Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobesz
tag
Üdv.Akku téren még mindíg csak kamu "nagyobbak" vannak? Én már 2 féle 3500 mah sag vettem, de nem jobbak, van akinél a gyáritól etősebb utángyártott bevált? Kérném ossza meg típusát, forrását...
-
jobesz
tag
Üdv! Ez a rom mennyire kezeli jól az akku merülést?
Sebességre nem lassabb a couco romok?lineage-15.1-20180421-UNOFFICIAL-aio_otfp
-
jobesz
tag
Tudom ez off, de nálam 2 egyért megy ..
-
jobesz
tag
É konpson és hsabat utángyártottat is vettem, most a gyári van bent, ezzel elárultam hogy milyenek az utángyártottak hozzá.... Ez a teló 6.5 órát bír neten 75% fényerővel, ezt sajnos el kell fogadni...
-
jobesz
tag
mégis lesz hivatalos nougat a telóra?
na erre kiváncsi leszek -
jobesz
tag
a telefon emmc jéről a camera dcmi képeit visszaállítani esélytelen vagy van erre valami?
ez a kínai twrp olyan sikeres volt nálam hogy teljes faktory ra mentem nyilván rá, mandarin ul még nem tudok
emmc file undelete valami efféle dolog létezik?
telefon kamera képek mentek el -
jobesz
tag
kínai lett a twrp-m most mi a sz@rt csináljak vele?
-
jobesz
tag
needrom ról mad os v1.1 vagy más nougat alapú romot ajánlana valaki amu full magyar (is)
már vágyom valami változátsa a 427 ről így bő 1 év után.
twrp van fent, de valami régebbi, és nem biztos hogy tudom frissíteni, ezeekt a romokat fel tudom tenni a régebbi twrp vel?
-
jobesz
tag
Szeretném megkérdezni hogy a konpson akkut használom, nem túl nagy elégedettséggel, mostanra megjelent nég kb 8-10féle 3700, 3500,4000,4050 stb feliratú akku kint , valamelyik nem kamu és tudhat 3500mah-t?
[kép]
-
jobesz
tag
Most akkor van használható full magyar lineageos?
1 éve cuoco 427 van fent ,várom már a nougat alapu használható romot, ajánljon valaki valami naggyából jót -
jobesz
tag
nekem pont ez a gondom a 427 cuoco val is hogy gyorsan merül
várható normális 7 es nougat rom ami nem merül gyorsan?
hivatalos nem is lesz erre a készülékre? -
jobesz
tag
lineage 7 alapu romot ajánlanátok? Needrom on vannak.
van benne full magyar?elég rendesen frissül, dolgoznak rajta rendesen, needrom on viszonylag ajánlottnak számít
valaki próbálta már valamleyik 7.0 alapu lineage romot?
-
jobesz
tag
LineageOS 14.1 ben van full magyar nyelv? eléggé felfutott rom lett és nougat alapú, már van vagy 10 kiadása k3 note ra
[cyanogen utódja rom k3 note ra]valaki feltette már?
-
jobesz
tag
Most ugye dejó is lenne egy mhl -hdmi feature, dehát nincs
-
jobesz
tag
Ez szép volt, de most needrom nougat rom tapaztalatokat is irhatnatok, mert még reménykedem.. .
-
jobesz
tag
jópár nougat alapú rom jelent meg az utóbbi 2 hétben, van amelyik elég jó visszajelzéseket kapott, van már használható ezek között?
[needrom utóbbi hetek rom termései]
mit ajánlanátok amiben van magyar?
-
jobesz
tag
üdv! van már valami használhato nougat 7.x alapu rom amit érdemes feltenni?
needrom on nem túl meggyőző a kínálat, van aki használja tartósan bármelyiket is?ha jól tudom lesz hivatalos nougat is rá év közepére nem?
-
jobesz
tag
válasz
gagyilovag #4718 üzenetére
2 hetente van rá rendesen frissítás, full magyar? Nem merül neked nagyon ez a rom? nekem a cuoco 427 merülős...
-
jobesz
tag
ha legutóbb twrp alól simán felment, nem mentek el az imei és egyéb dolgok, mi a garancia hogy most is szerencsém lesz ezzel a 433 al?
nekem 427 ről miket kell bepipálnom?
előtte full backup twrp ben? -
jobesz
tag
ezt az ebay dolgot előttem már kb 5 en kiemelték szerintem a modem eltérés lesz az ok, és a merülés sem minden készüléken jelentkezik...
-
jobesz
tag
mekora az esélye hogy a twrp be csinálok egy backup ot, és utána feltolom ezt a 433 romot a 427 helyett, és elmegy az imei szám, és egyéb fontos dolgok a telóról?
bízzam inkább szakemberre? legutóbb sikerült feltennem a 427 et , de lehet szerencsém volt, kezdek elbizonytalanodni.
nekem ami nem jó a jofogas alklamazás naponta megáll, leveszem visszateszem,
ebay alkalmazás ezen a romon sosem ment
gyorsan merül sajnos... -
jobesz
tag
sajnos most látom ezt én is beszoptam a fél éve eladott lenovo a5000 telóm online és szinkronizál a google fiókomba , és nincs eltávolítás gomb,csak törölni tudok a telóról és zárolni tudom. ilyenkor mi a teendő?
beszoptam? -
jobesz
tag
válasz
gagyilovag #4629 üzenetére
mostmár engem is érdekel mi lesz a vége ennek a fiókbelépős hibának.
hol tart?
-
jobesz
tag
üdv!
van valami uj 7.1 es rom, valaki feltette már?
nem akarok első lenni..
http://www.needrom.com/download/aosp-8/ -
jobesz
tag
s427 cuoco helyett s327 row felrakását tervezem, akku túlzott merülés miatt, milyen rom létezik full magyarban, amit még érdemes lenne kipróbálnom?
-
jobesz
tag
Szerintetek ez lehet valamennyire is valós?
konpson akkum már van,de merül, főleg couco rommal
-
jobesz
tag
cuoco 427 row rom helyett valamit ajánlanátok?
fontos hogy ne merüljön ennyire, esetleg root, full magyar, és 6 os androidra épüljön
stock ból van valami ?
-
jobesz
tag
Cuoco92 s427 rom nál jobb létezik akészülékre full magyar ban?
mintha eléggé merülne ezzel a rommal a telefon, pedig nincs rátelepítve semmi.Valakinek jobb rom tapasztalatai esetleg?
-
jobesz
tag
sikerült!
még 1 kérdés, edigitalban a7000 hez van elvileg 4000mah utángyártott akku, és mivel ez a 2 telefon közel azonos utánanéztem ebay, alin és létezik 4000mah utángyártott akku, valaki vett már, próbált? milyet érdemes venni üzemidő növelés elérésére? -
jobesz
tag
twrp fent, már csak rajtam áll és bátorságon...
twrp backup aztán további kérdéseim...427 es couco92 rom esetén miket kell bepipálni a twrp menüben?
-
-
jobesz
tag
válasz
lukacsjeno #3869 üzenetére
ok pipa már volt 2x, de a twrp részt nem értem mitől kerülne fel, a pipa után mit kell tenni hogy a twrp recowery végre a telefonon legyen?
valamit biztosan rosszul csinálok
twrp ket már leszedtem és bennük egy img file van, van valami teendőm a pipa után hogy twrp-t tegyek a telefonra?
Köszönöm a türelmet, kezdő vagyok a magam nemében.
-
jobesz
tag
válasz
lukacsjeno #3867 üzenetére
próbálkozom, a pc-n elindítottam az sp programot, betallózva a 2 db file, de ha download ra megyek ha teló kikapcsolva lehúzva ha rádugva semmi nem történik, a driverek elvileg feltéve LenovoUsbDriver_autorun_1.0.9
de nem történik semmi, mintha a progi nem menne végig, de a telót sem látná semmi.
a gyári lenovo assistant látja a telót -
jobesz
tag
üdv! Szeretnék egy full magyar marsmallow alapú jó romot, mit tetessek fel rá?
twrp nekem sajnos nem menne, a flash tool megoldás még igen.
A gyári chinehunglish 3 nyelvű rom borzalmas
segítséget kérnék, pécsett fizetek is ha valaki romolná a készülékem.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.