Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
Van még itt valaki?
Kislányom nagy szeretettel használja még a telót, alap játékok, fotózás, videózás nagyszerűen fut rajta még most is. Letöltöget rá folyton valamit, és emiatt ilyen karakteres felületen ragad a telefon, fastboot-ban. Leszedtem hozzá a gyári romot, LGFLASHTOOL, LG UP, de előbbi nem talál vmi online servert, utóbbi hibaüzenettel leáll. Életre lehet ezt még kelteni így 2023-ban, vagy kuka? -
curtis2
aktív tag
Sziasztok,
Munkahelyi email-lel használtam a telót kb 2-3 éve, majd mikor hazajöttem, sajnos a google verification lock miatt nem tudtam ismét használni. Tud valaki segíteni esetleg?
Köszi! -
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Nemsokára lesz egy ilyen készülékem, amin kijelzőt kell majd cserélnem.
Megnéztem sok videót róla, elvileg a többi készülékhez képest nem egy bonyolult művelet, de az ördög nem alszik. Ha bárkinek van tanácsa a kijelző cserével kapcsolatban, ne tartsa magában, köszi!
Szeretném mjad napi szinten használni a készüléket, rendeltem hozzá akkut is a kijelző mellé. Tokot kerestem neten, sajnos nem találtam olyat, ami tetszene, de egyelőre nem adom fel -
-Fly-
tag
válasz
SlyChocolate #8911 üzenetére
Nem
-
SlyChocolate
senior tag
Sziasztok.
A G5 tud vezeteték nélküli töltést? -
gleni
csendes tag
Viszlát LG Mobile 😢
-
stickrs
senior tag
Hello, hol lehet online eredeti aksit rendelni? Tudtok valami biztos oldalat? Mert ebay stb-röl nem merek, nehogy kidobott pénz legyen..
-
megint én
őstag
Hali!
Hogy tudnám életre bírni a telómat, ha lemerült és nem hajlandó tölteni? -
honda23
aktív tag
Párom g5 akksija este 100 %-ról reggelre nullára merült.
Használat közben nagyon melegedett.
Ezt csinálta 5 napig.
Tegnap 10e Ft-ért rendeltem gyári akksit.
Mára viszont magától rendbejött.
Nem melegszik, nem merül...
Wft?
Vki ötlet?
Akksit át kell majd vennem, foglalózva van. -
vilmose33
őstag
válasz
dkovizoli #8902 üzenetére
Igen tötlést jelzi. Illetve facebookot is ,csak ott nem egyfolytában ég mint a töltésnél hanem kb. percenként villan egyet. Aod funkciót is ki-be kapcsoltam hátha az birálja felül,de nem befolyásolta. Nincs olyan beállítási lehetőség se mint amit a youtubun láttam a tesztelőnél,hogy még a led színt is tudta állitani. Ezen csak villogó led ki-be kapcsolás van. Android 8 van rajta dual sim-es verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest