Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
válasz
#09634560 #55 üzenetére
Próbálkoztam házimozival, igaz zenekari keverővel és kétcsatornás végfokokkal, de a végeredmény ugyan az. Minden csatornát úgy állítottam be ahogy akartam, de a következtetés a tiéd lett, hogy jobb a sztereó. Viszont nem volt öt egyforma hangfalam, meg egyébként is szeretem a kihívásokat, még próbálkozom. Ráadásul mindig vágyam volt egy jó tölcséres mély, csak ott probléma a méret. Régóta tervezem, hogy maga az ágy alsó része lesz egy exponenciális tölcsér, de még a hangszórót sem tudtam eldönteni hozzá.
-
CounterBoci
senior tag
Hat évnyi hangosítás és itthonra hobbiból hangfal építés után az én véleményem:
HalasKYO remekül összefoglalta a teljesítmény szükségletét egy normál szobának.
Kamaszként hát hogy a viharba ne SAL és MNC hangszórókkal kezdtem volna építgetni. Az utolsó ilyen hangfal bátyámnál az akvárium tartója, mert szépen meg van munkálva felsőmaróval és olyan a színvilága, hogy oda illik. Pedig "szépen szól". Csak ehhez gáztűzhely méretű láda kellett egy 12"-os hangszóróhoz... Soha nem vennék olyanokat még egyszer.
Hangosításban a hatásfokot kergettem, aztán szerettem volna zenét szerkeszteni és vettem egy stúdióba tervezett hangfalpárt. A kategóriáról azt kell tudni, hogy nincs a hifiben különféle gyártókra jellemző hangzásvilága, egy az egyben adja vissza a hangot. Sokszor azon veszem magam észre, hogy nem akarok felállni előlük. Szinte minden zene tud újat mutatni, amit hangosítós és előtte SAL és társaival egyszerűen nem hallottam. Veszek még egy párt, egy szubot, és abból lesz a házimozim.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk az LG remekül festő, smart rendszerrel megtámogatott, 3D lejátszást biztosító otthoni hangrendszerét.
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest