Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
Az eredeti koncepció nem az volt.
Más kérdés hogy sok geeknek aki szub-szub notit akar de nem volt rá pénze, annak felcsillant a szeme a gép láttán. De a kiinduló ötlet nem ez volt.Egyébként mindegy, olyan nagyon nem érdekel, mert ha valakinek megfelel az XP hát lelke rajta. Ami engem zavar, hogy sok ember aki aztán tényleg nem használja neten, cseten, és kis szövegiráson kivül másra a gépet (sok ilyet ismerek) az azért fog plusz pénzt kiadni és utána az XPvel szivni "mera linyuksz az nem kómpatibiliss".
Nekem van otthon egy gépem, amin XP-t is használok és "hasonló" kaliberű (nagyjából: egy 1400-es Geode egy Matrox Parheliaval, és fél giga RAM-mal), és azon rendesen megy az XP. DE. Baromira tudni kell, hogy milyen progikat rakok fel rá, mennyi minden futhat egyszerre, picit bűvölni kellett a registryt, stb. És még igy is megborul nagy néha.
Ezzel szemben nemrég szervizeltem egy ennél jóval gyorsabb, de szintén félgiga RAM-mal rendelkező gépet, akinek a usere a fent leirt netezős, fényképezős, csetelős, max 2 oldalas doksit irogatós ember -nem ért a géphez, csak használja.
Ami ott fogadott az döbbenet: sok-sok feltelepitett -és futó- progi, mind zabálja a RAM-ot, kismillió virus, trojan, minden ami csak szem-szájnak ingere.Reinstall, 3rd party tűzfal + antispyware, és +1 giga RAM beledobásával oldottam meg a helyzetet... Igy talán "jó" lesz nekik. Na ez szerinted egy eee-PC-n kinek hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 09.22. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest