- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
válasz
leslieke #2782 üzenetére
Az Apple háza tájáról érkező apokaliptikus hírek miatt talán el is csíphetsz valami leárazást erre mifelénk is.
Duvi: Én is kíváncsian várom az új szériát, de biztos, hogy nem közülük kerül majd ki az utód.
s4tch: "...hónapok óta szarakodok a döntéssel." Ugyanez van nálam is, bár annyi a különbség, hogy a tavaly akksicsere miatt nem volt annyira sürgős. Most viszont már három főverzióval vagyok lemaradva, és az üzemidő is megint csökken, lépnem kell.
Az ultraszélső notch ellenességem miatt minden kiesik, ami nem teljes kijelzős, ezért most nem lesz akkora a merítés. Viszont azt már most tudom, hogy bármit is választok, kompromisszumot kell kötnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest