Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
válasz
Fitzgerald #20196 üzenetére
Hát, én a tegra 3-as korszakomból megtapasztaltam, hogy mi az a lag. Ez, amit a g3 csinál cloudyval az nem az.
Megjegyzem a flex 2 ugyanezt csinálja. Snapi 810/full hd-val. Na akkor most melyik gázabb? -
válasz
Mr.Franczy #20194 üzenetére
Nekem stock romon kellett. Milyen romod van fent?
-
samu100
tag
válasz
Fitzgerald #20196 üzenetére
Ne hidd, hogy fehér holló vagy. Nem csak te próbáltad már ki a CM nightlykat.
Van viszonyítási alapunk, elhiheted. Neked az jobban bejön kész, de valószínűbb, hogy a hiba nálad van. Ugyanis a legrosszabb indulattal sem nevezhető laggosnak a Cloudyfa féle romok. -
mobileman
senior tag
Android 5.0 avagy a nyalóka van a készülékemen, szerintetek érdemes lecserélnem valami másra?
Próbáltam twrp- t rányomni, de valahogy nem akaródzik működni, pár hozzászólással korábban leírtam a hibaüzenetemet is..
Ötlet? -
Fitzgerald
veterán
-
samu100
tag
válasz
Mr.Franczy #20194 üzenetére
Köszönöm.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Fitzgerald #20181 üzenetére
Baromság. Nem csak hogy ugyanolyan gyors, de a korábbi CM-ekhez jóval stabilabb is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Just_Reboot #20184 üzenetére
Ember, a mai napig nem bírom megszokni, hogy lecserélted az avatarod.
-
macii97
senior tag
válasz
Semmi baja a cloudynak. Sokak által dicsért, mert stock feeling-et ad, de laggok nélkül
ha ez valakinek laggol, annak az alma is fog.
-
jose999
senior tag
válasz
Szerintem meg egyáltalán nem laggol. Mondhatni tökéletes. User error is lehet, hiszen más nem nagyon panaszkodott hibákra...
macii97 samu100 +1
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Még jó hogy felnéztem ide,épp most akartam felrakni hogy meg nézzem mit tud ez a mindenki által dicsért Cloudy de akkor hagyom a csába.
-
jose999
senior tag
válasz
Az érdekes...valami nem stimmel ott...már az előző Cloudy romnál sem hallottam még ilyet...
festina10 olvass utána, aztán döntsd el Te. Te fogod használni, ne más döntsön már helyetted! -
festina10
tag
Sziasztok! Sztetek erdemes feltenni a Lollipop-ot? Vodas a telo.
-
Fitzgerald
veterán
Hát nemtom, nekem ez Cloudy 2.2 még custom launcherrel is lagzik, nemhogy az alap launcherével...
Megy vissza a következő CM nightly. -
-
törölt tag
Van valamilyen mód, hogy Global verziós alaplapból EUR verziós legyen? KikKat alatt nincs probléma (nincs bloatware), de a Lollipop frissítés után jönnek a Bloatware-k azonnal. Fogalmam sincs már róla, hogy Lolli alatt is tiszta legyen a rom. Szereztem már magyar rendes (nobrand) IMEI is, hogy leszedjem a Lollit (V20H), de abban is jönnek a bloatwarek frissítés után, amik egyáltalán nincsenek meg KitKat (V10h) alatt. Kezdem feladni...
Valami ölet?
-
takika258
tag
Igaz h jon a az 5.0.2 frissítes
-
Fitzgerald
veterán
Felraktam a tegnapi CM12 nightlyt. Butter smooth. Teljesen ki van pucolva, zéró bloatware.
Gyors mint a zsírozott villám. Vannak apró hibák, hiányosságok, de ez még ugye mindig nem stable verzió.
Eddig szinte minden működött, amit próbáltam. -
macii97
senior tag
Nektek sem marad fülekre bontva a menü? Mindig visszaugrik listásra.
-
geris197
tag
Azelőtt ha 15% alá esett az aksi töltöttsége az ikon átváltott pirosra.Most marad fehér és egy Istenért nem találom hol tudom ezt állítani.
-
geris197
tag
válasz
Mr.Franczy #20165 üzenetére
Köszi szépen,én is frissítettem.Igaz én nem veszek észre újítást benne,vagy csak ez az időpont nem megfelelő eme tevékenységre.
. Térerő és wifi ikont itt sem tudom megváltoztatni szint úgy mint az előzőben.Hiába állítok be mást,maradnak gyárik.De csak ez a kettő
-
zoleeno1
veterán
válasz
Mr.Franczy #20165 üzenetére
Frissítettem, műxik rendesen, külön örülök néhány újra berakott elemnek (amiket írnak is a changelog-ban), amik szintén mennek gond nélkül
-
geris197
tag
Észrevettem még egy "hibát"
. Szerintem ez is az Xposed miatt van mint az időjárás eltűnés.Mikor az aksi szint eléri az alacsony töltöttségi szintet,ami nálam 15% akkor csak a hang van a felugró figyelmeztető ablak nincs.Aki xposedet használ azoknál szintén ez van?
-
geris197
tag
válasz
Mr.Franczy #20162 üzenetére
Köszönöm a választ,megnyugodtam.Legalább tudom nem nálam van a gebasz.
Zoleeno1 köszi Neked is a választ. -
válasz
szabochris #20158 üzenetére
Egyelőre nem tudok, ahhoz kevés még a tudásom
, de full rom mentés után, megpróbálhatnád macii97 linkjét esetleg, és utána navbar móddot.
Mert ezek a dolgok nagyrészt root-tal, twrp-vel vagy xposeddel mennek...nagyrészt asszem...
-
válasz
zoleeno1 #20153 üzenetére
Köszi a tesztet, kíváncsi voltam megy a navbar magasság a navbar ikon kombóval. Ez jó hír.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Fotókon az LG G4? tököm kivan már a sok híreszteléssel
-
zoleeno1
veterán
válasz
DonLaca@ #20108 üzenetére
+ még akit érdekel:
Mint azt már írták, cloudy 2.2 alatt működik az xposed és a tweakbox. Ezen belül kipróbáltam, működik a navbár méretének csökkentése is, a Meggyi001 féle moddolt témákkal is! Most vettem az általam kedvelt 30 dpi-re, teljesen frankó mindenSzal most már egy szavunk sem lehet, van lolli, van tweakbox, van minden
-
-
Somy_
tag
válasz
DJ. Ru$y #20145 üzenetére
Köszönöm!
Bár elég láma kérdés volt, viszont eddig csak H jelzést láttam mobilnet esetén, 4G-t sosem. Pedig az elérhető hálózatok listájában megjelenik a szolgáltató LTE hálózata is (a WCDMA és GSM mellett). És a telefon preferált hálózat típusa is "GSM/WCDMA/LTE (auto mód)"-ra van állítva.
Ha Új hálózat választással kiválasztom az LTE hálózatot, akkor is csak H-t látok a 4G helyett.Arra tudok gondolni, hogy az LTE-t a szolgáltatónak is engedélyeznie kell a SIM-hez? Vagy mi állhat a fenti jelenség hátterében?
-
Somy_
tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire off a kérdésem, de hátha tudtok segíteni.
Hogy tudom meg G3 esetében, hogy a szolgáltató elérhető hálózatai közül melyiket használja éppen a telefon? Azaz másképpen 2G-s, 3G-s vagy LTE hálózaton van-e a telefon? (Itt az LTE lenne a lényeg főleg.) Van erre progi vagy beállítás, hogy lássam? -
macii97
senior tag
[link]
A megoldás a navbar problémára. Crash romhoz van, de flottul megy minden. Aromában kell telepíteni, több dolgot kér, de én próbáltam mindenhol a stockon maradni. A kerneles oldalon a "no thanks"-et válasszátok, hiába stock a másik lehetőség. -
ivatti10
aktív tag
Lolli alatt az Xposedben működik a Greenify, a XuiMod, és az Xled mod? Ha esetleg valaki használja.
-
geris197
tag
válasz
andreas49 #20136 üzenetére
G3 TweaksBox 1.4Beta 2 Nekem ez van fent
-
geris197
tag
válasz
andreas49 #20124 üzenetére
Rászántam magam és én is feltettem a Cloudy 2.2-t.Full wipe-al.Most lakom be,telepítgetek,állítgatok.Megy rajta az Xposed,és ami fontos még nálam a TweaksBox,ez is OK.Igaz van egy hiba amit észrevettem,de ez a stock gyári rootoltnál is volt,hogy az ikonok stílusát az értesíési sávon hiába akarom megváltoztatni nem megy.Gyári ikonok maradnak.
És van még egy furcsa észrevételem,de ez az előző gyári 20h-nál is így volt.Szóval még fel nem teszem az Xposedet addig van gyári időjárás,de az xposed install után eltűnik.A gyári időjárás widget is ha kint van kiírja,hogy frissítsem a helszínt,de mihelyt rákoppintok kidob és utána kiírja az alkalmazás nincs telepítve.Ez legyen a legnagyobb gond,úgysem használom gyári kinézetet,next lancser van és másik időjárás.
És Meggyyi féle navbar ikonok is működnek
Gyors a rom,jó meg minden,egyenlőre ennyi.Akku időt meg pár nap múlva meglátom ha beáll. -
ivatti10
aktív tag
Sziasztok! Ha gyári KK-re felteszem a Cloudy 2.2-t, kell a rom basehand-je is utána(vagy előtte)? Vajon működik vele az XPosed? Próbálta valaki?
-
zoleeno1
veterán
cloudy 2.2-es pajtasok... Ti eszre vettetek barmilyen flex 2-es dolgot a romban? Mert en egyenlore nem talalok semmit
pedig azt irtak a K-ban van valami...
-
andreas49
senior tag
Cloudy 2.2 alatt próbálta valaki az xposed-et?
-
andreas49
senior tag
-
Monyos
aktív tag
válasz
andreas49 #20118 üzenetére
Igen, jelenleg ez az egyetlen lehetőség a Lollipopra való TWRP telepítésre.
Vagy a korábban említett downgrad KitKat-re.A megfelelő fájlok megtalálása, letöltése , megfelelő helyre másolása nagyobb feladat volt mint maga a telepítés.
mobileman:
Csak akkor csináld ha biztosra mész, olvastam XDA-n , hogy figyelmetlenségből sokan téglázták a telefont, mert pl. rossz volt a fájlnév/kiterjesztés stb. Volt akinek menthetetlenné vált a készülék.
-
wertigo1984
őstag
Koleginamnak van egy Huawei G7-je, csinalok majd egy osszehasonlito kepet az enyemmel es az ovevel.
-
coolrob
aktív tag
Valaki megtudná mondani hogy a szolgáltatós telefonokra 1 vagy 2 év garancia van e?
Most akarok váltani G2 -ről, és ph-n keresgélek, de szinte minden szolgáltatós G3-at 1 év garival hírdetnek, pedig esküdni mernék hogy 2 év van rájuk.
-
samu100
tag
válasz
mobileman #20114 üzenetére
Olvasd át az összefoglalót alaposan. Lollit csak egy speckó módszerrel lehet rootolni, leírás XDA-n, illetve itt használhatod a keresőt is. Stump root csak kitkaten megy és azon belül is csak néhány verzión. Tehát mégegyszer: olvasd át alaposan az összefoglalót, mert a következő 5 kérdésedre ott a válasz
.
-
mobileman
senior tag
Újjabb probléma adódott, telepíteném a stump root- ot, letölt, install, majd megnyomom a Grind gombot, majd kiírja, hogy Device is patched, sorry...
-
mobileman
senior tag
válasz
Fitzgerald #20111 üzenetére
Hát az, nyalóka
-
mobileman
senior tag
Nah, lenne egy kis problémám, mint új G3 tulaj, hogy a fejlesztői opciókon belül nekem nincs ott a futásidő kijelőlése menűpont, át szeretném állítani a telefont ART- ra, de hát így nehézkés lesz..
-
DonLaca@
senior tag
30dpi navbarnak én is nagyon örülnék. Gyári méret feleslegesen ilyen széles.
-
geris197
tag
Egy kérdés,lehet hétvégén kipróbálom cloudyt.Szóval nekem a stok 20h van fent rootolt.Ha cloudyt akarom akkor csak egy full wipe és mehet is?Nem kell még külön semmi basebandal sz@rakodnom?
-
zoleeno1
veterán
válasz
Meggyi001 #20096 üzenetére
Elő ferdül, fáradt voltam/vagyok, szimpla figyelmetlenség volt
most lettem kész újra... de már a pc-re is felmásoltam az új twrp mentést, nagy baj már nem lehet
Egyébként valszeg azért nem a működött a 2.1-es cloudy verziónál sem a te moddolt navbárod, mert módosítva volt nálam a stock navbár mérete 30 dpi-re. Tényleg, ezt nem tudod össze hozni? Hogy az utolsó fehér-et, amit nemrég linkeltél kisebbre veszed? Megszoktam már a 30-as méretet, túl nagy ez a stock
-
kromatika
veterán
sziasztok nagyon tetszik a teló,G2 ről váltottam tegnap.gyári állapotra vissza állítottam.valahol olvastam hogy be lehet löni,hogy a felesleges programok ne fussanak a hátérben,és ez által jobban optimalizálni a droidot.van errül valami leírás hogy álltalában miket érdemes meg csinálni?köszi előre is.
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
1,5 év G2 és egy rövidke kitérő (Huawei Ascend Mate 7) után, ma beléptem a G3 tulajok sorába.
Bőszen olvasom a fórumot, ha lesznek kérdéseim jövökSanya
-
geris197
tag
válasz
macii97 #20081 üzenetére
Mióta megvan a G3 (szeptember) azóta csak gyári rom volt rajta,igaz első naptól rootolt.Megfogadtam nem rakok főzöttet,mert anno samunál a főzöttek nekem sosem voltak olyan jók mint gyári,pláne nem az akkuidő.De ezt a cloudyt nagyon dicséritek,fúrja nagyon az oldalamat a kíváncsiság,csak úgy nincs kedvem full wipe meg mindent előröl kezdeni.De piszok kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Revolut
- Videós, mozgóképes topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automobilista 2
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest