Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
válasz
Septum15 #40513 üzenetére
Igen. Hát, volt nálam egy pár "női" telefon, amit helyre hozni. Van némi rálátásom a programokra, a memória állapotára, és a készülék fényerejére. Az egyiket késő este hozták hozzám. A retinám majd ki pergett, 100% fényerőn volt. És persze azt sem értette miért merül hamar a telefon....
-
Zolio3
senior tag
válasz
Septum15 #40511 üzenetére
Pont, hogy power user! Mert, hogy nő. Azok állandóan, az életük minden momentumát megosztják az életükről, szóval kamera, messenger, kamera, Facebook, kamera, Twitter, kamera, instagramm, és még több kamera. Ja! És még kamera. Tegyél fel egy romot, és vegyél neki egy nagyobbacska powerbankot!
-
Zolio3
senior tag
válasz
Septum15 #40508 üzenetére
Azért írtam, hogy ha be lesz lakva a telefon, akkor érezhető teljesítményvesztés lesz észlelhető. A mai alkalmazások pofátlanul nagy erőforrást fogyasztanak, ez pedig egy három és fél éves készüléknél észrevehető. Az akkor csúcsteljesítmény, az ma már egy belépő szintű készülékben van. A mai csúcskészülékeken ez kevésbé érezhető. De ki tudja mi lesz 3.5 év múlva? Az appok valószínűleg több erőforrást fognak igényelni, és a mostani készülékek hasonló módon lassúak lesznek. Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy eleinte az új rom (teljesen mindegy milyen) sokkal gyorsabb lesz, mint egy belakott (szintén mindegy milyen) rom. Ha az LG-ből továbbra is LG készüléket szeretnél, akkor Stock alapú romot éri meg választani. Én egy időben Limitless-t használtam, aztán N&N lett, most Fulmics van rajta. Ezek mindegyike az LG G5-ös portolt alkalmazásait használja, és a G5 kinézetét. Ezek leírások szerint kevesebb energiát fogyasztanak, és gördülékenyebbek. Én is ezt vettem észre, de az újratelelítés utáni helyzethez képest már csak gyök 2. Néha puculgatással, és dalvik cache törléssel azért gyorsul, de alapvetően megterhelik a mai appok. Lite verziókkal használva viszont szinte csodát fogsz látni, ott látványosan gyorsul a készülék a normál apphoz képest.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Desert Titán - - Apple Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest