- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
Hali!
Én is kaptam egy mailt az Asustól. Tök véletlenül néztem meg.....
Szép lett volna elbukni, most, amikor épp új konfigot építek 1156-ra hangszerelve!
Gratula hundaniel-nek is, a húsz versenyzőből két magyar! Nem rossz.
Amúgy 860.000 + valamennyi pontom lett, nem is gondoltam, hogy labdába rúghatok.
Eladó: Asus P7P55D-E PRO! Csak érkezzen meg!"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
troller
senior tag
Némi lassítóval megspékelve tudtam jobb eredményt elérni, 879000, de azóta se jutok a közelébe se. És ez is csak a 600. hely környékére elég... Aki fel tud menni 900000 fölé igazán dobhatna vmi infót, hogy mi a trükkje...
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Padisah
tag
És igen! Túltettem troller "mesteremen", megint bent vagyok az 1000-ben, 920. vagyok 843.840 ponttal.
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
troller
senior tag
válasz CounterBoci #127 üzenetére
"25. szintig elég három kék + egy lassító maxra updételve"
Az igen, én szórom a kékeket, mint paraszt a búzát minden upgréd nélkül 100000 pontig, utána meg csak a zöldeket, azokat sebzésre fullozva, 839k a rekordom. A hullámokat én is hasonló gyorsan hívom, ahogy te is leírtad, valszeg a végén vagyok kissé lassabb.Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
CounterBoci
senior tag
Az első megálló nálam a 18. szintnél van. Addig megállás nélkül azonnal hívom a következő hullámot. Utána következő szünetek 25, 29, 35, azután pedig mint az őrült 50-ig megállás nélkül.
40. szint után fel kell upgrédelni maxra a slotot, mert rengetegen be fognak menni.
25. szintig elég három kék + egy lassító maxra updételve, mindent megfog a megfelelő helyre rakva Utána csak zöld lézereket, és még egy db lassítót.
Nekem ez "bevált" mondhatni, de nem tudok 900k fölé menni. Valaki javítson ki hol a hiba?
-
ToBeY
nagyúr
Va ennek valami trükkje?Mert 750k fölé nem nagyon sikerűlt mennem,és látom másnak sikerűlt 900k vagy még több is.
-
Padisah
tag
Új rekordom: 790.385 pont.
Úgy látom meg tudom csinálni talán a 800.000-et is, mert a procim fél élete még megmaradt.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
exx
tag
válasz CounterBoci #123 üzenetére
Majd próbálgatom még. -
exx
tag
500k körül vagyok és nem megy följebb.
Pedig élet max. és nem érik el a procit. -
exx
tag
Na én kipróbáltam. Nem rossz.
-
Padisah
tag
Új personál rekord: 779.3xx és ez a 899. helyre volt elég csak.
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
HollyBoni
veterán
Nemrossz!
-
printf
csendes tag
811k eddig a rekord és 365.helyre elég szal még van mit gyurni a témán...
A ROOT én vagyok!!!
-
Ren Hoek
veterán
Pedig a kis sárga olcsó és az elején 2-2-őt lerakva állati jó uppolva.
2-2 sárga 2-2 kék folyamatosan fejlesztve. Aztán a zöld áramlövő amennyit csak tudsz, és minél előbb a life fejlesztés, hogy be lehessen engedni a végén a hullámokat.
így 800-817 között mozgok folyamatosan.
VISZONT NEM KAPTAM REG MAILT... lehet hogy nemjól regeltem??? Másodszor nem akarok már, mert akkor lehet kizárnának ugyanarról az IP-ről...
Ti kaptatok vmi levelet regnél?
(submitot elfogadja)
-
Pyton
aktív tag
727k. Úgy vettem észre, hogy a tornyok upgrade-je nem éri meg, a sok alapszintű hatékonyabb.
-
Chaser
legenda
775k...már kezdem unni
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
720k-nál járok
-
Padisah
tag
válasz jubilleum #110 üzenetére
Én abból a sárga színű kis lövöldözősből már egyáltalán egy darabot sem teszek az első 3 próbálkozás óta, csak rakétavetőt az elején 4 db-ot ad, abból 3-at berakok középre fel egymás alá, a 4-et meg jobb oldalra, teszem, az első 7 hullámot úgy kizavarom mint a pinty. Utána középre rakok még vagy 5 rakétást, meg jobbodalra 2-3 db-ot, aztán már csak áramost teszek úgy 12-14 db-ot, közéjük 3-4 db piros lassítót, aztán lehetőleg egyszer upgradelem a foglalatot, így elég sokat kibír, nem baj, ha néhány átcsúszik, aztán már csal lézereket rakok lehetőleg középre,párat biztonság kedvéért hátra.Utolsó 3-4 hullámot amilyen gyorsan lehet indítom, és még általában túl is élem.
-
Chaser
legenda
Jó kis game értelemszerűen gondolom azért több a pont, ha minél előbb indítod a a hullámokat, mert minél rövidebb idő alatt végigtolod annál többet kapsz..1más után a hullámokat lezavarni nem nagy művészet. 650k-nál járok eddig, úgy 10 game után.
-
jubilleum
senior tag
650,000 nem jutok tovább
mi a trükkötök a Cheat Engineer, meg Tamperen kívül -
Padisah
tag
Teljesen tisztán játszva kb. 18 próbálkozásra: 743.836 pont és ez az 592. helyre volt elég.
-
Ren Hoek
veterán
válasz dr.radon #106 üzenetére
Akkor miért törlik a csalókat? Mondjuk sanszos, hogy az összes első eredménytáblásakat kitörölték... függetlenül, hogy csal vagy sem.
Másik: nem lehet, hogy felmegy submitra a LVL számmal, és a pontszámmal, egy rejtett game time és egy összes elköltött pénz érték? Mert akkor könnyen kiszűrhetnék a csalókat.
Amúgy jó hogy kiveséztük hogy hogy kell csalni, mostmár mindenki csalni fog itthonról is
-
dr.radon
csendes tag
Egyébként nagyon valószínű, hogy szándékosan könnyen csalhatóvá tették a játékot ( 4 darab 4 byte-os egész változó tárolja a pénzt, amit a Chet Engine az első vásárlás után megtalál), hogy a végeredmény kihirdetését csalásra hivatkozva megtagadhassák. A célt, a reklámot elérték, alaplapot nem kap senki, a csalók meg szégyelljék magukat.
Szinte az összes flash játékban használnak valami titkosítást a pénzre (a minimum a 100-zal való szorzás), ennél meg - aminek tétje is van - semmit.
-
tomcsi23
veterán
-
printf
csendes tag
Akkor sem értek valamit. Volt ugy hogy mindekit kinyirtam és senki nem ment be a socketba és igy kevesebb pontot kaptam mint mikor mentek is be a socketba. Valaki érti, hogy mi alapján adja a pontokat? Már probálkoztam egy pár dologgal pl ha chipsetre rakod tobb pontot adna vagy ilyes.
A ROOT én vagyok!!!
-
brd
nagyúr
válasz Ren Hoek #100 üzenetére
Azért egy talpraesett programozó meg tudja szivatni a kezdő/béna csalni vágyót. A hasonló, csalást elősegítő programok olyasmire épülnek, hogy a segítségükkel figyelni lehet a memóriában az értékek (energia, élet, pontszám stb.) változását. Ha a programozónak van egy kis esze, akkor ezek változását úgy oldja meg, hogy ne lehessen egyszerűen lekövetni (pl. 1 élet különbség ne egy érték egyel való növelésével/csökkentésével egyezzen meg). Ha így tesz, akkor csak az a megoldás marad, hogy visszafejti a csalni vágyó a programot, és közvetlenül a programot írja át úgy, hogy csalni lehessen vele. Ezt viszont, ha ügyesen, ésszel, és az ésszerű határok (pl. max. elérhető pontszám) ismeretében teszi valaki, soha nem fogják elkapni...
The only real valuable thing is intuition.
-
Ren Hoek
veterán
válasz PowerBuldog #98 üzenetére
Már írta valaki, hogy Cheat Engine-el lehet. De hogy hogyan nemtudom.
Ugye elég egyértelmű, hogy a kliens gépre töltöd le a gammát, valami local tárolóba, ahol aztán kedvére moddolhatja bárki. Sejthető hogy itt írja át, majd felküldi az eredményt.
Egy ponton nevetséges, mert így lehetetlen kiszűrni hogy ki csalt meg ki nem. Az a genyó lengyel, vmi majestin vagy 30 cheat eredményt feltolt.Szerintem nem ördöngősség átírni, ezért is gáz a dolog.
Amúgy az én taktikám 810K-val:
2-2 sárga lézerlövő a sarkokba + 2-2 kék ápgrédelve
Itt vannak hullámok amiket folyamatosan lehet lehívni, valahol meg megkell állnimert túlvállalsz. Ezt ki kell tapasztalni. A végén meg engeded be ahogy csak tudod.Amúgy egyelőre 820K-val már fel lehet jutni a 100-as listába.
Aszondom jáccunk tisztességgel, és hozzuk el a lapokat
-
tomcsi23
veterán
válasz PowerBuldog #98 üzenetére
Ja.
Azt hittem, hogy én vagyok csak a láma mert 50-nél elfogynak az enemyk....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
törölt tag
válasz PowerBuldog #94 üzenetére
Ja, az első ráadásul Level60-nal...
-
tomcsi23
veterán
Toltam egy 728k-sat, fel is ugrottam gyorsan az 569. helyre.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
printf
csendes tag
Sziasztok!
Elmagyarázná nekem valaki tollem okosabb, hogy egyesek ezen a játékon hogy a francba csinálni 999,9999 és stb eredményeket?
Én akárhogy csinálom nekem a legjobb eredményem 680,000 lett. Én vok ennyire silány de tényleg?A ROOT én vagyok!!!
-
törölt tag
hát rá lehet kattanni rendesen
-
FID
őstag
válasz PowerBuldog #87 üzenetére
És ez pontban többet hoz? Tényleg annál kevesebb a pontom minél több a tornyom?
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
ABnormal
őstag
10.pályáig egy toronnyal meg lehet oldani...
-
FID
őstag
válasz PowerBuldog #82 üzenetére
Köszi erre rájöttem már nem halok meg de az elején a legerső sárga hajókat ha meg szakadok sem tudom kilőni.
-
PowerBuldog
veterán
Alapszabály, hogy ne várd meg amíg magától indul egy hullám. Ha te hívod le, akkor kapsz egy csomó bónuszt. Minél magasabb számú hullámot hívsz, annál több pontot fogsz kapni érte. Ezen felül jár némi pont az egységek megöléséért, de nem olyan sok, mint a hullám indításért. remélem ez segít valamit.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
FID
őstag
417k egyre jobb
-
FID
őstag
Én már rá kattantam nem bírom abba hagyni! De hogy lehet olyan sok pontot csinálni? Bárhogy is megszakadok 300k fölé nemjutok
-
CHIPman
nagyúr
Nekem 713k-ról kéne feljebb tornásznom, de nem nagyon akarja az igazságot.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
ABnormal
őstag
eltüntek a csalók a listából,de magamat sem látom a 790.137 pontommal,csak 100-as lista van
-
Ren Hoek
veterán
válasz PowerBuldog #74 üzenetére
Eh de semmit sem kaptam.. fura ez..
Nembaj, mostmár akármikor elérek 800K-t... ami elvileg elég lesz a 10%... persze addig még lehetnek 5x jobbak.
-
PowerBuldog
veterán
-
Ren Hoek
veterán
válasz CsiguszMaxim #72 üzenetére
Nagy duma Aláírom ez így van.
Mindenkitől:
Amúgy pár dolgot nem vágok ezzel a játékkal kapcsolatban:Ti kaptatok reg mailt? Mert nekem senki nem jött. Ez így necces azonosítás név nélkül.
Meg az első 10% most hogy számít? Mert ugye több eredményt is lehet submitolni...Vagy első 10%-nyi reg?Most 143-ik vagyok, 800K ponttal, elvileg ha az összes eredményt nézem bennevan a 10%-ban.
Csalásokról már ne is beszéljünk... mindenhol csalók vannak a topban bakker. Még ha kizárják őket, akkoris egyesek csalhattak úgy hogy reális legyen
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz CsiguszMaxim #69 üzenetére
"Bazz ideértem, és a csajommal kell lenni, miközben itt TD-zhetnék"
(Azért a 4 óra az hősies, bármilyen nőért is)
-
ABnormal
őstag
182.- 790.137...
-
CsiguszMaxim
senior tag
A telefonomra szereztem anno TD-t. Négy órát kellett utazni vonaton, hogy leérjek barátnőmhöz hát volt hogy két kör nem fért bele Máskor már fetrengtem az ülésen, hogy mikor érek már oda utána meg csak anyáztam, hogy bazz már ideértem
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Ren Hoek
veterán
400-ik vagyok 3ikra... van egy jó taktikám, egyelőre finomítok rajta... de asszem ráéreztem. 720K amúgy
Most azt kísérletezem ki, hogy vajon a LIFE fejlesztés ad e szorzót vagy sem. Egyelőre úgy látom semmi szorzót nem ad. Ellenben könnyedén elviszem 50-ig, ha a life pénzt elkölteném fegyverekre, akkor lehet ereszthetném egyszerre a kulát.
[ Szerkesztve ]
-
ABnormal
őstag
1284. helyezett vagyok éppen...
-
róland
veterán
373935
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
fi:zi'k
nagyúr
Kinek mi a taktika?
Nálam jelenleg 690k a csúcs és azóta csak rosszabb lett...
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
törölt tag
700k elsőre, de vagy csak béna voltam, vagy tényleg nincs sehol leírva melyik torony, mire jó, így azért ennél lényegesen jobb is lehetne...
-
Ren Hoek
veterán
530K elsőre, úgy hogy bénáztam...
Asszem az is beleszámít hogy a LIFE-nál hányszor upgrédelsz. Meg természetesen a wave indítás az alap.
Ja és az áramlövős tornyok brutálisak
Mod: és már 2300 regelt körül láttam, szóval már 230 első hely nyerő
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
337956
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
marcias
őstag
Marha jó, szeretem az ilyet.
-
aram01
nagyúr
jobb ha megsem próbálom
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Isee
senior tag
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
darkarthur
senior tag
Megvan a trükkje a dolognak, bár így már nem is olyan egyszerű. Azért 1. szinten milliárdokat elérni érdekes Jobb mint az MW2
Samsung S23 Ultra 5G
-
Joachim21
őstag
875.-nél előrébb nem jutottam
460923 pont, de ennél többet nemtudom hogy lehet elérni, nem csak a biztos védelem a cél, hanem hogy ezt a lehető legkevesebb fegyverrel érd el. Jobb tippem nincs.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Isee
senior tag
617 811 score
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
soundsonic
aktív tag
Megnéztem a ranglistát és a legjobb Magyar eddig Zamek aki 30. helyen tanyázik Nekem sajna a legjobb eredményem 1300 valahány helyezés.. Zamek fog ez menni jobban is, hajrá!.. ill mindenkinek aki komoly reményeket fűz a játékhoz Legyen minél több magyar a legjobb 100-ban
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
LoL, majd a processzora építünk egy réz lövegtornyot, ami még a procit is hűti, egyből megvan a nyertes!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Puma K
nagyúr
Rá lehet kattanni...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
félisten
Megtöröm a témát, mert ki akarom fejezni, hogy szerintem ez az alaplaphűtés egyszerűen ocsmány.
-
tome.jr
addikt
436, 686k
-
MCGaiwer
addikt
340. 720k
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Jó kis gamma
Nagyon ráértek srácok?
-
FID
őstag
209.802 nagyon bejön!
-
doddy
tag
nézegettem, az első 15 játékost tuti,h kizárják Őket. a 990k pont hihető lenne 50en, de nem 13on pl...
www.greencoating.eu - Festék és csiszolástechnika Egyedi bevonatrendszer kidolgozás, gyártás akár 5-10-15-20 év garanciával.
-
DriderG
tag
Ez olyan, mint amikor az nVidia csinált Flash játékot a GeForce FX reklámjaként, még 2002-ben.
A lap még mindig él, íme: nVidia - Are you ready? az első gömbre kell kattintani a (G) betűvel...[ Szerkesztve ]
-
doddy
tag
Február 28ig remélem,h több regisztrált lesz , mert 200nak a 10%-a az 20 ugye , kvázi az első 20 jut be a sorsolásba. oda meg érdekes lenne bekerülni
www.greencoating.eu - Festék és csiszolástechnika Egyedi bevonatrendszer kidolgozás, gyártás akár 5-10-15-20 év garanciával.
-
TK36
aktív tag
Remélem is, hogy akik csalnak valahogyan ki is lesznek zárva, mert akkor nem nyerünk.
Egyébként meg ezek az alaplapok milyen típusú procihoz valók? -
annonmi
tag
üdv, 227k az mind1, hogy a kis lövész dolgokat hová helyezem vagy ezért is lehet kapni bónuszt?
Diablo 3 - NMI#2665
-
toyone
őstag
Hogy a francba csináltok ilyen magasakat? Nálam 333410 pont a maximum és akárhányszor nyomom mindig ott áll meg. Pedig nem történik semmi. Nem jut be egy "támadó sem" fel vagyok fejlesztve agyonra és egyszer csak azt mondja vége van Alagutat ásnak vagy mi van?
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
hunmyke
aktív tag
Nem is gáz annyira:
High Scores"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi
-
doddy
tag
helyezést hol lehet megnézni? nagyon rávagyok kattanva , már ~900k megvan
-
Dyingsoul
veterán
jó kis játék, megérte kipróbálni, vagy egy TD őrült haverom, meg is mutatom neki, a high scores--t meg leszarom
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
fi:zi'k
nagyúr
360k pont
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
bandiie
aktív tag
Na ezt kipróbálom!
-
total90
veterán
Ugyan már, mennyi ideig kell ezt játszani annyi ponthoz...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Ren Hoek
veterán
De nemértem, hogy a tökbe csalnak a haxorok? :S Valami bottal? ... nemvágom
-
Quan-Chi
őstag
én nagyon sokat TD-zek ... de ez igénytelen, nagyon lassú és könnyű, végtelenségig lehetne játszani ! a deszka viszont tetszik
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Khaal
őstag
Én csak 100 ezer pont körülig jutottam el, mondjuk nem vagyok egy nagy tower defense guru.
-
bpx
őstag
50 szint, 610k pont, 513. hely
-
nyunyu
félisten
A picsaba, regisztralni kellett volna?
Tegnap toltam egy 593k-t[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
sagem
addikt
Ne menjen el a kedved, tapasztalatom szerint az ehhez hasonló játékokban mindig tele van csalóval a toplista, de a rendező cég mindig ki is pucolja őket. Én pl. egyszer már nyertem úgy egy Logitech egeret, hogy a toplista alapján előttem volt X ember (s így nem nyertem volna), de mivel őket kizárták csalás miatt..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Stiky
senior tag
Tower Defense game. Az egyik kedvencem. Bepróbálkozok majd párszor
Azokat a lengyel meg stb. haxor kreténeket meg remélem kizárják...
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
habo2
csendes tag
ez igen... akkor az én lapom ehez képest csak légpuska
"ha nem változik, akkor így marad!" ||| értem én... csak leszarom! :D ||| Logout függő és megrögzött Vakegérke-olvasó! ||| "nem kell a szépség, nem kell a jóó..."
-
bacsis
Közösségépítő
megvan a szilveszteri program
-
raskolnikoff
őstag
Motherboard Mayhem... LMAO
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
MODERÁTOR
Csak meg kell nézni a High Score listát és máris elmegy az ember kedve az egésztől.
Harrrr!!!!
-
Borgi
aktív tag
hmm nem roszz
már megyek is írtaniResistance is Futile!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- További aktív témák...