Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Acer notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
motoflug #20491 üzenetére
Nem laggol jobban, mint az S4-es, én is arról váltottam és nem bántam meg!!! Simán, gördülékenyen teszi a dolgát, és ezt még nyugodtan piszkálni is lehet, nem úgy, mint azt a fránya S4-et!!
Amúgy meg szerintem nincs olyan androidos telefon ami ne akadna meg, főleg, hogy sokan erre vannak ráállva!!!!
És igen, az üzemidő is sokkal jobb!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Politika
- WD My Cloud NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest