Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
dingdongkng #48 üzenetére
Hogy számodra nem lényeges, az persze rendben van, de egyszerűen nem igaz, amit írsz, bizony hatalmas a különbség! Egy jó mechanikuson tökéletes a billentési érzet, amitől gépelni is gyorsabban, és legfőképp stabilabban lehet, ami óriási előny, ha pl. ez a munkád és naponta órákon át püfölöd (ha csak alkalomszerűen, netán gépelni sem tudsz, akkor érthető ha mindegy, de abból meg általánosító következtetést nem szabad levonni. A hangja meg engem mondjuk pont nem érdekel, fejhallgató van rajtam végig)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
morcosharcos #17 üzenetére
Egy ősöreg QPAD MK-85, a másik irodában meg egy noname kínai mechanikus, az is teljesen jó.
De a fő gondom a Lenovo idétlen kiosztásával van, a billentési érzet rövid időre mindegy lenne. -
Degeczi
nagyúr
válasz
morcosharcos #13 üzenetére
Ilyenek vannak a cégnél, szerencsére csak ritkán kell bejárjak. Ha sűrűbben kellene ott lennem, vinnék sajátot, mert ez katasztrófa pár órára is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Apple MacBook Air 2017 13" Intel i5 1.8GHz 8GB / 128G SSD Silver, üzletből, garanciával
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest