- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most látom, nem is válaszoltam... Hát, mivel újra kell szemüveg, ami nem volt olcsó, mert spéci kell (mint kiderült, a műtét miatt a szaruhártyám nem egyenletes felszínű többé, ami még ráadásul az öregedéssel deformálódik is (mármint az egyenetlenség). A jobb szememnél zavaróbb, kicsit a a perspektívát torzítva látom, ami mint 3D grafikus nem valami jó, szerencsére azért nem akadályoz a munkámban, de észreveszem...
Még mindig azt mondom, megérte, mert bár valószínűleg ez bármelyik eljárással előjött volna (plusz az öregedéssel amúgy is deformálódnak a dolgok), azért nagyon nem mindegy, hogy mostanra egy kb. -7+-nál is rosszabb szemmel léteznék, vagy a mostani -0,5 és -0,75-össel. Ezt ugyanis le tudom venni, el tudok lenni, míg előbbi esetben jobb, ha még ismerős helyen sem közlekednék szemüveg nélkül, annyit sem látnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Jelszókezelők
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest