- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Én írtam a "cikket", amihez ez a topik tartozik ... "
Ohh... szkúzi!Figyelmetlen voltam.
#332 spect80
"életkor hasonló (41)" - ekkor volt a műtét vagy ennyi vagy most? Nálad nem volt az a duma, hogy várj míg be nem töltöd az 50-et?
" ... a pupillatágítós rész volt a legkellemetlenebb. Ahhoz fuvart javaslok, mert én nemhogy vezetni nem tudtam, de rendesen fizikai fájdalmat okozott nyitvatartani a szemem."
Na, ehhez képest a nőci nekem csak ajánlotta a kísérőt, ill. azt mondta, hogy nyugodtan mehetek / mehetünk tömegközlekedéssel." ... a műtét után beindul/gyorsul ... "
Hát, igen. Ezt vagy bármi hasonlót jó lenne elkerülni. Mert az egy dolog, hogy ha nem túl sikeres a műtét, de ha a tetejében kiderül, hogy X év (mondjuk 5) után még rosszabb is lesz a látásod, mit lett volna műtét nélkül, na az már gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Politika
- Fűnyíró topik
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest