Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
cooi11 #76022 üzenetére
Azt tudjuk ugye, hogy a rízsnek jó nedv szívó képessége. Ha egy tál rízsbe teszed a telefont, akkor a rízs a környezetből is magába fogja szívni a párát, így kvázi még nedvesebb/párásabb környezetet biztosít a telefonnak. Állítólag ha egy zacskóba teszed a telefont a rízzsel, akkor jobb a hatásfoka, de még így sem hiszem, hogy csupán a rízs megmenthet egy beázott telefont. Amit Te tehetsz egyszerű mezei felhasználóként, az az, hogy kiveszed a SIM tálcát és a tálca nyílásnál szépen elkezded a hátlapot lepattintani, majd az akksit lecsatlakoztatod. Az egyetlen dolog ami segíthet a telefonon, az az ultrahangos tisztítás, aminek az ára, bruttó 10e ft. Utána bevizsgálják a telefont és adnak árajánlatot a javításra.
Szerk: A link lemaradt: [link]
-
kuyarashi
őstag
válasz
cooi11 #76022 üzenetére
Valószínűleg annyi neki. Lehet ideig-óráig működni fog. Sajnos az akkujához nehéz hozzáférni. A nem vízálló telefonok vízbeejtését követően azonnal ki kell őket kapcsolni és el is kell távolítani az akkumulátorukat, ez a legjobb, amit az ember tehet. Ezután kell őket kiszárítani. Feszültség alatt az alkatrészek nagyon hamar korrodálódnak és ez a gyors halálukhoz vezet.
Léteznek különböző interneten terjedő csodatechnikák, mint a "tegyük rizs közé a telefont". Az alapelv az, hogy a száraz rizs elveszi a párát. Szerintem kb. 1%-ot számíthat. A radiátor valószínűleg 40× többet ér. Persze sokak hiszik, hogy az ő telefonjukat is a rizs mentette meg, miután vizes lett, de általában a telefon magától is megszárad és egy ideig megint működik.
-
pcnet
addikt
válasz
cooi11 #75881 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb ha csak Gmail szinkron elől kiveszed a pipát fiók beállításokban. Nem fog automatikusan emailekről értesíteni, de minden Google szolgáltatás marad a telefonodon. Tudod szinkronizálni a névjegyeket, tudsz letölteni Playről stb... Külön Gmail appból nem tudsz kijelentkezni. Én két Gmail fiókot használok telefonon, most direkt megnéztem, kijelentkezni még úgy sem tudok, hogy több aktív fiókom van. Újat hozzáadni viszont igen.
-
kuyarashi
őstag
válasz
cooi11 #75884 üzenetére
Pedig egyszer már megtaláltad. Méghozzá azelőtt, hogy ezt írtad:
"Fiók törlése
Ennek a fióknak az eltávolításával törlődik az összes üzenet, ismerős és a telefon más adatai is!"A többiek arról beszélnek, hogy így kell törölnöd a fiókodat, annak ellenére, hogy a fenti üzenetet kapod. Mint mondtam, a fiókod csak a telefonból törlődik, böngészőből továbbra is beléphetsz majd.
Ugyanakkor, mivel a rendszer legtöbb szolgáltatásának teljeskörű működéséhez kell egy Gmail cím, így azok nem fognak működni. Például letöltés Google Play-ből, vagy ha jelenleg a névjegyeidet a Google címtáradból éred el és nem a telefonod, vagy a SIM-kártyád memóriájából, akkor törlést követően azokat sem fogod látni, amíg újra hozzá nem kapcsolod a Gmail fiókodat a telefonod Androidjához. -
z0d1@Ku$
senior tag
-
stefi68
addikt
válasz
cooi11 #75284 üzenetére
Én végig próbáltam párat a nyár elején, Locus, OruxMaps, ... végül az OsmAnd-nál kötöttem ki.
Igaz elég helyigényes, de nem kell szórakozni a térképekkel. Le lehet tölteni programon belül és ami előnye volt még a többivel szemben hogy tud offline keresni.
Úgy emlékszem a túrista jelzéseket is megjelenítette de van hozzá ITT túraréteg ami korrektebb megjelenítést ad, igaz eléggé méretes állományban (~300 MB) -
Indiant
addikt
-
stefi68
addikt
válasz
cooi11 #75153 üzenetére
Az xml-ből történő telepítéshez nem értek, de a cím szerintem el van írva:
locus-actions//http/zakaf.web.elte.hu/tuhu/i/locus.xml
locus-actions//http://zakaf.web.elte.hu/tuhu/i/locus.xml (":/" hiányzott "http" után)Az xml tartalma:
<locusActions>
<download>
<source>http://zakaf.web.elte.hu/tuhu/tuhu_mapsforge.zip</source>
<dest>/mapsVector/tuhu_mapsforge.zip</dest>
<after>extract|deleteSource</after>
</download>
<download>
<source>http://zakaf.web.elte.hu/tuhu/tuhu_mapsforgetheme.zip</source>
<dest>/mapsVector/_themes/tuhu_mapsforgetheme.zip</dest>
<after>extract|deleteSource</after>
</download>
</locusActions>Az adott fájlok másolását a megadott helyre te is meg tudod csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest