-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yourname
csendes tag
-
yourname
csendes tag
Szerencsére még időben észrevettem a belső SD javaslatodat, így működött.
Felment az alap rom, utána a patch, utána a gapps, mindet csak a belső tárhelyről fogadta el. köszönöm a segítséget neked is, beg-nek is. -
yourname
csendes tag
írja az, csak nem gondoltam, hogy ez fontos info :-) Ez a pontos szöveg:
E:\Can't open /sdcard/lenovo...................v1.zip
(bad)
Installation aborted.Nnah, letöltöm újra, hátha.
-
yourname
csendes tag
leformáztam az SD-t, látja a teló, köszi a tippet. A rom-ot továbbra sem engedi feltenni, egyiket sem a fent említettek közül...
-
yourname
csendes tag
Sziasztok!
Megkaptam a telefont (3e + S135), jó lenne a G naptár, de ezen nem működik, emiatt szeretnék ROM-ot cserélni. MTK Droiddal mentettem IMEI-t, stb.
A 3e csere megtörtént CWM 6.0.1.2-re, mentettem megint.Az SD-re felmásolt zip-re a CWM ezt mondja: can't open ...... zip. Ezeket próbáltam:
lenovo-a820-update-cp4.2-by-cappa72-v1
Lenovo-a820-update-CP4.0-v1Visszalépve a telefonba, gondolom formázom az sd kártyát, de a telefon nem látja... Particionálást még nem csináltam meg.
Van valakinek ötlete, hogy mi a következő lépés?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest