére
Most meg az egyes hiányzik
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #2472 üzenetére
Köszi
10d van fent
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #2470 üzenetére
Nem tudom pontosan...az előző frissítési lázkor updateltem én is
10e talán? hol tudom megnézni? -
:-I
tag
válasz
szentkuti11 #2465 üzenetére
Szia!
Ezt a linket megkaphatnám?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #2463 üzenetére
Na, ez mondjuk elég jól hangzik. Próbáltad már? Sikerült is ezeket megcsinálnod?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #2460 üzenetére
Azt mondta, a 15-20 legfontosabb számot mentette át, nyilván nem ennyi száma van összesen... Teljesen felesleges volt ez a hozzászólás a részedről, attól még nem változtat az eredeti állításon, miszerint érdemesebb átmenteni az egész telefonkönyvet egyszerre (pl. átküldeni Bluetooth-on!), és akkor nem kellene szarakodni...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #2445 üzenetére
Mit lehet ezen "tuningolni"?
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #2456 üzenetére
kiválasztottam a 15-20 legfontosabb számot
a többit majd otthon pc suite-tal
köszi
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #2454 üzenetére
a nokiámról minden nevet külön küldött át
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #2452 üzenetére
ááá, megvannak, nevek menü beállításoknál megvan, de egyszerre csak egyet tudok tapicskolni
de köszi
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #2449 üzenetére
hmmm, nem találok visszaállítást a menüben
és a sima egyebek mappában is benne vannak a nevek
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #2447 üzenetére
1, már egyszer frissítettem, már csak a firmwaret kell megkersnem
2, vcf formátum, igen
kiválasztottam a készülék memóriát, és oda tudtam csak átmásolni, onnan hogyan lehet berakni őket a nevekbe? megpróbálom mappástól, annak az a neve, hogy contacts, a nevekben be van állítva, hogy készülék és sim a megjelenítés
-
balintka
addikt
válasz
szentkuti11 #2441 üzenetére
Ez Vodás sw? Az update szerint a v10b a legújabb még.
A GT400 sztem is már sokkal jobb vétel, mint a KP500.
-
balintka
addikt
válasz
szentkuti11 #2436 üzenetére
v11b? Nem v10b? Vagy ez már egy új sw?
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
szentkuti11 #2430 üzenetére
Az az, a 10b vodás. Most jutott eszembe, hogy a böngészöjén is mahináltak valamit, az mintha gyorsabb lenne, de most jelent meg az Opera mini 5.1, szóval az sem érdekel.
IWIW-et és ehhez hasonló szarságokat nem használok még pc-n sem, nem hogy 3G nélküli mobilon -
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
szentkuti11 #2428 üzenetére
A widgetek közül kivették a rádiót, helyette bekerült valami Social Networking szarság, és egy IWIW kliens a java alkalmazások közé. Nekem azóta egyszer lefagyott a kamera, és a telefon belassult (gondolkodik) ha kilépek valamelyik menüpontból. Főleg telefonkönyv és sms menüből. Már bánom a frissítést, mert előtte semmi gondom nem volt vele.
-
balintka
addikt
válasz
szentkuti11 #2426 üzenetére
Én itt a fórumban olvastam, hogy kijött a Vodáshoz a V10b, megnéztem a progival, meg is találta hozzá utána és frissítette a tel-t.
-
balintka
addikt
válasz
szentkuti11 #2418 üzenetére
LG Mobile Update progit tedd fel, és a Támogatott típus menüpont alatt megnézheted.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
szentkuti11 #2418 üzenetére
Ravasz kérdés, attól függ. Más a szolgáltatófüggő és más a független verziószáma. Ki tudhatja az LG-n kívül?
-
Pubszon
veterán
válasz
szentkuti11 #2416 üzenetére
Köszi, itt nem néztem.
-
messias2
tag
válasz
szentkuti11 #2387 üzenetére
jó de nekem izmosabb amper kéne mert 2 csere-beré re már én is gondoltam de az sem húzza sokáig
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #2373 üzenetére
Ez érdekes. Aszerint csinálod, ahogy írtam? Lehet, hogy az alapanyag is szar.
-
messias2
tag
válasz
szentkuti11 #2379 üzenetére
én némán vagy normálon használom általában
hát igen zene,film,és fényképezést azt nagyon eszi -
messias2
tag
válasz
szentkuti11 #2377 üzenetére
1 napot bír?az enyém 4napot ha csak telefonálgatásra használom
filmnél max2nap inkább másfél -
messias2
tag
válasz
szentkuti11 #2375 üzenetére
előfordul sajna a Sony Ericsson-t ezért is szerettem jól ehetett tudni mikor adja be a kulcsot
-
messias2
tag
válasz
szentkuti11 #2373 üzenetére
nálam ellenkezőleg nagyon tiszta kép és hangminőség van hál istennek csak az áramszámla utálatos
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #2352 üzenetére
Hali! Még nem volt időm megvenni, de majd mindenképp jelzek, ha sikerült beszerezni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #2327 üzenetére
Köszi a választ, ezek szerint a távirányítós felesleges, mert nem kompatibilis.
Azzal a 613 Ft-ossal tényleg csak annyi a gáz, hogy nincs felvevőgomb rajta, ami meg nem rossz, ha épp hallgatod a zenét, nem kell elővenni a zsebedből a telót.
Amúgy nem értem, hogy a korábban linkelt boltnál miért azt írták, hogy nem kompatibilis az átalakító a KP500-zal, gondolom ha ugyanolyan típusú csatlakozó van egyik vagy másik telóhoz ugyanannál a gyártónál, akkor az érintkezők többségét (ami mindkettőben jelen van) ugyanoda kötik, így a hangkimenetet is. Persze lehetnek kivételek, de kevésbé logikus (ha tényleg megegyezik a két csatlakozó).
De ha azt mondod, nálad jól működik, akkor stimmel az állítás.(#2329) messias2: hát ha 1500 Ft-ot sokallsz egy átalakítóért, akkor meg is érdemled a gagyi hangzást...
Mellesleg nem kerül 1500-ba sem, sőt, még a felébe sem, mint itt már említettük.
(#2330) Wheelbarrow: oké, csodás, de HOL vetted?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #2325 üzenetére
Erre gondolsz, ugye? És megy gond nélkül, saját fülessel már normálisan szól?
Nekem amúgy inkább olyan kellene, amivel fel lehet venni a telót, vagy esetleg még jobb lenne olyan, ami távirányítós, amit fentebb linkeltem, csak az tényleg nem tudom, jó-e KP500-hoz is.
Majd ha lesz időm, mindenképpen benézek a boltba, és kipróbálom, működik-e. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szentkuti11 #2322 üzenetére
:-I , szentkuti11 : köszi!
Most ezeket találtam: [link] (ez nem tudom, kompatibilis-e a KP500-zal, mert [ez pl. nem - legalábbis azt írják]),
távirányítós, de ez sem tudom, kompatibilis-e, elég jó lenne,
aztán ezenkívül inkább az LG KG800-hoz találok, de a fentebbi egyik linken ugye azt írják, hogy az ahhoz való cucc nem feltétlenül kompatibilis a KP500-zal...Na, közben ilyet is találtam, itt azt írják, ez az USB-töltős, hangkimenetes adapter a KP500-zal is kompatibilis: [link],
még egy,
ez is jónak tűnik,
nem rossz, még RCA-végű is kapható,aztán itt van még a többi elvileg KP500-zal (a bolt állítása szerint) kompatibilis cucc összegyűjtve
Ha tudtok még lehetséges ajánlatokat, dobhattok ide is, köszi
-
bencurio96
tag
válasz
szentkuti11 #2304 üzenetére
én csak válaszoltam egy hsz-re. abban benne volt, hogy sztem nem sokkal jobb a nokia 5230, mert a kamerája csak 2mp. én erre válaszoltam
-
palzsolt
csendes tag
válasz
szentkuti11 #1454 üzenetére
ezis tökéletes de csinálj egyet és majd választunk
-
kaller1
veterán
válasz
szentkuti11 #1454 üzenetére
Miért,ez nem elég jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged