- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Akkor ne x@rozz, Acer Predator XB271HUbmiprz, vagy ASUS PG279Q!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Josey89
csendes tag
FullHD-n tolom, de monitor váltás előtt állok.. Nem az évszám határozza meg, hanem a lehetőségek tárháza.. és ha van jobb, mert van jobb minimális járulékos veszteséggel, akkor váltok. 2k 144hz lesz valszeg, de nem lehetetlen a 4k se.
ja és gamernek mondanám magam
[ Szerkesztve ]
Live together, die alone
-
deja vu
addikt
-
Josey89
csendes tag
2017 közepén én már nem fullhd monitort fogok venni, akármennyi hz-el is..
Live together, die alone
-
janpier
tag
Bár nem vagyok profi ebben, de engem meg győzött.
Igen jó választásnak tűnik ebben az ár kategóriában.Egy nap 24 óra, egy tálcában 24 sör... Ez nem lehet véletlen!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #41 üzenetére
A talpa ugyan billegni fog, de sztem majdnem mindegyik LG-nél ez ilyen tervezett feature... nehogy "túl jó" legyen.
Bár egy masszívabb wcpapír guriga kettévágva a két széle alá téve megoldja ezt a kis problémát.
De ezt leszámítva... kegyetlen jó! Elgondolkodok, egy második beszerzésén is valamikor télen.
Hasznos az automatic standby-t kikapcsolni, a Brightness-t 16%-ra levenni, így csak 15W-ot fogyaszt a fali mérőm szerint. 35W helyett, ami elég jó. A régi vacak 24"-osom meg 100W-ot evett... de örülök, hogy le tudtam cserélni!Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
Lacok
őstag
Kár a fényes felületért mert a monitor egész jó lett.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz --HARDCORE-- #37 üzenetére
Elmentem személyesen megnézni, igazad volt tényleg ég és föld!
32" lett!!
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Ebbe a monitorba mi kerül 66k-ba?
Talán a sok csatlakozó?
Vagy a káva mentes kép?
Vagy a rugalmas állíthatóság?
Ja bocs.
Egyik sincs benne.
Akkor az igazán jó vétel lehet.😊 -
--HARDCORE--
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #35 üzenetére
Az eddigi 19" 5:4 és a 24" 16:9-hez képest ég és föld ez a 32"-os LG. Csak akkor vennék kisebbet, ha minden szinten jobb ennél, csatlakozók, 144hz, talp, stb. amire éppen kell. Egyébként inkább ezt venném. Mármint a 32MP58HQ-P-t.
Ha nem netezel annyit, vagy nem zavar a kisebb szövegméret akkor maradhat a 27". Ha lenne ilyen "olcsón" nagyobb moncsi, ami hasonlóan ehhez keveset fogyaszt, azt venném, de most ez a legjobb ilyen téren.
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
Vesa
veterán
Ennyiért ez egy jó cucc!
A tudomány a valóság költészete!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz --HARDCORE-- #33 üzenetére
Én olyan másfél karnyújtásnyira nézném.
Még kitolható ha szükséges, nagy az asztalom.Kicsinek érzem ezt a 27 inchet. Mi a véleményed, kicsi lesz idővel?
Rendeljem be inkább a 32"-et?[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #29 üzenetére
Csak ha 20cm-ről nézed. Bár akkor meg olyan mintha nem lenne vége a monitornak. Nem, egyébként nem 20cm-ről nézem én sem. 50-60nál teljesen jó, és ami a lényeg hogy kellemes a szemnek is.
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
deja vu
addikt
válasz Komplikato #31 üzenetére
Álom játékos monitor lehet. Az itthoni ára elég durva lesz.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Komplikato
veterán
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz --HARDCORE-- #28 üzenetére
32"-nél már nem megy az élvezhetőség határa alá a képminőség az extrém nagy méret miatt?
Mert mondják, hogy jó jó a nagy méret, de ekkora tévé méretben a minőség gyengébb.32MP58HQ-P meg a cikkben szereplő között vacilálok.
Asztalra kb 1 méterre előttem, elég extrém is lenne a 32 inch.Tévém is kb ekkora kicsit badass, hogy a monitor is akkora lenne.
Meg talán e-penis növelés is[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
68-ért szállítással együtt 32MP58HQ-P jobb vétel még mindíg.. igaz nincs DP, de simán át lehet alakítani a HDMI-t párszáz Ft-os kábellel. És ehhez lehet más talpat is barkácsolni, amit kell is, mert a gyári nagyon tré.
Netezgetni jobb a nagyobb. 32 alá már nem szívesen mennék. Fölé simán.. csak keret nem lesz arra.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
Franklin
addikt
válasz Blindmouse #24 üzenetére
Pont, hogy full HD-nál nagy felbontású monitornál van csak igazán értelme a Sync-nek, mert ott nehezebb összehozni a stabil 60, 75, vagy 144 fps-t (monitortól függően).
-
Vesa 100 ráférhetett volna, ha már nem nyerő, értelmes talpal adni.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Blindmouse #24 üzenetére
Ezt mibol vezeted le? 60fps-t meg 4K-n is lehet megfelelo setuppal, de ott van meg az 1440p is amihez eleg egy felso-kozep kategorias kartya is. Pluszban meg ott vannak a regebbi jatekok is, amiket rohogve elvisz magas felbontason egy mai videokartya.
-
bzolika10
aktív tag
Fhd ips 144< hz-es 24" monitor kéne már nagyon.
-
gera021
aktív tag
Ezert a penzert nem rossz monitor.
Nekem tn panel es van mert sztem hibatlan jatek ra. (Acer predator g35.)Es mar mehet is a nagy kep frissites. Mar nem ott tart a tn panel sem mint regen sokat fejlodott. De kinek mi ... -
RyanGiggs
őstag
Ezzel a "csellel" ennek a monitornak a freesync kezdőtartományát is le lehet csökkenteni 30hz-re?
-
deja vu
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #19 üzenetére
Nyomd föl a házigazdát a modkerben, mert nem adott egyértelmű választ a kérdésedre.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
HartgeH3-2.8
addikt
Akkor most érdemes megvenni, vagy nem? Elolvastam a cikket , de nem derült ki egyértelműen.
..és be van rendelve
-
deja vu
addikt
Akkor még sokáig fogsz keresni.
(#17) ceia
Ami ugyan ez szinte az a Dell SE2717H, de azon sincs VESA. De ez a Dell nem olcsóbb, ugyan annyi.
[ Szerkesztve ]
-
ceia
őstag
hiszen van ennél olcsóbb kijelző nagyjából ugyanezekkel a paraméterekkel Megtudhatnám, hogy melyik?
Jó ez, de őszintén, ilyen talppal túl lett árazva. Még vesa sincs, hogy ha nekem van rendes talpam, rátehessem. Pedig van, és emiatt nálam a vesa 100 hiánya kizáró ok.it's more fun to compute
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Pécsi gyerek #6 üzenetére
Valoszinuleg a minosegi kulonbsegek es tudas is bejatszanak. 50 ezerert is lehet mar kapni 27 colt. De az nem ugyanazt tudja, mint ez.
-
pohár
félisten
meg azok minimum 2x ekkora képfrissítést tudnak, amihez azért jóval drágább a panel és annak vezérlése, mint egy (mondhatni) hétköznapi 75Hz-esnek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
deja vu
addikt
S-PVA, ú de rég volt már, neked kimaradt közel 10 év. Nekem vannak még Samsung S-PVA panelos EIZO-im, rohadt jók, szerintem sokkal jobbak mint az 50-100 ezres IPS-ek.
-
deja vu
addikt
Akkor elég új vagy a monitorpiacon , vannak 600-700 ezerért is 27 hüvelykes monitorok. Az Asus, Acer 27 hüvelykes HDR G-Sync 144Hz játékos monitorok is 600-ért jönnek, vagy vannak ennyiért ugyanekkora EIZO, NEC grafikus monitorok.
-
Redneck
nagyúr
Azért a 22 vs 27 col nem mindegy. Jelentős különbség. Ha visszaülsz a 22-es monitortól a 17-eshez nem érzed kicsinek?
Hogy tudsz így kommentelni? Azt írja 2 napig még nem lehet...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Pécsi gyerek
addikt
Nem értem ezeket az árkülönbségeket.Nekem egy Fhd 22 col Samsung van,35- ért.Teljessen jó,főleg 17 col 1368×768 után De hogy mért kerűl majd a duplájába egy 5 collal nagyobb moncsi
Ja mielőtt ti is azt hinnétek hogy gond van a monitorotokkal,csak szólok,hogy büntibe vagyok még pár napig,azért vagyok halványabb[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Redneck
nagyúr
Én beérem IPS-sel is TN után, de persze nem bánnám ha még jobbra tudnék váltani!
Franklin: Hát igen... Ennyiért rohadjon rájuk a portéka a raktár mélyén! Lassan érik a monitor csere, de ezért nem veszek AMD VGA-t.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
FreeSync 40-75Hz, 27" FullHD és IPS.
Na ilyen kéne nekem G-Sync verzióban, azonnal mennék venni, ennyiért simán!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- Tesla 24col monitor eladó 2db
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest