Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
vilmose33 #76189 üzenetére
Szokásos.
Én arra jutottam, hogy alaplapcserével megy a legbiztosabban, viszont nincs garancia arra, hogy a donorban nem hal meg rövidesen.
A másik megoldás, ha egy elektroműszerész haver új wifit forraszt a régi helyére.
Utóbbit meg is akartam próbálni, de végül nem néztem utána. Most viszont rákeresek, hogy forgalmaznak-e még G2-höz alkatrészeket.Van. Gondolom utángyártott.
-
kuyarashi
őstag
válasz
SztiviVander #76167 üzenetére
Wifi-je jó lehet? Az és az akku is érdekelhet.
Kukába még ne dobd! -
kuyarashi
őstag
válasz
n0is3es #76157 üzenetére
Nemrég vettem "eredeti" akkut G2-höz, hazai forrásból. Semmit nem bír, egy nulla. A piktogramok nem stimmeltek, amit szóvá is tettem a boltnál. Azt mondták, hogy az akku eredeti, de ezek már "utángyártott eredetiek". Senki nem fog 7 éves telefonokhoz eredeti alkatrészeket készíteni. Ez logikus is, szóval nem lepődnék meg, ha itt is erről lenne szó. Esetleg megmaradt, 6 éves akkuval van dolgod, de akkor már jobban jársz egy jobb 3rd party gyártóval.
Szóval kíváncsi leszek.Enyémen LineageOS 16.0 fut. Nem rossz, de mivel béta, van 1-2 hiányossága. Az a baj, hogy az LG-nek már nem annyira jó a támogatottsága, ill. a legtöbb telefonnak már nem az igazi, ezért csak a legújabbak érik meg a hivatalos verziót. Például G6-hoz is csak "unofficial" Android 10 létezik (de javítsatok). A G7 viszont van annyira új, hogy készült hozzá 10.1. Kérdés lesz-e 11.1, vagy már abból is csak 11.0 (béta).
-
kuyarashi
őstag
Kb. ebben a pillanatban halt be a G4-em (fater vette 3-4 éve karácsonykor). Se kép, se hang. Pár hónapja használom, előtte cseréltem alaplapot. 406-os lap, ami elméletileg már nem bootloop-os. LineageOS 16.0 van rajta.
Akku még a gyári. Lehetséges, hogy ezzel van a probléma?
Töltőre dugtam, pár perc múlva vettem észre, hogy semmi életjel. Hiába veszem ki az akkumulátort és teszem vissza, stb., meg sem mukkan. Kevés használat mellet kibírta még az 1-2 napot egy töltéssel és nem láttam jelét a végleges "akkuhalál" különböző formáinak.Most visszabirtoklom' a G2-met, amiben a wifi kakukkos.
-
kuyarashi
őstag
válasz
preludium975 #76119 üzenetére
De karaj!
-
-
kuyarashi
őstag
Szűk 3.5 éve került hozzám a G2. Akkor cseréltem benne az akkumulátort és a telefon is akkor lett az enyém. Nem tudom, hogy a gyári akkuval hogy bírta, de az Ebay-essel (képen a középső) brutál jó volt. Készenlétben 10 nap felett volt, s 1 hónappal ezelőttig -amíg ki nem nyírtam-, szintén hozta ezt. Én elég keveset nyúzom a telefont, a fényerő is mindig alacsony, tehát odafigyeltem, de így 5-6 nap azért megvolt mindig. Csak akkor kapta az ívet, amikor -átlagban havi egyszer- GPS-nek használtam. Nem esküdnék meg rá, de úgy rémlik, hogy a Sygic ~50%-ot zabált egy 150-200 km-es út alatt (GPS, wifi, nagy fényerő).
Igazából ott vettem észre, hogy öreg az akku, hogy meghalt.
Előtte viszont nem igazán tapasztaltam, hogy lefelé kúszna a teljesítménye. Csökkenhetett, de 3.5 évre elosztva ez nem igazán volt érzékelhető.
Az új akkut, péntek óta most töltöm kb. harmadjára. Még nem érte el a maximális kapacitását. Pár nap, vagy 1 hét múlva kiderül. Igazából 1.5 évet volt a bolt polcán. Beszerelést követően 37% töltöttséget mutatott a telefon.
Most még gyorsan merül, de minimális használattal 1 napot kibír. Hétvégén kb. 2 órán keresztül GPS-nek használtam.
Reménykedem, hogy azért az előző akkumhoz hasonlóan jó lesz az. -
kuyarashi
őstag
válasz
stefi68 #76110 üzenetére
Akkucsere sem oldotta meg a problémát.
Szokásos jelenség okozza valószínűleg. Sok hő és hőingadozás hatására a wifi chip lábai elválnak az alaplaptól. A profik újraforrasztják, de meg lehet kókányolni úgy is, hogy nyomást gyakorolunk a chip tetejére, ilyenkor erősödik a kapcsolat a chip és az alaplap között. Vasárnap megint szétszedem a telefont és kipróbálom, hátha.Egyébként egy forró nap után, GPS + több órás napsütés után halt meg az enyém. Persze volt már ilyen, de az a nap volt az utolsó csepp.
Csak érdekességképp feltöltöm a gyári, az előző ("gyári", Ebay-es) és az új, Skyphone-nál vásárolt "gyári" akkum képét (ebben a sorrendben).
Eredeti: 46 g, Ebay-es: 37 g, Skyphone-os: 41 g -
kuyarashi
őstag
válasz
kuyarashi #76108 üzenetére
Közben megkaptam az új, "gyári" akkut. Gyárinak gyári, de maximum "Cheng Fen" (Guangzhou, China). Naná, hogy hamisítvány. Javítsatok, ha tévedek!
Az összefoglaló szerint is kamu (11-ből 10 pontban).Itt a kép az új, kamu akkumról.
Egyből írtam is az eladó Skyphone Kft.-nek. Persze honlapjukon a kép egy eredeti akkuról készült. Szerintük álljak el a vételtől, de a visszajuttatás költségét ők nem térítik meg, csak szakvélemény alapján elbírált hamisítvány esetén, mert egy "internetes iromány" alapján ilyet nem jelenthetek ki. Ez igaz is. Egyébként a gyári 47 g-al szemben, csak 41 g ez az akku, ráadásul 1.5 éves. De ez már csak egy kis ráadás. Valószínűleg az utolsó darabot vettem meg.
Lehet van lehetőség ajánlott levélként is visszaküldhetem, ami filléres tétel, de nem ez a lényeg. Ilyenkor az emberek lenyelik a történetet, de ez baj. Nem mintha buzgómócsing szeretnék lenni, de a magyar törvény bünteti a hamisítványok forgalmazását. Lehet az eladót is átverték, de akkor jobb, ha tud róla. Én meg megszívatva érzem magam, főleg, mikor azt olvasom, hogy a BL-T7 akkukat már évek óta nem is gyártják, csak az utánzatokat. Ezt erősítsétek meg, légyszi!
Írtam az LG-nek, megadták egy nem túl távoli szerviz elérhetőségét. Lehet poénból bemegyek.
-
kuyarashi
őstag
válasz
stefi68 #76105 üzenetére
Megjött a gyári akkum, valamikor berakom, s megírom tapasztalataimat. Szinte biztos, hogy a kipurcant akku okozza a problémát.
A tiédben gyári akkumulátor van?A kontaktspray-vel vigyázz, mert a G2-ben LCD kijelző van, ami több rétegből áll és a hajszálcsövesség elvén azonnal felszívják a folyadékokat, ami foltos képernyőt eredményez.
-
kuyarashi
őstag
Mint írtam, töltőre dugva is fennáll a probléma. Az akkut pedig kinyírtam pár hete. Azóta 5-6-7 nap helyett, 1-et sem bír ki. A wifi és a bluetooth viszont nem a kinyírás pillanatától rossz, illetve azt gondoltam, hogyha egy szűk napot kibír a telefon, akkor fullra töltve, kábelen működnie kellene a wifinek és a bluetooth-nak.
Tehát nem az a kérdés, hogy rossz-e az akkumulátor, hanem az, hogy okozhat-e ez ilyen jelenséget. Gondolom igen, csak fura, hogy eddig nem csinálta. Bár a rossz állapotú akkuk nehezen kiszámíthatóak.
-
kuyarashi
őstag
Ha wifit, vagy bluetooth-t kapcsolok, akkor mindkettő azonnal kikapcsol. Ez lehet a gyenge akkumulátor hozadéka?
Az akku 2-3 hete halt be, naponta 1-2-szer kell töltenem és a wifi, bluetooth 3-4 napja nem működik 100% kapacitás mellett sem, ill. töltés közben sem. GPS, adatkapcsolat kifogástalan.
Az új, gyári akku kb. holnap jön, a héten szakítok időt a cseréjére is, de jó volna tudnom, hogy esélyes-e, hogy ez megoldja a problémámat. -
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
A G2-met 4-5 éve 25%-nál szoktam töltőre tenni; általában számítógépről töltöm. Jó pár hete sikerült annyira lemerítenem, hogy a telefon kikapcsolt. Fali töltőre csatlakoztattam, de így is csak órák múlva tudtam egyáltalán bekapcsolni. Addig maximum az LG logó jelent meg, majd a töltés folyamatát jelző ikon. Az ezt követő napokban nagyon gyorsan merült a telefon, de ezután egy hét alatt regenerálódott az akku és ismét kibírt kb. 5-6 napot egy töltéssel.
Egy hete viszont ismét sikerült addig lemeríteni merítenem, hogy kikapcsoljon. Megint órákig volt a töltőn, mire használhatóvá vált, de most egyáltalán nem akar észhez térni, ami azt jelenti, hogy készenléti állapotban sem bír ki egy napot.Eddig 5 nap lazán megvolt, készenlétben szerintem 1 hét is.
A kérdésem, hogy szerintetek menthető-e még az akkumulátor.Előre is köszi a segítséget.
-
kuyarashi
őstag
Erre kíváncsi leszek.
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Többen panaszkodtak, hogy visszhangzik a telefonom a túloldalon.
Van ötletetek, hogy mi okozhatja?
D802 LineageOS 16.0. -
kuyarashi
őstag
válasz
fery02 #76079 üzenetére
Az eredeti akkum 46 g, grammos mérleget használva. Úgy 10× ismételtem a mérést, a mérleget áthelyezve és ki-be kapcsolva. Kiindulásnak nem rossz, bár itt "kb. 43 g-ot" írnak. Az utánzat, az ő esetében viszont jóval kevesebb, 32 g volt, tehát egyértelmű a különbség.
Esetleg előzetesen meg lehet kérdezni az eladót, hogy mérje meg a terméket. Ha a PolarCell jó, akkor viszont tényleg azt érdemes használni. Súlyát tekintve közel áll az eredetihez, ami jó jel.
-
kuyarashi
őstag
Szia!
Ilyet tettem a telefonomba 3-4 éve és teljesen bevált, csak akkor még 3.000 Ft körül megkaptam. Azt tudni kell, hogy ez kamu cucc, tehát az, hogy évekkel ezelőtt kifogtam egy jó példányt, ma már nem nem garantállja, hogy neked is beválik.
Ez egy 3rd gyártó terméke, amit más már ajánlott ebben a fórumban.A videóban pedig a csere menetéről. Ha van egy kis műszaki vénád, akkor semmiség, időben sem sok.
-
-
kuyarashi
őstag
válasz
z0d1@Ku$ #76047 üzenetére
LineageOS 16.0 beta, szóval még nem hivatalos verzió. Az gondolom a 16.1 lesz majd valamikor. A 15.1-el ez egyszerre jött ki.
Van 1-2 nyűg, régebben leírtam, de együtt lehet velük élni. Nálam téglázás utána ez volt a legkézenfekvőbb rendszer. 15.1-et nem már akarta bevenni a telóm (vagy én sem mertem), de visszahozni is kemény volt, annyira ki lett nullázva. -
-
kuyarashi
őstag
-
kuyarashi
őstag
válasz
cooi11 #76022 üzenetére
Valószínűleg annyi neki. Lehet ideig-óráig működni fog. Sajnos az akkujához nehéz hozzáférni. A nem vízálló telefonok vízbeejtését követően azonnal ki kell őket kapcsolni és el is kell távolítani az akkumulátorukat, ez a legjobb, amit az ember tehet. Ezután kell őket kiszárítani. Feszültség alatt az alkatrészek nagyon hamar korrodálódnak és ez a gyors halálukhoz vezet.
Léteznek különböző interneten terjedő csodatechnikák, mint a "tegyük rizs közé a telefont". Az alapelv az, hogy a száraz rizs elveszi a párát. Szerintem kb. 1%-ot számíthat. A radiátor valószínűleg 40× többet ér. Persze sokak hiszik, hogy az ő telefonjukat is a rizs mentette meg, miután vizes lett, de általában a telefon magától is megszárad és egy ideig megint működik.
-
kuyarashi
őstag
válasz
CJ4567 #76016 üzenetére
Sok tesztbe beleírják, hogy mondjuk 10 próbálkozásból mennyi a sikeres, és az eredmény általában nem 10/10.
Biztosan telefon- és szoftverfüggő a pontosság és a sebesség, és tudom, hogy ma már jobb a kép, mint pár éve. Ha lenne a telefonomon ujjlenyomatolvasó, valószínű, hogy nem kapcsolnám ki, de az biztos, hogy nem ennek hiánya, vagy megléte alapján választanék.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy a G2 idejében még nem volt ujjlenyomatolvasó a telefonokon, ami engem egyáltalán nem zavar. -
-
kuyarashi
őstag
válasz
jolti05 #76012 üzenetére
Igaz, bocsi.
Kicsit meghaladta a világ, mert régi, de szerintem ha eljátszanák a G2-vel azt, amit anno az iPhone-al, nem tűnne fel az embereknek a különbség. Szerintem egyedül az ujjlenyomatolvasó "hiányzik" a telefonról. Tízszer hamarabb vásárolnék magamnak egy használt, 32-es G2-t 20-25.000 Ft-ért, mint egy mai, középkategóriás, műanyag telefont 40-ért.
-
kuyarashi
őstag
válasz
jolti05 #76010 üzenetére
Fery02, #76005-ös válaszában írta, hogyha nem magyar régiós a telefon, akkor csak számítógépre dugva, manuálisan lehet frissíteni. Bár nem közölted, de gyanítom, hogy a tiéd magyar. Azok mindig 16 GB-osak. (Persze nem minden 16 GB-os magyar.)
Nekem a 32 GB-os, szürkeimportosból van egy példányom. Best of... Amíg ki nem purcan, ez lesz.
-
kuyarashi
őstag
válasz
kurion #75994 üzenetére
A 16.0 nálam elég bugos, de használható. Például az ébresztő 10-ből csak 2-szer ébreszt maximum. Néha lassan frissíti az órát. A rejtett fényerőcsúszka sem mindig működik. Van egy beépített hívásrögzítője, mint a koreai F320-nál volt, gyári ROM-al, de mikor bekapcsolom, gyakorlatilag teljesen némítja a mikrofonomat. A vonal másik végén semmit nem hallanak.
-
kuyarashi
őstag
válasz
kurion #75992 üzenetére
KitKat helyett gyári 5.0.2, custom ROM-ból pedig LineageOS 15.1.
-
kuyarashi
őstag
Kicsit más, de érdemes átolvasni.
Hivatalos teleofonfüggetlenítés. -
kuyarashi
őstag
Szia!
14.1-et használtam bő fél évig. Majd kijött a stabil 15.1 és 16.1 béta kb. egyszerre. Váltottam 15.1-re. A 14.1 is gyors volt és nagyon szimpatikus, a 15.1-el is ez a helyzet, de számomra szebb. (A 16.1 pedig még sokkal jobban néz ki.)
Annyi a problémám a 15.1-el, hogy az első frissítést követően a telefon TWRP-be bootolt. Hiába indítottam újra, ismét TWRP-be bootolt. Újratelepítettük, de az sem oldotta meg a problémát, ezért teljesen legyalultuk a telefont, majd visszaraktuk a gyári ROM-ot. Így már rendben volt. Persze utána egyből installáltam a 15.1-et, de újraindítást követően megint TWRP-t kaptam...
Most itt tartok. Frissítés egyébként hetente szokott jönni. Másnak nem volt ilyen gondja ezelőtt, a 14.1-el nekem hasonló sem volt. Szóval az is lehet pont egy olyan frissítésbe tenyereltem, amelyik hibás volt, de talán valami más a probléma.A lényeg, hogy szerintem ez nagyjából egyedi/egyszeri bug, úgyhogy merem ajánlani a 15.1-et.
-
kuyarashi
őstag
válasz
hypno skate #75961 üzenetére
Miért nem frissíted be?
-
kuyarashi
őstag
válasz
hypno skate #75959 üzenetére
-
kuyarashi
őstag
válasz
hypno skate #75956 üzenetére
z0d1@Ku$:
Érdekes.hypno skate:
Én 2.5 éve cseréltem akkut a sajátomban. Utángyártottat sikerült vennem, de meg vagyok vele elégedve. Ez a fő telefonom, de legkisebb fényerőn használom, semmi nem megy feleslegesen (4G, GPS, Wifi), nem nyomkodom, keveset telefonálok és így a mai napig kibír 4-5 napot. Fél évvel ezelőttig a gyári Android 5.0.2 volt rajta, akkor telepítettem a LineageOS 14.1-et, egy bő hete pedig a 15.1-et és 25%-nál töltöm. Magyarul 75%-ot merül 4-5 nap alatt.
Nagy mértékben használatfüggő az akku kapacitása.Puding próbája az evés, de ahogy z0d1@Ku$ írta, ha kibír 1 napot nyomkodással, az már elég jónak számít egy használt telefonnál.
-
kuyarashi
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #75953 üzenetére
Szia!
Már az utóbbi 1-2 oldalon is van olyan hozzászólás, amiből kiderül, hogy ki cserélt már kijelzőt G2-ben. Esetleg náluk rákérdezhetsz, hogy honnan vették, mi a tapasztalatuk, de egyet már linkelek is (Laca0 hozzászólása).
-
kuyarashi
őstag
válasz
Repsol600 #75941 üzenetére
A 14.1-ben sok minden intelligens, éppen ezért zavaró például az, hogy minden egyes alkalommal, mikor számítógépbe dugom a telefont, hogy adatot mentsek, külön meg kell adni a kapcsolat jellegét, mert alapból csak töllt. G4-el is ez volt, ha jól tudom, de G2 a gyári rendszerrel megjegyezte az utolsó beállítást.
Az akkuidő jó nagyon, de néha jön ki olyan frissítés, ami után nagyon keveset bír egy feltöltéssel. A szerencse az, hogy hetente jön ki az új update (7-8 nap) és olyankor javítják. Én együtt tudok ezzel élni, mert nem sokat nyomkodom, szóval még így is kibír 2-3 napot.Most nem is jut eszembe más.
Full stabil egyébként, gyors, tök jól testreszabható, természetesen minden működik. Na, még egy! A gyárinak, ha a szenzora elé tettem a kezem, akkor lekapcspcsolta a kijelzőt (ez a zsebbe rakós cucc). Itt ez nem megy szerintem, de szóljatok, ha mégis, mert érdekel!
Ja, és gépeléskor bénák a szójavaslatok, bár lehet van már normális szótárfrissítés. (Mindjárt ellenőrzöm.)Ugyanakkor például van ilyen, hogyha volt nem fogadott hívásom és felemelem a telefont az asztalról, akkor bekapcsolja a képernyőt és látom, mi történt távollétemben. Ez csak egy apró finomság, de valami szépet is hozzá kellett tennem a végére.
-
kuyarashi
őstag
válasz
Repsol600 #75939 üzenetére
Én LineageOSt hasznalok. Nagyon tudom ajánlani, de a többi ROM átfogó ismerete nélkül mondom ezt. A gyári 5.0.2-nél mindenképp jobb. Eléggé kiismertem és csak 1-2 apróságot tudok felhozni negatívumként.
14.1 van fenn, de fel szeretném telepíteni a 15.1 bétát, mert állítólag nincs vele gond és még ennél is gyorsabb. -
kuyarashi
őstag
válasz
preludium975 #75926 üzenetére
Az tök jó. Akkor meglépem.
Az enyémben 2.5 éve használok egy nem is gyári akksit (bár vételkor még azt hittem eredeti), de teljesen elégedett vagyok vele.fery02:
Szívesen. Remélhetőleg összejön. -
kuyarashi
őstag
válasz
preludium975 #75920 üzenetére
Én addig nyomom vele, amíg ki nem rohad a képernyő.
Akkut 2.5 éve cseréltem (akkor került hozzám). Én a LineageOS 14.1-t használom. Szerintem elég jó, jól testreszabható, jóval gyorsabb a gyári 5.0.2-né és 7-8 naponta frissül. 1-2 nagyon apróság van ennél a ROM-nál, amibe bele tudok kötni.
Ha már a szoftvernél tartunk, milyen a 15? 14.1-et toltad? -
kuyarashi
őstag
válasz
cooi11 #75884 üzenetére
Pedig egyszer már megtaláltad. Méghozzá azelőtt, hogy ezt írtad:
"Fiók törlése
Ennek a fióknak az eltávolításával törlődik az összes üzenet, ismerős és a telefon más adatai is!"A többiek arról beszélnek, hogy így kell törölnöd a fiókodat, annak ellenére, hogy a fenti üzenetet kapod. Mint mondtam, a fiókod csak a telefonból törlődik, böngészőből továbbra is beléphetsz majd.
Ugyanakkor, mivel a rendszer legtöbb szolgáltatásának teljeskörű működéséhez kell egy Gmail cím, így azok nem fognak működni. Például letöltés Google Play-ből, vagy ha jelenleg a névjegyeidet a Google címtáradból éred el és nem a telefonod, vagy a SIM-kártyád memóriájából, akkor törlést követően azokat sem fogod látni, amíg újra hozzá nem kapcsolod a Gmail fiókodat a telefonod Androidjához. -
kuyarashi
őstag
Nem értitek?
Csak kijelentkezni akar. Nem akarja törölni a telefonról a fiókját, csak azt szeretné, ha nem volna instant bejelentkezve napi 24 órában. Feltételezem néha telefonon is ellenőrizné, hogy jött-e levele, de nem szeretne minden egyes alkalommal újra fiókot létrehozni, majd törölni.
Én teljesen megértem.cooi11:
Amennyiben törlöd a fiókodat a "Beállításokban", természetesen csak a telefonról távolítod el, a cím megmarad, be tudsz lépni böngészőből. Ugyanakkor Android telefonoknál Gmail fiókon keresztül működik például a Play áruházból való letöltés is. Sok mindenhez kell. -
kuyarashi
őstag
válasz
Norbi.Sz #75826 üzenetére
Szia!
Szerintem gyári visszaállítást követően nem maradnak meg az általad említett mappák, de ezt majd a többiek megmondják, ugyanakkor biztos, hogy jobban jársz egy friss ROM-mal.
Én most a LineageOS-t használom kb. 3 hete. Bevált. Ezalatt kb. 4-szer frissült (~5 perc alatt). Ami nem tetszett benne, hogy gyorsan merült, de épp a legutóbbi frissítéssel ezt megoldották. Még nem olvastam utána, hogy mit tartalmaz ez az update, de egyértelmű, hogy az akkuidőre nagy hatással van.
Másik rendszert nem próbáltam, de a gyári 5.0.2-nél jóval gyorsabb. Annak tetszett a felülete, de már ezt is nagyon megszerettem. Eddig nagyon stabil. Szívesen ajánlom. -
kuyarashi
őstag
Valaki ki tud oktatni az alábbi kérdésben?
Még egy. D802-n a gyári Android 5.0.2 rendszeren hibátlanul működött az ACR. Telepítettem a legfrissebb LineageOS-t, amin viszont már hibát hibára halmoz. Nem rögzít, vagy nem visszajátszható a fájl, esetleg nagyon, nagyon halkan hallható (Pc-re nem is engedi átmásolni). Tudtok olyan beállítást, amivel mindez kiküszöbölhető?
Előre is köszi.
-
kuyarashi
őstag
válasz
eclipse19 #75807 üzenetére
Igen. Épp annak a bejegyzésnek az alján, amit te küldtél, van egy hivatkozás egy kipróbált, utángyártott, Polarcell akkuról.
Reméljük, ezt még nem hamisítják!
Nekem egyébként lehet szerencsém volt és jó minőségű darabot fogtam ki. Sokszor az a legnagyobb baj a hamis áruval, hogy gyenge a minőségellenőrzés, ezáltal nagy a szórás minőségben. Ez mindenre vonatkozik.
-
kuyarashi
őstag
válasz
eclipse19 #75805 üzenetére
Nem emlékszem, hogy mennyi idő alatt ért ide, de gyanítom, hogy az általános 2-3 hetes intervallumba belefért.
Én lepődnék meg, ha eredeti volna. Ellenőriztem is; kamu.
Jó pár ponton elvérzett. Egyébkánt "rendes" az eladótól, hogy totál eredetiként árusítja. Akkor még el is akartam hinni. Kár, hogy még nem volt meg ez az összehasonlító bejegyzés.
Keveset nyomkodom a telefont, de 4-6 napot kibír nálam, 25%-nál töltöm. (Anno úgy tippeltem, hogy, ha egyáltalán nem piszkálnám, akkor a 10. nap környékén volna 15%-on az akku. -Emiatt most tuti hátba szúrnak.) Nagyon alacsony fényerővel használom (külön appot telepítettem ehhez éjszakára), amikor végeztem, egyből kinyomom a képernyőt, nem megy a wifi, a 4G/LTE, stb. Ezt a bő 3.000 Ft-ot simán megérte az akksi, de ha most vennék és nem volna ezzel tapasztalatom, akkor biztosabb forrást választanék.
-
kuyarashi
őstag
A sajátomban cseréltem akkut. Ez az ötvözet, ugyanaz a magnéziumötvözet, ami például a jobb ThinkPadek vázát is képezi. Elég merev, nem igazán hajlékony. Nyilván az acél, vagy az üveg is hajlik, de mivel a G2 háza nem sík, ezért elég feszes. Amennyit ez képes hajolni, annyit az LCD kibír. Magától az ütéstől viszont simán tönkremegy. Mikor egy bekapcsolt folyadékkristályos kijelzőre nyomást gyakorlunk, látjuk a szivárványos elszíneződést.
A videóban, 6.00-tól láthatod a lényeget, amikor kiemelik a házból az akksit. A világos szürke anyag, maga a készülékház, ami magnézium ötvözet. (Javítsatok, ha szükséges!)Itt pedig látszik, hogy a háza egy darabból van.
-
kuyarashi
őstag
Anno a D802 úgy került hozzám, hogy Android 6 volt rajta (gyanítom CM13). Nyomtam egy gyári visszaállítást a menüből és mikor újraindult a telefon, a gyári 5.0.2 fogadott.
A kérdésem az, hogy ez hogy történhetett. Régen azt hittem, hogy a tört' ROM miatt van, de úgy tudom, hogy ilyenkor nem kellene visszaállnia a régi rendszernek. -
kuyarashi
őstag
válasz
Balathruin #75792 üzenetére
Megnyomja a Föld bolygó.
-
kuyarashi
őstag
Most már nálam is.
Még arra leszek kíváncsi, hogy 3 hét, vagy 5 hónap múlva milyen kondícióban lesz a kijelződ.
Anyukámnak rendeltem kintről 'refurbished' F320-at (G2 koreai változat). Valószínű mindent cserélnek ezeknél, mert fóliás, patikai állapotú volt. A kijelző hátterében viszont hamar megjelent a panel, vagy valami beégés, ami azóta is ott van.
A másik, hogy az utángyártott kijelző már nem valószínű, hogy GorillaGlasst kapott. -
kuyarashi
őstag
Köszi mindkettőtöknek. Olvastam, hogy ez fut a legtöbb telefonon kifogástalanul, kíváncsi voltam, hogy a G2 köztük van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videó stream letöltése
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ukrajnai háború
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest