Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Sziasztok,
pár napja vettem egy kissé viharvert G2-t. Az első tulaja meggyőződése volt, hogy hibátlan készüléket árul, mivel "első naptól kezdve" egy szilikon tokban tartotta... Amiből ki sem vette egy éven át. A végeredmény siralmas, a tok alá került por rommá marta a gyönyörű, fényes hátlapot. Az új hátlapot már megvettem rá (eredeti, nem utángyártott).
A másik, ennél nagyobb gond az volt, hogy millió apró hajszálkarc volt a kameraüvegen, gondolom, a "gondos" törölgetéstől. A képek, amiket a teló így csinált, egészen siralmasan fakók, kontraszthiányosak voltak.
Utánajártam, és láttam, hogy másoknak is volt már ezzel gondjuk. A karcok az amúgy valóban zafírüveg takaróra felhordott vastag, de nagyon sérülékeny antireflex-bevonatban vannak, és a megoldást a bevonat eltávolítása jelenti. Van, aki fogkrémet, van, aki fémpolírozót ajánl hozzá, nekem a fogkrém nem hozta le, a fémpolírozó viszont pillanatok alatt megoldotta a gondot.
Eredeti állapot (itt látni a megmaródott hátlapot is, brrrr..):
Polírozás közben:
A végeredmény:
És egy előtte-utána fotó:
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asustor NAS
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest