- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Hibajavításokra fókuszál az új Arc meghajtó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Attól, hogy még nem kiforrott a dolog nem jelenti azt, hogy később ne lehetne atom stabil.
-
rpgops
csendes tag
Nem szabad az ilyen dolgokat előre leírni, próbálkoznak-próbálkoznak aztán egyszer csak megszületik az átütő sikerrel rendelkező termék és akkor már csak ebben fognak gondolkozni az emberek. Nem kiforrott még de azért ne írjátok le.
-
Nem látom sok értelmét ennek a mai világban,
-
Youri
veterán
Nagyon nyomják most ezt a dolgot, de szerintem egy igen kiszámíthatatlan technika
-
Apika
addikt
Szerintem is jó megoldás lehet...
-
osztraksajt
őstag
Én próbáltam hasonló powerline cuccot, de nagyon megbízhatatlan volt vele a sávszél, egy 300-as wifi 2 falon keresztül is lenyomta.
De ahol nem lehet wifit használni és a kábeles lan se építhető ki ott viszont életmentő lehet, ezekkel a kiegészítésekkel meg tényleg praktikus, jó ötlet volt házasítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest