Új hozzászólás Aktív témák
-
atiapa
tag
Üdv!
És a gyereked kivel fog focizni, játszani ha a többiek mind tabletezni meg telefonozni fognak?
Hidd el, ha lesz gyereked te is azt fogod nézni hogy minél boldogabb legyen. Márpedig ahhoz hogy be tudjon illleszkedni az akkori fiatalok közé, szüksége lesz bizonyos tárgyi dolgokra is.
Én kimondottam konzervatív gondolkodásúnak számítok, mert a 10 éves fiamnak nem vettem még mobilt.
(Ötödikes korában leghamarabb, bár lehet hogy ez is hamar van). Tabletet otthon használ (szigorúan engedéllyel, nem amikor akarja).
Lehet ezeket az eszközöket értelmesebb dolgokra is használni, de erre a gyereket meg kell tanítani.
Aztán lehet, hogy neked lesz igazad a teljes tiltással, majd 30 év múlva megbeszéljük -
erdoke
titán
Szerintem jól értettem, amit írtál, és ennek megfelelően válaszoltam. Egyrészt ez egy durva általánosítás, másrészt téged/engem joggal tekinthettek aberráltnak az idősebbek a számítógép előtt ücsörgés miatt. Vagy éppen a még idősebbek a nálunk öregebbeket a tévé előtt fetrengés miatt. Nem annyira egyszerű bármelyiket a másik elé/mögé helyezni szerintem.
"ha nekem gyerekem lesz, 16 éves koráig egy retkes tabletet, de még csak okostelefont se fogok adni neki"
Sok sikert. Lehet, hogy pár év múlva már egy tablet lesz az iskolába cipelendő cucc fele, de a tiéd csak a tollal-füzettel érkezik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Túl sok az olcsó modell, melyek gyenge felhasználói élményt kínálnak, és a direkt tabletre optimalizált alkalmazások terén is bőven van még mit fejlődni.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest