-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
Norbi.Sz #75826 üzenetére
Szia!
Szerintem gyári visszaállítást követően nem maradnak meg az általad említett mappák, de ezt majd a többiek megmondják, ugyanakkor biztos, hogy jobban jársz egy friss ROM-mal.
Én most a LineageOS-t használom kb. 3 hete. Bevált. Ezalatt kb. 4-szer frissült (~5 perc alatt). Ami nem tetszett benne, hogy gyorsan merült, de épp a legutóbbi frissítéssel ezt megoldották. Még nem olvastam utána, hogy mit tartalmaz ez az update, de egyértelmű, hogy az akkuidőre nagy hatással van.
Másik rendszert nem próbáltam, de a gyári 5.0.2-nél jóval gyorsabb. Annak tetszett a felülete, de már ezt is nagyon megszerettem. Eddig nagyon stabil. Szívesen ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- BMW topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged