Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #267 üzenetére
Ismét egy ide illő mondat:
Mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér.Akinek havi 30e-t megerőltető félretenni három hónapon át, annak nem szabad ilyesmit vennie, mert felesleges luxus.
szerk: Ha pedig havi 10 még belefér, akkor is gondolkozzon el, hogy biztos szüksége van-e rá, ha pedig igen a válasz, akkor inkább spóroljon egy évig, mert még nagyobb csalódás egy olyan embernek egy nem megfelelő eszköz aki kuporgat rá, mint annak aki zsebből kifizeti.
Ez az én véleményem persze.
Én is vágyom egy F10 M5-re, de belátható időn belül nem tudom megszerezni, így inkább összeraktam egy használt E93 325 árát.
(#270) Remusz911: Csak amikor a gyerek leteszi, mert nehézkes kezelni, akad, nem fut ez-az, akkor lesz sírás-rívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest