Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hawaii2249 #52899 üzenetére
Bementem oda, de LTE konfig file nincs ott sehol mint letölthető opció.
-
Hawaii2249
tag
válasz
Cingáriusz #52889 üzenetére
A frissítési/app központ -> alkalmazás frissítőben találsz egy LTE config fájlt, azt töltsd le, és lesz LTE választási lehetőség is.
-
TODI1111
veterán
válasz
Cilinder001 #52891 üzenetére
-
-
bounty123
őstag
válasz
Cingáriusz #52895 üzenetére
Igen, sajnos.
-
Ahhoz képest, hogy 16gigás memória van a telóban, rákötöm pc-re és azt írja, hogy 10giga a memória melyből 8 használható. Ez normális?
-
-
akooos
veterán
válasz
Cingáriusz #52889 üzenetére
Milyen SW van a telefonodon? Mi a betűjele?
-
randras
veterán
Az normális dolog, hogy az LG Flash Tool 2014-el való KDZ flashelésre vonatkozó első hszes leírás szerint CDMA-t kell választani?
-
Cilinder001
tag
Egy Telenoros tulaj letudná írni, hogy van neki ez az APN beállítva, a hozzáférési pont. Mert ha már szóba jött, megnéztem az enyémet és egy pár helyen másképp van beállítva.
-
Ferenczi Áko
addikt
Lehet, hogy én vagyok vak, de hol tudom bekapcsolni a Quick Window opciót?Meg van, tárgytalan!
-
-
akooos
veterán
válasz
Cingáriusz #52887 üzenetére
Beállítások/Mobilhálózatok/Hálózat típus
Itt válaszd ki azt amelyiket szeretnéd. LTE legyen benne ha van olyan előfizetésed.
-
Ah az előfizus cosmagom tartalmazza a 4G-s netet, akkor a mobilnet bekapcsolásával egyből azon fog menni a mobilnet? Rámértem és 8Mbps letöltési sebesség jött ki. Eddig is megvolt ennyi a Nexus4-essel.
A 4G használatához kell valami speciális beállítás? -
mihione
őstag
válasz
Tsebacsi #52879 üzenetére
En is ebben remenykedtem,hogy ez alapba ilyen keszulek es nem valami hardweres hiba,azert egy sim cseret lehet megejtek a tnel mert furcsan homoru a sim kartya hatoldala is ez nemtom.mennyire normalis illetve mar alcatelen is voltak hivas problemak es itt is vannak szaggatasok,bar az lehet a koszos mikrofon miatt is.
-
Mastershifu
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni Nekeda tok ügyben, pls? Elolvastam a hsz-eket, tudom, hogy nagyon kedvelt, meg is találtam eBay-en, de G2-esre többféle van, úgy látom, még egy eladó (richbud) kínálatán belül is. "Unique Leather", "Jelly mittoménmi", "TPU", "Ultrathin"...
Melyik az, amelyiket Ti rendeltétek, s rendben van?
Köszi előre is.
-
válasz
mihione #52877 üzenetére
Nekem mind az LG G Mind a G2 elég rapszodikus térerőket tud produkálni, gyakran elmegy teljesen, majd visszajön, garázsban havernál alig van térerő (oké ott másnak sincs). Öreg kapta a G-t, neki telenorja van, és ugyan ezt csinálja, szóval ez szerintem telefon jelenség.
Nekem 20C szingapúri készülék van, és a dupla kopp nekem is néha nehezebben éled, ez viszont nem hiszem, hogy hiba, csak egyszerűen ilyen. Lassulás nincs.(#52876) tomyg77 : Bele lehet erőszakolni, szigorúan saját felelősségre
-
mihione
őstag
Nalatok milyen a terero tre mobilos sim alatt?ugyanazon a helyen ahol a nexus 4 majdnem fullos tereron van ott a g2 csak 1-2 csikot mutat sokszor le is megy es teljesen szurke a terero ikon.a masik problema pedig hogy 20h gyari rom lett felrakva es sokszor nagyon belassul a telo foleg messenger alatt,illetve a kijelzo is neha nehezen eled dupla koppra.
-
GTB2260VK
újonc
Ez a lemeriteses dolog idaig 2x tortent meg..de nem vagyok hive mindig felteszem mar este es en is ugy toltom mar hogy reggelig,igy mintha kesobb kezdene el 100%rol megindulni lefele. Csak elegge elkeseritett ez a dolog mert pont emiatt vettem a telot hogy fasza akksi es gyors telo. Es ezen kivul tenyleg soha semmi problemam nem volt vele,nem fagyott le soha,laggolas az elvetve de kb szora sem erdemes. Egyszer volt szervizben,a kepernyo jobb oldalt felul egy ponton besargult de 1 nap alatt csereltek szoval korrektek voltak.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
GTB2260VK #52867 üzenetére
KDZ az a program,amivel bármikor feltehetsz bármelyik változatot. A te esetedben felrakod ota frissítéssel a d verziót,és ha akarod felteszed a KDZ-vel a h,de sztem nem fontos.A KDZ-ről mindent megtalálsz az 1hsz-ben.
Akku:én felrakom pl este töltőre és reggel húzom le,de ha napközben töltöm akkor is hagyok még rá kb 2 órát feltöltés után.Tegnap este húztam le a töltőről(kb 23h) és most is 100%-on van(3mail,5gmail,2időjárás frissítés folyamatos szinkronizálva!). Nem jó ha sűrűn fullra lemeríted,de ha véletlenül egyszer-egyszer lemerűl,attól még nem megy gajra,mert mikor neked 0%-ot mutat,akkor még az aksiban van még bőven áram,direkt védelem.tommyg
ha 4.4 van fent,akkor sehol,mert az android nem engedi.4.2 és 5.0-ban lehet,de ez is gyártó függő.... -
GTB2260VK
újonc
válasz
Tsebacsi #52868 üzenetére
Na pont emiatt aggaszt az enyem..toltesrol mi a velemenyetek? Valahol azt olvastam amint feltolt huzd le egybol, van aki azt mondja hagyd fent 6-7 orat (ezt egesz pontosan a szervizben mondtak). Lemeriteni nem szabad teljesen,valaki szerint neha jot tesz. Nemtudok mar eligazodni
-
válasz
balazs.b9311 #52869 üzenetére
Ha Pesti vagy, az LG szervízben azt mondták lehet venni gyári kábelt jó áron.
-
tomyg77
csendes tag
Sziasztok!G2 mini-ben hol tudok bármit áthelyezni memoriakártyára?Tud valaki segíteni?nem találom.előre is köszi
-
balazs.b9311
tag
Jó reggelt!
Tudnátok egy gyárihoz hasonló minőségű adatkabelt ajánlani?( Sajnos több mint egy 1év használat utan meg tört ) -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
GTB2260VK #52864 üzenetére
Nos ott vmi beragadt,ami meríti a telót. Érdemes a d verziót felrakni,mert sok minden javítva lett benne. Én a helyedben ezt tenném:
1.mindent lementeni
2.gyári visszaállítás
3.frissítést végigvinni
4.megint gyári visszaállítás
Használni..ha nem ajánl fel újabbat,akkor ha van kedved kdz-vel felmehet a h is... -
GTB2260VK
újonc
Sziasztok. Először is bocs ha kérdezte már esetleg valaki vagy át lett beszélve a téma, sajnos nem tudom végigolvasni a hozzászólásokat, két kérdésem lenne az egyik hogy normális e az egy 5 hónapos készüléknél hogy már csak kb 15-20 órát bírja egyetlen töltéssel az akksi? olvastam olyanokat akik 2-3 napig kihúzzák és nem új a készülék..gondolom ők sem csak telefonálásra használják..hozzáteszem hogy abszolút minimálba használom tehát nincs telerakva widgetekkel meg 126468 programmal
, ami funkciót nem használok ki van kapcsolva bluetooth wifi gps stb.. az elején kihúztam vele akár 48 órát is és egyik napról a másikra csökkent le ennyire az üzemidő. A másik kérdésem hogy van egy elérhető frissítés V20d-aug-28-2014 (98.70mb) erről valami vélemény? érdemes e letölteni vagy sem,mi változik ha felteszem? előre is köszi a választ/válaszokat.
-
kristof_
tag
válasz
Cingáriusz #52858 üzenetére
Ez csak egy felvetés. Nekünk a családban van egy bt-s kihangosító, a technika lényegében ugyan az. Annál meg van adva, hogy 3telefont ismerhet egyszerre max...szóval, ha a három telefon bármelyikét látja, akkor ahhoz automatikusan csatlakozik, de ha egy negyedikkel akarjuk használni, akkor az egyik telefont törölni kell a memóriájából. Nem lehet, hogy itt is valami ilyesmi a probléma?
-
szebev
senior tag
válasz
Cingáriusz #52858 üzenetére
Ahogy elnezem, Neked a power gombot kell 5 sec-ig nyomni.
Talán próbálj meg egy másik mobilt is, hátha az látja a fulest . -
Apaxp
senior tag
válasz
Cingáriusz #52856 üzenetére
Bocs ez egy google fordító által elkövetett fordítás de szerintem ez így is egyértelmű leírás.
"Miután kikapcsolt, nyomja meg és tartsa a PWR gombot 5 másodpercig
Amikor a fülhallgató párosítási módba lép, a LED kijelző sh
a folyamatos kék fény. Segítségével a készülék, megtalálja a Bluetooth menü és a "keresni", vagy "add" új eszközöket. Válassza ki a "LG HBM-520" a fenti eszközök és párosítsuk az
készülék. Arra a kérdésre, hogy a Pass / PIN-kódot a párosítási eljárást írja: "0000" (4 db nulla) Amint a párosítás sikeresen befejeződött, akkor egy hangjelzés hallható. párosítása után sikeresen, győződjön meg róla, hogy a "Connect" a az LG HBM-52
Ha azt szeretnénk, hogy párt egy másik eszköz a jövőben, a Headse
kell helyezni párosítás módban. Ha a headset párosítás módban három percig nem csatlakoztatva a készülék, a HBM-520 automatikusan kikapcsol." -
-
szebev
senior tag
válasz
Cingáriusz #52854 üzenetére
Az én fulesemen van egy kék led és egy piros. A piros akkor villog mikor a fel/le tevő gombot hosszan nyomom.Ez jelzi amikor a füles látható.
A Te fuleseden is kell lennie egy felvevo gombnak. -
ezt megtaláltam én is, de a problémát sajnos nem oldotta meg, mert semmi olyat nem írnak benne, ami megoldás lenne arra, hogy miért nem látja a telefon a bekapcsolt headset-et.
Esetleg ha hagyom bekapcsolva a headset-et, hogy teljesen lemerüljön, akkor törlődik a memóriájából a legutóbbi párosítása régebbi eszközzel? Ez csak egy ötlet, mert már nincs nagyon más elképzelésem.
-
Apaxp
senior tag
válasz
Cingáriusz #52846 üzenetére
http://phone.manualsonline.com/manuals/mfg/lg/hbm520.html?p=1
itt esetleg megnézheted hogyan kell párosítani. Ez az user manual az 520-hoz van de a 300 sem lehet másabb.
Az angol tudásom nem a legjobb ezért nem írom le hogy mit hámoztam ki belőle. -
-
-
szebev
senior tag
válasz
Cingáriusz #52850 üzenetére
Asszem nekem úgy kellett, hogy:telefont láthatóvá tenni, fulest a fel / le tevő gombot hosszan nyomni, (ilyenkor jelez a fulesen egy led, hogy látható), mobilon rakeresni a fulesre.
Remélem érthetően írtam!
Ha nem megy, akkor ha hazaerek melóból, megnézem, hogy az enyémet hogy kellett csinálni. Holnap tudom neked megirni. -
hislah
aktív tag
válasz
Cingáriusz #52850 üzenetére
Olvasd el a leírását, vagy küldd vissza 15 napon belül ezt is... Bocsánat, de kiszaladt.
-
válasz
szebev #52849 üzenetére
Ilyen opciót nem is találtam a bluetooth beállítások között.
Olyat kiírt a telefon, hogy ha nem látja a telefon a csatlakoztatni kívánt eszközt, akkor tegyem láthatóvá! Ez nagyon szép, de egy BT headset-et, hogy lehet láthatóvá tenni a telefon számára, azon kívül, hogy bekapcsolom?
Az a részt a telefonban kipipáltam, hogy a telefon látható legyen más eszközök számára. -
szebev
senior tag
válasz
Cingáriusz #52848 üzenetére
Feltetelezem, hogy a mobilba a settings - Bluetooth - allow others Bluetooth devices.... be van kapcsolva igaz? És úgy próbáltad párosítani !
-
válasz
szebev #52847 üzenetére
Próbáltam azt is, de semmi. Egyébként ha hosszan nyomom azt a gombot, akkor ki vagy éppen bekapcsol a készülék. Lehet az a baja a headsetnek, hogy valamikor a múltban párosítva lett egy telefonnal és most ezért nem látja semmi? Ha ez így van, akkor valahogy el kéne felejtetni vele a benne lévő párosítást, de fogalmam sincs, hogy kéne ezt.
-
szebev
senior tag
válasz
Cingáriusz #52846 üzenetére
Lehet a felvevo/letevo gombot hosszan kell nyomni a fulesen. De ez csak egy tipp.
-
Van egy ilyen headset-em, hogy LG HBM-300
A problémám vele, hogy valamiért egyetlen telefon sem akarja látni. Tavaly bementem vele egy GSM üzletbe, hogy próbálják már meg párosítani a telefonommal és fél perc alatt megoldották és működött is vele. Azóta volt egy telefon csere és megint nem hajlandó látni sem a Nexus4-es, sem most a G2-es.
Valami spéci trükkje van ennek a headset-nek, hogy a telefon hajlandó legyen érzékelni? Már nyomogattam a ki/be kapcsolást, a hangerőszabályzót, meg kombinálva is a headset-en, de a telefon csak nem látja. Egyébként a headset hangjezéssel bekapcsolt, világít, szóval elvileg üzemképes. -
szebev
senior tag
válasz
Cingáriusz #52844 üzenetére
Ennek ttényleg ssemmi baja! Amire Neked kell, arra pont jó lesz!
-
-
szebev
senior tag
válasz
Cingáriusz #52842 üzenetére
Femforgacsolo vagyok és a gép mellől szoktam beszélni a feleségemmel. Soha nem panaszkodott, hogy nem ért engem.
Egyébként van fórum is itt MA-n.[link] -
-
szebev
senior tag
válasz
Cingáriusz #52649 üzenetére
Szia!
Én Plantronics ML-18-at használok. Jó aksi időben es elég hangos is. Kényelmes,olcsó. Kettő mobilt is lehet párosítani vele!
-
randras
veterán
válasz
Cingáriusz #52832 üzenetére
Az előtörténetet nem olvastam.
-
válasz
Cingáriusz #52835 üzenetére
-
-
Danny365
őstag
válasz
Névnek írd be mondjuk, hogy Telekom (tök mindegy). APN-nek meg, hogy: internet.telekom
A többit hagyd úgy. Nyomj egy menügombot megint, aztán mentsd el, oszt' ennyi.Amúgy ja, az előbb leírtam.
-
Sanki
addikt
válasz
Nekem:
Név: Telekom HU NET
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés típusa: PAP
APN típus: default, dun, supl
APN protokoll: IPv4
ANP roaming protokoll: IPv4 -
Na, a "hozzáfárási pont szerkesztése" részben a következők vannak most nekem:
NÉV: nincs beállítva
APN: nincs beállítva
Proxy: nincs beállítva
Port: nincs beállítva
Felhasználónév: nincs beállítva
Jelszó: nincs beállítva
MMSC: nincs beállítva
MMS proxy: nincs beállítva
MMS port: nincs beállítva
Hitelesítés típusa: semmi
APN típus: nincs beállítva
APN protokoll: OPv4
APN roaming protokol: IPv4Ezekre tud valaki pontos beállításokat? T-s vagyok.
-
Danny365
őstag
válasz
Cingáriusz #52830 üzenetére
Ha ott vagy az APN-es menüben (ahol kiírja, hogy nincs), nyomj egy menü gombot (az a 3 vonal), hátha előjön valami, hogy be tudd állítani. (jelenleg nem stock ROM-on vagyok, így nem tudom megnézni neked)
-
-
válasz
Danny365 #52829 üzenetére
Ez tök jó, hogy csak ilyenekt nem is tudok sehol állítani? A "Hozzáférési pontok" menüpontnál azt írja, hogy "Nincs APNs" Mást nem is tudok itt állítani. T-s vagyok.
MCC meg MNC-t nem is találtam sehol mint opciót. Semmi hasonló beállítási lehetőséget nem találtam, pedig kb. már 50-szer belemásztam a mobilhálózatok részbe. -
Danny365
őstag
válasz
Cingáriusz #52827 üzenetére
Ja, hogy még mindig ez. APN-t jól állítottad be?
Hozzáférési pont: internet.telekom
Hozzátérési pont típusa: default,supl
Protokollok: IPv4Aztán kb. ennyi. Igazából csak az "internet.telekom"-ot kell beírni, a többi default érték szerintem.
Mennie kell a mobil netnek. Ha hozzáadtad az APN-t, ne felejtsd el kiválasztani, hogy ezt használja is. Aztán reboot. (meg persze legyen bekapcsolva utána mobil net ugyebár)Nekem anno az xperiámon szállt el a net, nekem is az APN volt a gond.
szerk.: persze ha nem Telekomos vagy, akkor ne ezeket írd be, nem tudom miért gondoltam automatikusan, hogy T-s vagy.
-
Sanki
addikt
válasz
Cingáriusz #52827 üzenetére
A mobilhálózatokba a hozzáférési pontokat beállítottad rendesen?
-
-
Danny365
őstag
válasz
Cingáriusz #52825 üzenetére
No mi a baja a telódnak?
-
Pff, 2napos a telefon, kérdeztem a gsm bolttól, hogy kapok e valami cserekészüléket amíg gariztatják az enyémet. Ja, valami billentyűs vackot.
-
válasz
fery02 #52820 üzenetére
Tudja valaki, hogy mitől függhet, hogy egyesek IMEI számára az Összefoglalós firmware ellenőrző link kiad rendesen a telefonról minden infót, valakinek meg csak keveset?
Csak mert itt többen valószínűleg jól csinálnak mindent, be is jön nekik a felület, de sok sornál nem ír nekik semmit sem. Pl az sw_version sor is üres, ahol ugye mutatná, hogy mi a legfrissebb elérhető gyári szoftver.
Nekem működik rendesen, de ettől függetlenül még érdekelne.
Hátha valaki tud erről valamit. -
Atish19
őstag
Vásárolt már valaki ilyen fóliát? Megéri vagy inkább keressek nilkin 9h-t?
-
válasz
Ferenczi Áko #52818 üzenetére
Szóval, IMEI szám nélkül ugye így néz ki a link vége: ...check2.jsp?esn=
Közvetlen az egyenlőség jel után megadva az IMEI-t, úgy működnie kellene rendesen. -
akooos
veterán
válasz
Cingáriusz #52814 üzenetére
Ez lesz a baj igen, én T-mobileos vagyok, van 2 választási lehetőség is.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Cingáriusz #52814 üzenetére
persze hogy az,alap dolog
N4-ből másold ki a beállításokat
-
Bemegyek oda, hogy "Hozzáférési pontok", ott azt írja, hogy "Nincs APNs". Ez lehet probléma? Elvileg itt kéne beállítani valamit.
-
válasz
vadászcsiga #52811 üzenetére
Szolgáltatót még nem kérdeztem. nem hinném, hogy azzal lenne gond.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Cingáriusz #52809 üzenetére
Szolgáltató mit mond?
-
akooos
veterán
válasz
Cingáriusz #52809 üzenetére
Más telefonban ezzel a SIM-el tudsz mobilnetezni?
Még egy HR-t kipróbálhatnál. Nem hallottam még olyanról, hogy ne menne a mobilnet, ez valami egyedi hiba lehet. Nem került le a SIM-edről a szolgáltatás?
-
Továbbra sem hajlandó bekapcsolni a mobilnet a telón. Újraindítottam többször is már, ami beállításokat találtam ehhez kapcsolódóan, azokkal kipróbáltam mindent.
Elképzelhető, hogy ez valami garanciális hiba? -
válasz
Rickenstein #52805 üzenetére
Az enyém SEA-s, így erre meg a 20c, de köszönöm, ez a link jó volt!
-
válasz
Mauzes #52740 üzenetére
Ha esetleg kivitelezhető, én kipróbálnám egy darabig másik SIM kártyával is.
A hibajelenségek alapján én nem zárnám ki, hogy esetleg az kezdené beadni nálad a kulcsot.Motaba78:
Ne a telefonról próbálj frissíteni!
Pl a fenti Összefoglaló segítségével az IMEI számoddal leellenőrizheted, hogy mi a legújabb kiadott szoftver a telefonodra és ha a 20H-t írja, LG Pc Suite programmal kényelmesen fel tudod nyomni gépről a telefonodra.
Egyéb esetben kdz-s telepítés vagy inkább már kiárni a lollipop kiadásokat. -
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #52774 üzenetére
Kb úgy gondolkozik mint az autókereskedők,jól lehúzza az árat vételkor,majd jó haszonnal eladja....de van aki eszt beveszi,mert nem kell foglalkoznia az eladással és egyből ott van a kezében az új teló...3 autót adtam el a neten ilyen lehúzások miatt,és érdekes mindég jobb áron siketült mint amit kínáltak...
Amúgy ez a teló még mindég nem elavult,az újak sem tudnak akkora ficsőrt,hogy messze elhúztak volna(lásd Meggyi véleménye a G3-ról)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest