Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
Csak telepíteni kell, saját válogatás.
-
Azharel
aktív tag
Én nem csináltam, nem is volt semmi gond. Persze backup nélkül csak saját felelősségedre állj neki, de én úgy tudom, hogy az imei szám is csak akkor nullázódik ki ha a sufni gsmből szerzett imei átírt telefonod van. Ha vissza szeretnél térni majd esetleg v10a-ra, arra készülj fel lelkileg hogy nem lesz egyszerű, amint elindul majd a telefon a visszarakott szoftverrel állandóan összeomlik (saját tapasztalat).
-
vadászcsiga
félisten
Én a Nillkin Super Frosted keménytokot ajánlom, vékonysága miatt nem is fogod érezni es a fogása is jobb lesz
-
Tudni kell felrakni... a hátlap szélein azért nem ragad fel, mert még vizes, úgy kell ott eljárni,hogy fogod és ott tartod a tenyered 4-5 percig, akkor ottmarad, mert a kezed melegétől veszít annyi nedvességet,hogy megtapadjon. Van, aki hajszárítózni is szokta kicsit, majd úgy ott tartani a kezet. Foltos meg azért, mert még vizes alatta, 3-4 nap után lesz tökéletes, de te akkor sajnos még egy napot sem vártál vele, esélye sem volt kiszáradnia teljesen
Nem, azok NEM ragasztó foltok... az ott víz, csak szó szerint úgy néz ki, mintha hányás lenne a kijelző és a fólia között. 3-4 nap, sajnálom, hogy nem fényképeztem le. Bár megkeresem, mer régebbit meg fényképeztem naponta.
Itt is van. ez is tök foltos volt az elején,de csomó fólia van, ami ennél sokkal ramatyabb felrakás után, mégis 3-4 nap után tökéletesre szárad: [link]
-
vadászcsiga
félisten
-
Hát meg cseréltetheted, ha elrontod a felrakás/marad alatta valami gyösz
Viszont azt ne feledd, minden vizes alapú fóliának kb. 3 nap a száradása, akármilyenre sikerül, azt várd meg, mielőtt leszednéd... Baromi nagynak gondolt buborékok is felszívódnak 3 nap után, mert ott csak összegyűlt a folyadék.
-
Van, most is rendeltem, csak az invisible shield előbb jött meg, így azt tettem fel. Olcsóbb sokkal, mert nincs doboz, meg folyadék, csak egy borítékban küldik a fóliát és kész. Elvileg karcálló, de könnyebb megkarcolni, mint az invisible shieldet (amit szintén annak reklámoznak, de én karcoltam már meg nem egyszer). Nekem jó tapasztalataim vannak vele, de nem egy Zagg termék, az biztos (viszont utóbbira élettartam garancia van, annyiszor visszaküldöd, ahányszor akarod és kapsz újat mindig).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Független Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB eladó!
- iPhone 15 Pro 128GB, Apple Watch S 7 Midnight Alu 45MM, MacBook Pro 13-inch, 2017, 2 mag i5, 8/128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest